• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Ну не всім пощастило із іменем і його транслітерацією, так.
Але це (як і зовнішність) на останніх місцях в переліку того, з чого сміються розумні та дорослі люди.
Ну я вообще-то про W в начале, а вы о чем подумали? (с)

Ну я вообще-то про W в начале
Це Ве в німецькій.
А V це Фау.
Якщо що.
Ну, раптом ти не знав досі.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Waleri ist ein männlicher Vorname.
Валерій — це чоловіче ім’я.

Оточуючу реальність. Всього.
Ліві наративи чи праві наративи на реальність не впливають.
Реальність така, що поточна адміністрація штатів - найжалюгідніша і найтупіша в історії. Хіба що ти наведеш ще гірші приклади, яких я не знаю.
Джонсон недарма боїться розслідувань після програшу на майбутніх проміжних виборах.
Навіть тобі буде важко ігнорувати реальність після цього.
А можно поподробней, а не общими словами?

Джонсон не боится расследования, он говорил что из-за нах работа конгресса будет парализована, если я правильно понимаю о каком интервью ты говоришь.

Це Ве в німецькій.
А V це Фау.
Якщо що.
Ну, раптом ти не знав досі.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ой спасибо кэп :) я ж это и написал, не вдаваясь в детали. Из всех языков использующих латиницу, только в немецком, насколько мне известно W это В.

Джонсон не боится расследования, он говорил что из-за нах работа конгресса будет парализована, если я правильно понимаю о каком интервью ты говоришь.
Що саме тобі тре розжувати? Що він тупий, бо відвернув від себе своїх союзників, а потім вимагав допомогти з Ормузом? Це, до речі, те, де ти сказав, мовляв, що це ж у нас тут ціни на паливо ростуть.
А тепер, коли і у вас, я у тебе запитав, як там справи? Дизель сьогодні у тебе там в середньому 7.31 вже.
Чи тобі треба розжувати, що він маніпулює ринками і за це у вас там карна відповідальність (тут можу помилятись) передбачена?

Ну і не знаю, де з цього нижче випливає, що Джонсон не занепокоєний розслідуваннями, але занепокоєний роботою конгресу.
“Y’all, impeachment’s not even the big concern,” the House speaker said. “They will turn every committee of Congress into an investigative body, and they'll go after the president's family, the cabinet, his donors and friends.

“Half of you in this room will be targeted. I run the protection program. I’ll take care of you.”

Останнє редагування:

Там не тільки конгрес буде паралізовано якщо розслідувати як слід.

1789580539412.webp

До цього, звісно, не доходило, але якщо вже адаптувати ім'я, то по-справжньому.
Тому так, Waleri. Хотів-був Walerij взяти, але відговорили, типу кожному пояснювати, що там ще J в кінці...

Вибачаюсь, що кацапською.

Руководство ФБР тихой сапой отменило десятилетиями действующий запрет нанимать на работу в агентство людей, уличённых в скотоложестве. Произошло это ещё весной, но стало широко известным только сейчас и сапа тут же перестала быть тихой. На слушаниях в Конгрессе по этому поводу директор ФБР Кэш Патель заявил, что правило не позволяло применять индивидуальный подход и препятствовало найму в ФБР потенциально полезных жертв этой практики. На уточняющий вопрос, планирует ли ФБР нанимать на работу животных, Патель, чуть подумав, ответил, что имел ввиду людей, которых вынудили заняться скотоложеством.

Чи тобі треба розжувати, що він маніпулює ринками і за це у вас там карна відповідальність (тут можу помилятись) передбачена?
Инсайдерской торговлей тут весь Конгресс балуется.

Назад
Зверху Знизу