Збір на FPV! Спільнота Стерненка
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
В Украине я дурел на все деньги, а в Португалии удалось лишь купить неэлектрический самокат и один раз на нем проехать 10км вдоль океана. При этом тоже один раз упал, смыл кровь в фонтанчике и поехал дальше. А теперь вообще дуреть некогда и не на что.
Ну нєт. А якже сонцезахисний козирьок? Наши люді накупілі би клєйов всякіх. А только потом вже началіб по разборкам звоніть. Яби взагалі наклєів би на лобовуху 30 см полосу зєркалкі. Чи це заборонено?

Ну нєт. А якже сонцезахисний козирьок? Наши люді накупілі би клєйов всякіх. А только потом вже началіб по разборкам звоніть. Яби взагалі наклєів би на лобовуху 30 см полосу зєркалкі. Чи це заборонено?

Нет, там так сломался что ремонту не подлежит. Верхняя часть пластмасски вообще куда то в полость улетела так что не достать. Наклеивать конечно нельзя ничего без соответствующих разрешений. Я даже не могу задние окна затонировать просто так, нужен сертифицированный мастер и специально сертифицированная тонировка. Мне за это в одном месте озвучили 230 евро. Решил что проживу пока и так. А передние так вообще, надо техпаспорт менять и вписывать туда тонировку.

Нова лампа головного світла в мотоцикл, з Аліекспрес, за $9.77
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Цоколь Н4, 25 Вт, 6000К. Важкенька, виглядає впєчатляєщє. Без кулера, зате з вбудованою обманкою Canbus, нахєр мені не потрібною. Придбана на заміну рідній галогенці, яка світить просто ніяк. Ще не ставив.

Вкладення

• 20260622_184634.webp
    20260622_184634.webp
    6.1 MБ · Перегляди: 2
  • 20260622_184547.webp
    20260622_184547.webp
    5.5 MБ · Перегляди: 2
  • 20260622_184553.webp
    20260622_184553.webp
    9.6 MБ · Перегляди: 2
Навушники Realme Buds Air 8 Pro, з Аліекспрес, за $58.07

Взяв на заміну своїм ізрядно пожившим Realme Buds Air 5 Pro, які я використовував для музики поза хатою, розмов і як беруші (з ввімкненим шумодавом). Вони мене абсолютно всім влаштовували (для музики якісно вдома є інші), от тільки батарея стала тримати дуже погано.
У нової моделі ще кращий звук, мікрофони, автономність, шумодав, прозорість, ергономіка збс, якийсь АІ ще прикрутили. З недоліків: вже немає кодека LDAC, для найвищої якості аудіо - лише LHDC, який мій S23 Ultra не підтримує. Ну і дзеркальна вставка на матовому кейсі буде збирати подряпини і відбитки пальців. Но з цим все стабільно у Realme

Вкладення

• 20260622_181915.webp
    20260622_181915.webp
    6.6 MБ · Перегляди: 1
  • 20260622_182034.webp
    20260622_182034.webp
    8.3 MБ · Перегляди: 1
  • 20260622_182103.webp
    20260622_182103.webp
    7.2 MБ · Перегляди: 1
Ну і парочка книг, видавництва КСД.
Останні творєнія головної української спєціалістки по душераздірающім історіям Люко Дашвар, і діда Стівена Кінга, якого представляти не треба.
99% книг я читаю з Кіндла, но електронка Дашвар коштує лише трохи дешевше друкованої, а Кінга взагалі немає. На флібусті теж глухо (жахливий піратський переклад Кінга від кацапів не рахуємо)

Вкладення

• 20260622_181813.webp
    20260622_181813.webp
    11.4 MБ · Перегляди: 1
Нова лампа головного світла в мотоцикл, з Аліекспрес, за $9.77

Цоколь Н4, 25 Вт, 6000К. Важкенька, виглядає впєчатляєщє. Без кулера, зате з вбудованою обманкою Canbus, нахєр мені не потрібною. Придбана на заміну рідній галогенці, яка світить просто ніяк. Ще не ставив.
Я купив попередній мотик з лед лампою. Наче світить яскраво, але нічого не видно. В результаті відреставрував заводську оптику згалогеном + додаткова лед оптика по боках.

відреставрував заводську оптику згалогеном
Мені реставрувати нічого - заводська оптика в ідеалі. Відбивач не вигорілий, скло як сльоза.
Я, власне, по темному мало їздив, саме через всрате світло. Колись в армії їхав вночі понад 80 км єбєнями Запоріжжя - ледь інфаркт не стався.

Мені реставрувати нічого - заводська оптика в ідеалі. Відбивач не вигорілий, скло як сльоза.
Я, власне, по темному мало їздив, саме через всрате світло. Колись в армії їхав вночі понад 80 км єбєнями Запоріжжя - ледь інфаркт не стався.
То може є сенс не колхозити лед, а встановити додаткове світло?

Назад
Зверху Знизу