• 🎉 Форуму - 23 роки!
    З нагоди 23-річчя форуму даруємо знижку 23% на рекламу!
    Використовуйте промокод 23YEARS під час замовлення реклами та отримуйте знижку 23%.
    Промокод діє до 1 вересня 2026 року.
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Виведи під дах, щоб там прокласти - знімаєш ущільнювачі дверей та маєш майже повний доступ
Так і зробив. Саме зайобне було - пропустити кабель через гофровану гуму з проводкою між лядою і салоном. Трохи помучився, поки він проліз в тій тісняві. А так - під обшивкою чудово заховався!

Подивився дно старого бензинового авто, яке через пару років напевно піде на продаж, зараз майже не їздить. Знайшов рижики, а місцями й очаги корозії. То виникло питання, чи обновтися антікором. Що буде краще при продажу, рижики, які чесно показують локальні проблеми, але виглядають не дуже добре, чи чорний антікор, чи сірий антігравій, під яким може ховатися що завгодно?

Ясєн хуй антігравій.
Антігравій не має серьозних антікорозійних властивостей. Якщо він не чорний, то рижики вилізуть знову. Антігравій треба використовувати тільки а зонах, де піскоструй, та зверху закривати фарбою, чи антікором. То якщо робити, то тільки антікор.

Ненаглядная сфоткала на фокусе пробег. :D

Из авто новостей - купра продана.
Куплен, прости Господи, электромобиль.

Вкладення

• IMG_20260728_141948_909.webp
    IMG_20260728_141948_909.webp
    410.6 КБ · Перегляди: 28
Цены на бензин видел?
Фокус с кучей тюнинга не продаваем. Поэтому остаётся.
А вторая бензиновая тачка на каждый день не актуальна.
Это тоже самое что экофлоу и генератор перед зимой продавать...

У меня есть одна бензиновая машина. Теперь есть электрическая машина, которую можно бесплатно заряжать даже от генератора.

Куплен, прости Господи, электромобиль
Вітаю з покупкою. Мабуть Тесла 3? Чи є перші враження?
Навпаки, мати одне бензинове авто, а друге електричне, це потужна потужність. Нема бензину, тягнемо потрохи з розетки - за одну ніч можна залити на декілька сотен км. Хочаб 8-10 годин на тиждень світло то буде. Окрім того електричка це великий повербанк. Люди у приватному будинку в блекаути декілька днів живили повністю будинок від авто. В Києві коли на лівому березі не було світла, люди їздили на правий, де не вибили трансформатори, заправлялися, та возили електрику додому.

Вітаю з покупкою. Мабуть Тесла 3? Чи є перші враження?

Навпаки, мати одне бензинове авто, а друге електричне, це потужна потужність. Нема бензину, тягнемо потрохи з розетки - за одну ніч можна залити на декілька сотен км. Хочаб 8-10 годин на тиждень світло то буде. Окрім того електричка це великий повербанк. Люди у приватному будинку в блекаути декілька днів живили повністю будинок від авто. В Києві коли на лівому березі не було світла, люди їздили на правий, де не вибили трансформатори, заправлялися, та возили електрику додому.
Та какая тесла? Я их ненавижу лютой ненавистью.
Первых впечатлений нет, т.к. на этой машине в Украине ещё никто не ездил. Но на таком же я катался. Стоит в малярке, ждёт когда крыло капот и бампер будут окрашены и поставлены.

Останнє редагування:
обновился старлеем. :курю: и тайота уже в БГ. бак прицепили, поездил малехо по ебеням и отрыгнул компрессор кондея :D заклинило его. 35к в круговую - новый компрессор, радиатор, трубки, я ебуещешотам.

обновился старлеем. :курю: и тайота уже в БГ. бак прицепили, поездил малехо по ебеням и отрыгнул компрессор кондея :D заклинило его. 35к в круговую - новый компрессор, радиатор, трубки, я ебуещешотам.
Тобто Тайота - не надійна? :)

Катнули з братом на мотиках єбєнями Близнюківщини. Вперше за рік, після перелому ноги, майже повноцінно, але не дуже - дорогам піздєц!
Но дістався свого персонального місця сили. Закарбований з юності і молодості краєвид ставка серед ярів, на який їздив рибалити
1000070870.webp

Назад
Зверху Знизу