Збір на FPV! Спільнота Стерненка
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Волохаті домашні тварини є? Автономність то чудово, але чистити всі рухомі механізми від шерсті усе одно треба вручну. Тому обрав відносно просту модель.
Оновив свою Мурандот, відносно просто і недорого. Шерсті поменшало:
WhatsApp Image 2026-06-22 at 18.54.30.webp

Кицькі 17 років, вона вже не може якісно доглядати за своєю пухнастою шубою, вичесувати і колтуни видаляти не дає - зла і кусюча худоба. Тому влітку доводиться так..

Оновив свою Мурандот, відносно просто і недорого. Шерсті поменшало:
WhatsApp Image 2026-06-22 at 18.54.30.webp

Кицькі 17 років, вона вже не може якісно доглядати за своєю пухнастою шубою, вичесувати і колтуни видаляти не дає - зла і кусюча худоба. Тому влітку доводиться так..
У меня кот и кошка.Как я тебя понимаю.Каждый день столько шерсти,что можно слепить еще одного кота.

У меня кот и кошка.Как я тебя понимаю.Каждый день столько шерсти,что можно слепить еще одного кота.
Котів, взагалі, троє! Крім Мурки, є ще Степан і Василь. Гладкошерстні, но сиплеться з них пздць :D

настав невеличкий піздєцок з погодою і я вирішив дістати з гаражу переносний кондиціонер, в минулому році був не потрібний.
Заодно купив плиту з полікарбонату 10мм- 3х1м, електролобзиком вирізав під 1/2 двері і маю щастя

1000013998.webp

Останнє редагування:
Котів, взагалі, троє! Крім Мурки, є ще Степан і Василь. Гладкошерстні, но сиплеться з них пздць :D
Это проблемы с питанием.
Переводи на мясо и все будет ок.
Уже два года и пёс и кошки на натуралке. Все проблемы с шерстью, аллергиями и ЖКТ ушли.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

настав невеличкий піздєцок з погодою і я вирішив дістати з гаражу переносний кондиціонер, в минулому році був не потрібний.
Заодно купив плиту з полікарбонату 10мм- 3х1м, електролобзиком вирізав під 1/2 двері і маю щастя

1000013998.webp
о, я дивлюсь ця ідея не одному мені прийшла в голову. той самий кондей, і та сама плита в двері ))

Вкладення

• 1782461867217.webp
    1782461867217.webp
    1.9 MБ · Перегляди: 11
о, я дивлюсь ця ідея не одному мені прийшла в голову. той самий кондей, і та сама плита в двері ))
о, дякую, ще треба десь фланецЬ намутити, єдине місце звідки тягне повітря. Ще не встиг загерметизувати. А де такий знайти?
пардон, вже нагуглив, 10 злотих в касторамі :клас:

Герметизуй не герметизуй, але кондиціонер викидає доволі багато повітря назовні, відповідно десь має той самий обʼєм повітря в помешкання повернутись. Потягне через клапани у вікнах, через гравітаційну вентиляцію якщо хлопушки не встановлені..

Потягне через клапани у вікнах, через гравітаційну вентиляцію якщо хлопушки не встановлені..
хлопушок немає, звідти і тягне. Планую розглянути спосіб забору повітря через додаткову трубу і нову діру у тій плиті. Якщо знайду час, хоча "і так сойдьот" :D

Мені лише одна людина за життя поки що трапилась, яка має дорафобію.
Аллергия на шерсть животных весьма распространенная вещь, это не обязательно какая-то психологическая фобия.

Аллергия на шерсть животных весьма распространенная вещь, это не обязательно какая-то психологическая фобия.
Был случай у знакомой - пришли хату смотреть, чтоб снять. И устроили скандал, почему не предупредили, что до этого люди с котом жили. Типа среди них аллергик и он это почувствовал)

Внут
А чому норм кондиціонер не встановити?

Внутрішній блок у відкритому приміщенні це, канєшно, шось на дуже богатому. Або на дуже дурному :незнаю:
Доречі, він не працює - жалюзь закрита

бо жили в оренді 3 роки і не було великого бажання отримувати дозвіл спільноти на встановлення спліта, бо так обʼєктивно той кондей був потрібен 2-5 днів на рік..

мобільний в свою чергу коштував аж 150 євро.
зараз вже в своїй квартирі можливо і є сенс інвестувати, але цей вже є.. хіба може в несезон будуть супер знижки якісь і тоді буде економічний сенс міняти.

Хай китайці ото не вийобуються. Для свиней і в ЄС кондиціонери є. Бо свинарники не мають архітектурно-історичної цінності.
Проблеми починаються коли живеш в історичному місці.

Назад
Зверху Знизу