• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
там була infinity q50 там нормальний гідротрансформатор, варіатору з тою потужністю було б важкувато
Хотя нет, глянул только что

Варіатор X-TRONIC CVT з режимом ручного перемикання
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Хотя нет, глянул только что

а якщо так?
то ви кросовер QX50 з седаном Q50 сплутали

В мене був Nissan Rogue 2,5 з варіатором.
Жодних нарікань щодо відчуттів від їзди і користувацького досвіду не було. Він доволі вдало імітує перемикання передач.
Звісно ж, треба його правильно обслуговувати, тоді проблем не має бути. В нас люблять вірити виробникам, що КПП не треба обслуговувати.

А осб попередній Mitsubishi Outlander Sport (ASX) з варіатором попередньої генерації по відчуттях як мопед: під час розгону просто оберти зависають у верхній зоні, тільки швидкість зростає.

А, ну так у коли кроссовер qx50 был вроде?
я аж засумнівався у своїй памʼяті :D , пішов гуглити, таки саме седан Q50

я аж засумнівався у своїй памʼяті :D , пішов гуглити, таки саме седан Q50
Пересмотрел видео, таки седан:пиво: Вообще странно, кроссоверы ж обычно тяжелее, если в одном классе машины.

Замовив собі ліхтарик olight із смішною назвою baton.
Конкретніше, baton 4 pro, я ж ніщеброд, щоби собі ультру дозволити...

Останнє редагування:
саме тому я перейшов з літніх тойо на мішлен (а згодом на всесезонку контік :D). Тойо завжди мала пробуксовку на мокрому старті, в поворотах значно скидав швидкість. Вони важкі, хоча на сухому були ок
У меня когда-то были тойо р888р, ото лютая резина была. Думал, что эта будет хоть и не такой держаковой, как полуслик, но вполне адекватной. Но нет, по ощущениям как какая-то хрень турецко-китайская. И при этом не на много дешевле мишлена.

Пересмотрел видео, таки седан:пиво: Вообще странно, кроссоверы ж обычно тяжелее, если в одном классе машины.
Публіка схаває й так. Середньостатистичний покупець паркетників не дуже цікавиться механічним начинням.

(а згодом на всесезонку контік :D)
Всесезонка контік виявилась для зовсім пенсіонерів. Я їзжу не швидко, але інколи ловив її на тому, що при натисканні педалі газу не в підлогу на швидкості 60-70 км/год вона починала пробуксовувати, та машину починало водити з сторони в сторону. Вчора поспішав, та натиснув трохи сильніше (також не в підлогу) почув візг, прискорення не відчув, по сторонах не водило, бо обидва колеса пішли у букс одночасно.
Тому всесезонка, як й передній привід, виявилась не для електричок. Зараз навіть на швидкості 80+ не комфортно виходити обганяти, бо ловив зрив коліс, а коли на 80 на обгоні починає кидати з сторони в сторону, то зовсім не гуд.

В смысле? Вроде-ж на ниссане никто ярко не убирался. На лексусе была одна, на Тауреге понятно, Коля вроде на инфинити был, на ауди прям герои нашего времени ездят. А вот ниссан не был замечен. Приличная машина.
Так финик это и есть ниссан.

Якщо б мене цікавила думка ШІ, я б тут не питав.
Ну і ти зі своїми аналогіямpи як завжди - пальцем в зуб оксани.
EDM то ж на відміну від кантрі - не локальна історія, а глобальна.
Так сам, як і кіно - глобальне явище. І Штати в тому типу найкращі.
Так само із EDM - це глобальне явище, але тут Європа найкраща.

І це я ще навіть не підняв питання маленьких Нідерландів, де якась космічна концентрація талантів.
Не тільки в EDM.
А хоч би й взяти найважливішу компанію в світі - ASML.
А кейпоп? Да и география кантри фестивалей так же охватывает весь мир.

Ну я все равно не пойму ты реально не понимаешь что популярность EDM за пределами Европы гараздо ниже чем в оной, и денег там куда меньше, или вопрос был с хитрым подьебом но я его не разгадал?

В мене був Nissan Rogue 2,5 з варіатором.
Жодних нарікань щодо відчуттів від їзди і користувацького досвіду не було. Він доволі вдало імітує перемикання передач.
Звісно ж, треба його правильно обслуговувати, тоді проблем не має бути. В нас люблять вірити виробникам, що КПП не треба обслуговувати.

А осб попередній Mitsubishi Outlander Sport (ASX) з варіатором попередньої генерації по відчуттях як мопед: під час розгону просто оберти зависають у верхній зоні, тільки швидкість зростає.
Простите, о имитации какого переключения передач идет речь, если гидрики 5+ ступеней переключаются безшовно?

А кейпоп? Да и география кантри фестивалей так же охватывает весь мир.

Ну я все равно не пойму ты реально не понимаешь что популярность EDM за пределами Европы гараздо ниже чем в оной, и денег там куда меньше, или вопрос был с хитрым подьебом но я его не разгадал?
https://en.wikipedia.org/wiki/K-pop
K-pop (Korean: 케이팝; RR: Keipap; an abbreviation of "Korean popular music"[1]) is a form of popular music originating in South Korea.
Це така сама локальна історія, як і кантрі.

А ось EDM взагалі не локальна історія. І це такий собі загальний термін для багатьох напрямів. І це не маленькі напрями типу метал чи хеві метал. Це зовсім різні напрями.

Щодо грошей ти помиляєшся:
Америка проти Європи: США домінують на внутрішньому ринку з точки зору прибутковості фестивалів, але європейські артисти мають набагато більшу міжнародну впізнаваність і посідають верхні позиції в рейтингу.
А питання просте: чому "найкраща країна в світі" з твоєї та рудочолого точок зору не найкраща в усьому?
У мене немає відповіді на це загальне питання. Так само немає відповіді і на конкретне: чому Штати кращі в кіно, але не кращі в EDM?

Я би ще зрозумів, якби ти сказав, наприклад, що Бельгія та ЮК кращі в D&B, чи Німеччина в техно просто тому що так склалось історично.
Але чому Європа взагалі краща в EDM загалом - ось на це у мене відповіді немає.

І у тебе також, бо твої твердження взагалі хибні.

Назад
Зверху Знизу