• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
В
Ну можна було б по віку оптимізувати трохи. Типу до 60 раз на 20 (чи хоча б 10) років, після вже кожні 5.
Бо нащо кожні 5 років, коли людина ще молода?
Вважай це податком :D До того ж, не всі тут на арабщині взагалі стільки часу проводять. Перша ліцензія була на 2 роки.

Раніше в Німеччині українське водійське вважалось дійсним пів-року з моменту реєстрації. Потім треба було здати іспити (школа потрібна лише з точки зору авто, на якому здавати, але можна було не навчатись, якщо не хочеш) і отримати місцеве.
З цього року українські посвідчення прирівняли до ЄС та інших і тепер просто обмін.
Але знаючи, як у українців з'являються права, то я дуже проти цього, я незадоволений цим полегшенням. :(

Останнє редагування:
Раніше в Німеччині українське водійське вважалось дійсним пів-року з моменту реєстрації. Потім треба було сдати іспити (школа потрібна лише з точки зору авто, на якому здавати, але можна було не навчатись, якщо не хочеш) і отримати місцеве.
З цього року українські посвідчення порівняли до ЄС та інших і тепер просто обмін.
Але знаючи, як у українців з'являються права, то я дуже проти цього, я незадоволений цим полегшенням. :(
1791297012199.webp

Раніше в Німеччині українське водійське вважалось дійсним пів-року з моменту реєстрації. Потім треба було здати іспити (школа потрібна лише з точки зору авто, на якому здавати, але можна було не навчатись, якщо не хочеш) і отримати місцеве.
З цього року українські посвідчення прирівняли до ЄС та інших і тепер просто обмін.
какая же тебя жаба задушит если украинцам еще и параграф специальный придумают чтобы остаться...

Назад
Зверху Знизу