Статус: Офлайн
Повідом.: 22736
Повідом.: 22736
Можна і поширше.20×20? ))))))
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Можна і поширше.20×20? ))))))
Так і зробив. Саме зайобне було - пропустити кабель через гофровану гуму з проводкою між лядою і салоном. Трохи помучився, поки він проліз в тій тісняві. А так - під обшивкою чудово заховався!Виведи під дах, щоб там прокласти - знімаєш ущільнювачі дверей та маєш майже повний доступ
Антігравій не має серьозних антікорозійних властивостей. Якщо він не чорний, то рижики вилізуть знову. Антігравій треба використовувати тільки а зонах, де піскоструй, та зверху закривати фарбою, чи антікором. То якщо робити, то тільки антікор.Ясєн хуй антігравій.
швидко ти якосьИз авто новостей - купра продана.
Цены на бензин видел?швидко ти якось
Это тоже самое что экофлоу и генератор перед зимой продавать...Цены на бензин видел?
Фокус с кучей тюнинга не продаваем. Поэтому остаётся.
А вторая бензиновая тачка на каждый день не актуальна.
У меня есть одна бензиновая машина. Теперь есть электрическая машина, которую можно бесплатно заряжать даже от генератора.Это тоже самое что экофлоу и генератор перед зимой продавать...
Вітаю з покупкою. Мабуть Тесла 3? Чи є перші враження?Куплен, прости Господи, электромобиль
Навпаки, мати одне бензинове авто, а друге електричне, це потужна потужність. Нема бензину, тягнемо потрохи з розетки - за одну ніч можна залити на декілька сотен км. Хочаб 8-10 годин на тиждень світло то буде. Окрім того електричка це великий повербанк. Люди у приватному будинку в блекаути декілька днів живили повністю будинок від авто. В Києві коли на лівому березі не було світла, люди їздили на правий, де не вибили трансформатори, заправлялися, та возили електрику додому.Это тоже самое что экофлоу и генератор перед зимой продавать...
Та какая тесла? Я их ненавижу лютой ненавистью.Вітаю з покупкою. Мабуть Тесла 3? Чи є перші враження?
Навпаки, мати одне бензинове авто, а друге електричне, це потужна потужність. Нема бензину, тягнемо потрохи з розетки - за одну ніч можна залити на декілька сотен км. Хочаб 8-10 годин на тиждень світло то буде. Окрім того електричка це великий повербанк. Люди у приватному будинку в блекаути декілька днів живили повністю будинок від авто. В Києві коли на лівому березі не було світла, люди їздили на правий, де не вибили трансформатори, заправлялися, та возили електрику додому.
и тайота уже в БГ. бак прицепили, поездил малехо по ебеням и отрыгнул компрессор кондея
заклинило его. 35к в круговую - новый компрессор, радиатор, трубки, я ебуещешотам.Тоді ми трохи заспокоїлись. Бути старлеем та бути рядовим це різні речі.обновился старлеем.
Тобто Тайота - не надійна?обновился старлеем.и тайота уже в БГ. бак прицепили, поездил малехо по ебеням и отрыгнул компрессор кондея
заклинило его. 35к в круговую - новый компрессор, радиатор, трубки, я ебуещешотам.

я когда то утверждал что - надежная? ты меня с хруем не попутал часом :смотреть:Тобто Тайота - не надійна?![]()
Как-то ассоциации с названием по-моему не оченьНічого особливого, просто Q50 продовжує існування в Японії як Skyline.
Он такой же Скайлайн как и электромустанг - маслкар.Нічого особливого, просто Q50 продовжує існування в Японії як Skyline.