Тут могла бути ваша реклама
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Саломон Самсонович. Розумієте, Мурзік Васильович, кал — дуже цікава штука. Ви помітили, що людина, коли посре, завжди оглядається, шоб побачити, скіки вона насрала і якої якості кал. Їй цікаво, а цікавість - це шлях в майбутнє.

Вкладення

• IMG_20200627_202256.webp
    IMG_20200627_202256.webp
    4.8 MБ · Перегляди: 12
Руки сверблять замовити модний паяльник, який працює від type C зарядного, або потужного павербанку, бо може згодитися на роботі дроти кондюків паями, іншу проводку, та й взагалі, нормальна тєма - не бути прив'язаним до розетки 220. Але згадую, що на антресолі лежить дротовий модний паяльник, який я купив 6 років тому, і жодного разу не користувався - і думаю що 45 баксів ще можна притримати в кишені.😁

Паяльник придивився FNIRSI HS-02, в комплекті з металевим кейсом і трьома жалами:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Паяльнік я, канєшно, замовив. $43.50
Я б скасував замовлення. Він повноцінно буде працювати не від будь-якого ТайпСі, а тільки від ноутбучного з швидкою зарядкою. Повербанку для нього не знайдете. Сенсу нема. Краще вкластись в нормальну паяльну станцію, якщо треба, ніж у ці недопаяльники. Якщо не треба, то купувати щоб десь валялось, це нераціонально.

Нє, спочатку треба два чи три проводка на hardware kit відеореєстратора чимось припаяти, а тоді вже можна і на антресоль:)
Подовжувач та звичайний паяльник. Чи скрутку, чи гільзи - не знаю що там за дроти.

Він повноцінно буде працювати не від будь-якого ТайпСі, а тільки від ноутбучного з швидкою зарядкою. Повербанку для нього не знайдете.
Так вже історічєскі сложилось, що є у мене блок GaN 140 Вт і павербанк 22.5 Вт, від Baseus.
І навіть потужності банки буде достатньо для роботи паяльника, він тільки трохи довше нагріватися буде. В мережі більше ніж достатньо відгуків і оглядів, які це підтверджують

Останнє редагування:
Добре коли він є, а коли купувати, то він коштує майже як той паяльник
Я тобі навіть більше скажу: ще й кабель спеціальний потрібен, який 100 Вт передати зможе, і не якийсь там куций, а метра 2 довжиною, щоб зручніше було.
А це теж ніхуясєбє бабліщє😂

Я тобі навіть більше скажу: ще й кабель спеціальний потрібен, який 100 Вт передати зможе, і не якийсь там куций, а метра 2 довжиною, щоб зручніше було.
А це теж ніхуясєбє бабліщє😂
В мене ноутбук с ТайпСі працює з будь яким кабелем (те що йдуть в комплекті з телефонами) від зарядки 65 Вт.
Але так, кабель ТайпСі це така тема, що користуватись нонейм не дуже добре.

Мрії повинні здійснюватись! Приймай вітання!
Моя про мотоцикл не здійснилась, принаймні поки що.

Я, здається, не писав, але місяць-інший назад придбав електричну точилку -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Крута річ!

Назад
Зверху Знизу