• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
на этой машине обороты на 5 передаче после 100-110 поднимаются выше 3000 а меня учили в автошколе что выше 3000 крутить нежелательно
Почему? Наоборот время от времени нужно. Програрают отложения, очищается там что-то. В свое время говорили "дать машине просраться" и что после этого она по-другому себя ведет.

Тобто лячно.
Спитай хоч ШІ вже.
Хоч взимку зможеш швидко їздити...

ну ладно :незнаю: я не знал

Screenshot_118.webp

отъездил лето без кондиционера
что могу сказать - не так чтобы он особо и нужен
опустил стекло да и поехал
попробуй построить туалет на улице, там освежитель не нужен, можно дверь открыть, вода опять же не расходуется, одни плюсы

Нещодавно замислився над питанням "культури".
От типу найкращі фільми - то Штати.
А ось найкраща EDM - то Європа. Із великим відривом. В рейтингу найкращих електронних музикантів\діджеїв за 2025 рік, десь 60% рейтингу із Європи. А якщо ще порахувати вагу, типу за перше місце 100 балів, за останнє - 1 бал, то у Європи взагалі 70%.
У тих само Штатів (навіть разом із Канадою) лише десь 17% рейтингу і лише десь 13% ваги в ньому.

Цікаво, чому так.

Обновился летней резиной на электричке, Toyo Proxes Sport 2 245/45 R20 103Y XL.
Т.к. стояла какая-то непонятная всесезонка, которая свистела, визжала, не могла зацепиться.
Что могу сказать, по сравнению с мишленом пс4 на фокусе тойо - просто шляпа. Особенно на мокрой дороге.

На минулу суботу записувався на дослідження, що проводив дилер Chery.
Вони випускають черговий китайський «майже Дефендер» :D

Поїхав, в групі з ще двома такими «дослідниками» попиздів інтервʼю, покатав тестдрайв, позаповнював анкети після.

Диво техніки називалось Freelander. Для порівняння дали поїздити на Rox, та на Land Cruiser 300. Так як вранішня група застрягла в пустелі, нашій пізній групі дістався тільки тестдрайв навколо мікрорайону, так що дослідження фуфло :D

Але за 4 години розваги заплатили 1000 дірхам (270 баксів).
На дорогу в Дубай і назад бензин і платні дороги доларів в 60 вийшли.

До речі, крузак 300й не сподобався також.

Останнє редагування:
на этой машине обороты на 5 передаче после 100-110 поднимаются выше 3000 а меня учили в автошколе что выше 3000 крутить нежелательно
Семен Маркович, вас неправильно учили, на бензиновых моторах 2500-3500 это диапазон котором мотор живет.

Нещодавно замислився над питанням "культури".
От типу найкращі фільми - то Штати.
А ось найкраща EDM - то Європа. Із великим відривом. В рейтингу найкращих електронних музикантів\діджеїв за 2025 рік, десь 60% рейтингу із Європи. А якщо ще порахувати вагу, типу за перше місце 100 балів, за останнє - 1 бал, то у Європи взагалі 70%.
У тих само Штатів (навіть разом із Канадою) лише десь 17% рейтингу і лише десь 13% ваги в ньому.

Цікаво, чому так.
А что ШИ говорит?
Кстати какой удельный вес европы в кантри или кейпопе?
Возможно ответы на два предыдущих вопроса натолкнут тебя на мысль что каждому свое?

Та коля харьковский с этим вариатором летал неслабо
В смысле? Вроде-ж на ниссане никто ярко не убирался. На лексусе была одна, на Тауреге понятно, Коля вроде на инфинити был, на ауди прям герои нашего времени ездят. А вот ниссан не был замечен. Приличная машина.

Але за 4 години розваги заплатили 1000 дірхам (270 баксів).
На дорогу в Дубай і назад бензин і платні дороги доларів в 60 вийшли.
Тобто ти платишь 350 баков щоб покататися і (можливо) залишити фідбек для Черрі?

А что ШИ говорит?
Кстати какой удельный вес европы в кантри или кейпопе?
Якщо б мене цікавила думка ШІ, я б тут не питав.
Ну і ти зі своїми аналогіями як завжди - пальцем в зуб оксани.
EDM то ж на відміну від кантрі - не локальна історія, а глобальна.
Так сам, як і кіно - глобальне явище. І Штати в тому типу найкращі.
Так само із EDM - це глобальне явище, але тут Європа найкраща.

І це я ще навіть не підняв питання маленьких Нідерландів, де якась космічна концентрація талантів.
Не тільки в EDM.
А хоч би й взяти найважливішу компанію в світі - ASML.

Останнє редагування:
по сравнению с мишленом пс4 на фокусе тойо - просто шляпа. Особенно на мокрой дороге.
саме тому я перейшов з літніх тойо на мішлен (а згодом на всесезонку контік :D). Тойо завжди мала пробуксовку на мокрому старті, в поворотах значно скидав швидкість. Вони важкі, хоча на сухому були ок

Так це ж ниссан, разве нет? Я думал на той инфинити тот же вариатор, что и на икстрейле.
там була infinity q50 там нормальний гідротрансформатор, варіатору з тою потужністю було б важкувато

Тобто ти платишь 350 баков щоб покататися і (можливо) залишити фідбек для Черрі?
Тобто тобі платять 270 баксів за те що в вихідні приперся трохи попиздіти, покататись на їх бричці, і трошки заповнити анкети.

Звучить як дуже гарний план на вихідні, і програму розваг за тебе придумали, і покататись, і побурчати на сучасний автопром як завзятий дідо можна, ще й грошей платять 👍

Тобто тобі платять 270 баксів за те що в вихідні приперся трохи попиздіти, покататись на їх бричці, і трошки заповнити анкети.
Я також прочитав наче це ти заплатив за тест-драйв

Назад
Зверху Знизу