Тут могла бути ваша реклама
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Я канечно де завтра посмотрю :) Но как то после брифли пробега, выглядит манипулятивно, как в том ролике про еду ;)
Та мені, якщо чесно, думка мага-хлопця не дуже то й цікава. :D

Это серая зона:) Кроме шуток. Первая поправка не распространяется на частные институции. Професура колледжей на 90+% левая и крайне левая. Посему если вдруг там находится не левый который говорит про это в слух, то да, могут и снести.
Сносят студенты тех, кто им не нравится. При том дело часто доходит до насилия, а полиция не вмешивается.

Сносят студенты тех, кто им не нравится. При том дело часто доходит до насилия, а полиция не вмешивается.
Опять таки это работает не совсем так. Полиция это не МВД. Полиции много и разной, и все зависит от того кто начальник и где дело происходит.
Второе - любой университет это частная собственность, полиция может сама туда войти либо с ордером либо после того как кто то обратится в 911 и сообшит о преступлении, ну или сам вуз решит кого то затреспасить, и отдел полиции будет ок помочь.
В реальности в 95% случаев университеты не идут против студентов а еще в 4% полиция предпочитает не вмешиваться дабы потом не отгребать или потому что универы как правило в левых городах с левыми мэрами.

Опять таки это работает не совсем так. Полиция это не МВД. Полиции много и разной, и все зависит от того кто начальник и где дело происходит.
Второе - любой университет это частная собственность, полиция может сама туда войти либо с ордером либо после того как кто то обратится в 911 и сообшит о преступлении, ну или сам вуз решит кого то затреспасить, и отдел полиции будет ок помочь.
В реальности в 95% случаев университеты не идут против студентов а еще в 4% полиция предпочитает не вмешиваться дабы потом не отгребать или потому что универы как правило в левых городах с левыми мэрами.
Т.е. проблема таки есть, но на пол шишечки :D

ЦККПСС Еврокомиссии подумает за тебя, сынок, ибо индивидуму думать вредно, а то того и гляди начнёт за неправильных людей голосовать или того хуже свободы слова захочет ;)
...передают нам из вашингтонского обкома :D

Пасок безпеки рятує тількі того, хто ім пристебнувся, на оточення він ніяк не впливає. Тому я вважаю, що цілком особиста справа.
Тоді напиши відмову від медичного обслуговування у разі ДТП, сплати податки авансом до кінця життя (за вичетом сплачених вносків в ПФ), напиши заяву, що якщо ти загинешь, або отримуєшь травму в ДТП, то просишь вважати винуватьця не винним в твоеї смерті/інвалідності, та не переслідувати його за законом.

Но мы на то и люди, а не муравьи, что бы быть личностями, а не серой массой?
Ні, це ілюзія, ми сіра маса. Спробуй як особистість пожити за межами суспільства та цивілізації.

Тоді напиши відмову від медичного обслуговування у разі ДТП, сплати податки авансом до кінця життя (за вичетом сплачених вносків в ПФ), напиши заяву, що якщо ти загинешь, або отримуєшь травму в ДТП, то просишь вважати винуватьця не винним в твоеї смерті/інвалідності, та не переслідувати його за законом.
О, черговий соціаліст-утилітарист прокинувся. Спочатку розкажи, хто ти та чим на життя заробляєш, а потім спробуй аргументувати свою позицію.

А нас за що? ©

так само як і прикручені кришечки працюють не дивлячись на відсоток довбойобів які їх відривають принципово
Я когда с этим впервые столкнулся, то подумал что это брак производства и сначала их отрывал даже не думая о заложенных в этот дизайн высоких материях спасении приротки от климата :D
у шведів це зменшило на 62 кількість кришок в публічних місцях , крім пляжів, де в воді кришки з UK..
Авторы (или ШИ) тут облажались крепко-в UK такие же точно приделанные крышечки как и в ЕС, так что это не англичанка гадит, а реднеки и Трамп лично :D

Я когда с этим впервые столкнулся, то подумал что это брак производства и сначала их отрывал даже не думая о заложенных в этот дизайн высоких материях спасении приротки от климата :D
в перших ревізіях кришка ще й не фіксувались після відкручування, пізніше додали замок і така реалізація вже цілком ок.

Авторы (или ШИ) тут облажались крепко-в UK такие же точно приделанные крышечки как и в ЕС, так что это не англичанка гадит, а реднеки и Трамп лично :D
автори
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

в 2025 вони пишуть що в UK немає обовʼязку кріпити кришку до пляшки. хз..

Менше хвилини на перевірку інфи ж.

1786534747745.webp

в перших ревізіях кришка ще й не фіксувались після відкручування, пізніше додали замок і така реалізація вже цілком ок.

автори
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

в 2025 вони пишуть що в UK немає обовʼязку кріпити кришку до пляшки. хз..
Менше хвилини на перевірку інфи ж.
Ох уж эти теоретики с ИИ, я был в Британии год назад-по факту все приделано намертво точно также как и в ЕС, даже если и закона у них такого нет.

Ох уж эти теоретики с ИИ, я был в Британии год назад-по факту все приделано намертво точно также как и в ЕС, даже если и закона у них такого нет.
Ну напевно ж не все. Бо не зобов'язані.
Я маю великі сумніви, що ти всі наявні напої купив і спробував, чи кришечка там зафіксована, чи ні.

Останнє редагування:
У нас, до речі, зараз теж так, бо великі компанії не будуть пресформи для окремої країни розробляти. Але якщо факти заважають екоактивісту, то це проблема фактів.

О, черговий соціаліст-утилітарист прокинувся. Спочатку розкажи, хто ти та чим на життя заробляєш, а потім спробуй аргументувати свою позицію.
Чи має значення хто я та чим на життя заробляю?
Але в мене є логіка - якщо ти приймаєшь все, що дає тобі суспільство, то приймай і відпвідальність, хоч вона для тебе й незручна.
Зараз я бачу "тут я закони та правила виконую, тут ні, тут рибу заворачую". То розумієшь, якщо продовжувати твою думку, що це моя справа та закони мені не писані, то завтра ти грохнеш шумного сусіда та в посадці прикопаєшь і будеш вважати що це твоя справа, чи жити в тиші, чи ні, і що закони це тільки рекомендація.
Ти не один, таких дуже багато, то, якщо ти це прямо визнаєшь, то ОК, але не треба говорити що це правильно. Може я також не користуюсь пасками безпеки, але тоді мені соромно (насправді користуюсь).

Назад
Зверху Знизу