Збір на FPV! Спільнота Стерненка
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Саломон Самсонович. Розумієте, Мурзік Васильович, кал — дуже цікава штука. Ви помітили, що людина, коли посре, завжди оглядається, шоб побачити, скіки вона насрала і якої якості кал. Їй цікаво, а цікавість - це шлях в майбутнє.

Вкладення

• IMG_20200627_202256.webp
    IMG_20200627_202256.webp
    4.8 MБ · Перегляди: 6
Руки сверблять замовити модний паяльник, який працює від type C зарядного, або потужного павербанку, бо може згодитися на роботі дроти кондюків паями, іншу проводку, та й взагалі, нормальна тєма - не бути прив'язаним до розетки 220. Але згадую, що на антресолі лежить дротовий модний паяльник, який я купив 6 років тому, і жодного разу не користувався - і думаю що 45 баксів ще можна притримати в кишені.😁

Паяльник придивився FNIRSI HS-02, в комплекті з металевим кейсом і трьома жалами:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Паяльнік я, канєшно, замовив. $43.50
Я б скасував замовлення. Він повноцінно буде працювати не від будь-якого ТайпСі, а тільки від ноутбучного з швидкою зарядкою. Повербанку для нього не знайдете. Сенсу нема. Краще вкластись в нормальну паяльну станцію, якщо треба, ніж у ці недопаяльники. Якщо не треба, то купувати щоб десь валялось, це нераціонально.

Нє, спочатку треба два чи три проводка на hardware kit відеореєстратора чимось припаяти, а тоді вже можна і на антресоль:)
Подовжувач та звичайний паяльник. Чи скрутку, чи гільзи - не знаю що там за дроти.

Він повноцінно буде працювати не від будь-якого ТайпСі, а тільки від ноутбучного з швидкою зарядкою. Повербанку для нього не знайдете.
Так вже історічєскі сложилось, що є у мене блок GaN 140 Вт і павербанк 22.5 Вт, від Baseus.
І навіть потужності банки буде достатньо для роботи паяльника, він тільки трохи довше нагріватися буде. В мережі більше ніж достатньо відгуків і оглядів, які це підтверджують

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу