• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
а без кофе заварного не могу - к обеду голова болеть начинает - а растворимый не помогает
Переходи на энергетики, модно, стильно, молодежно :D Тут половина на них сидит крепко (по несколько банок в день), и к дидовским напиткам типа кофе даже не прикасаются, потому что оно их не штырит. Когда забарахлит сердце, печень и желудок, то головные боли уйдут на второй план.

Доречі.
В українському паспорті я ж Valerii і це таке собі для німців. То ж адаптував ім'я на Waleri. Тепер займаюсь заміною різних документів. Більшість вже зробив ще влітку.
Минулого тижня витратив хвилин 10 на отримання нового свідоцтва про реєстрацію автівки (ну, звісно тут не врахован час на доїхати і т.і.).
А сьогодні майже останню річ зробив: також витратив 10 хвилин на замовлення нового посвідчення водія, яке буде готове за кілька тижнів. Десь об 11й сьогодні зловив віконце\слот на 11:45 за записом.

Отака вона, страшна німецька бюрократія. :D

Переходи на энергетики, модно, стильно, молодежно :D Тут половина на них сидит крепко (по несколько банок в день), и к дидовским напиткам типа кофе даже не прикасаются, потому что оно их не штырит. Когда забарахлит сердце, печень и желудок, то головные боли уйдут на второй план.

никогда это гогно не пробовал и не собираюсь

На роботі видали йафон 17e, а старий 15 вайпнули та подарували. Він майже не використаний, але тільки на 128 ГБ. А мій власний 15 на 256 ГБ, але батарея вже дохне. Шкода, що батареї просто не поміняти місцями :D

На роботі видали йафон 17e, а старий 15 вайпнули та подарували. Він майже не використаний, але тільки на 128 ГБ. А мій власний 15 на 256 ГБ, але батарея вже дохне. Шкода, що батареї просто не поміняти місцями :D
Так надо старые продавать.

Назад
Зверху Знизу