Збір на FPV! Спільнота Стерненка
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
краще взяти щось саме дешеве з якісного, бо той реєстратор помре, чи переживе авто, та й краще не світити дорогими девайсами під склом. Мала верогідність, що є сценарій, де вам потребується висока роздільна здатність.
Ну так я таке і замовив!
А щодо роздільної здатності: актуальні моделі тільки в 2К і 4К пишуть

Ну так я таке і замовив!
А щодо роздільної здатності: актуальні моделі тільки в 2К і 4К пишуть
Тоді я трохи заплутався. A810 пише майже 3945 грн, але по параметрах виглядає добре. Є 60 fps. Відпишіться тоді, чи можна розібрати номери на авто в русі? З якої відстані.
В мене зараз штатний, вбудований крутить на автоматі, знімає з 5 камер одразу, але дуже погана якість - номери в русі майже не читаються, та пише в кадр усі логи - швидкісь, яка педаль з якою силою натиснута, а навіщо це мені, коли в нас обмеження 50, неформальне 70, а фактичного нема, бо ніхто не контролює. Популісти зробили всіх водіїв порушниками, а ті порушують, та радіють.

У нього 60 fps виключно в 1080р, в 4К ті самі 30
Це кращій режим. Реєстратор треба не пейзажі знімати, а події в русі. 4К навіть з урахуванням як вони його там пережмуть, буде тільки флешку перенавантажувати. Навіть у спеціальних флешек для реєстраторів обмежена кількість циклів перезапису.

Це кращій режим. Реєстратор треба не пейзажі знімати, а події в русі. 4К навіть з урахуванням як вони його там пережмуть, буде тільки флешку перенавантажувати. Навіть у спеціальних флешек для реєстраторів обмежена кількість циклів перезапису.
Та працюватиме ж, і хєр з ним!
Це ми тут заморачуємся яєбу, а більшість ставить те, шо кум посовєтував, чи в магазині або на Лоскі продали, користуюся і не паряться. І якось воно працює, і щось там пише:)

Флешки - це взагалі витратний матеріал, який хєрню коштує. Шо за них переживати? Є шанс, канєшно, шо відригне в самий неудачний момент, але то вже таке...
А ті два реєстратора, які я замовив, навантажують карту практично однаково: перший пише в 2К, h264, одна хвилина зі звуком 230 МБ, другий так само, тільки 4К/h265

Як казала моя покойна бабуля: на мій вік хвате!

До речі, у 810 також є недоліки: літієвий аккум, а не іоністор, плюс високе енергоспоживання, через яке він схильний до перегріву, особливо, при роботі з двома камерами

Останнє редагування:
Прийшов замовлений ще в травні Google Fitbit Air.
Сон, серцебиття та інше трекати все ж хочеться, але не хочеться заряджати смартгодинник кожні кілька днів. А гарміни то для багатих.
Цього, кажуть, повинно майже на тиждень вистачати.
І без підписок, як whoop.

не хочеться заряджати смартгодинник кожні кілька днів
Я свій Huawei Watch GT3 Pro заряджаю раз на 10-12 днів. Так це хоча б пристойний годинник, в титановому корпусі, з сапфіровим склом, а не нєвєдома хуйня без дисплею, на тряпчаному ремінці, за ціною від 8000 грн в Україні

Зачем, что эта информация тебе даст?
Даст змогу контролювати свою активність та відпочинок і вносити корективи, якщо потрібно. :)

Я свій Huawei Watch GT3 Pro заряджаю раз на 10-12 днів. Так це хоча б пристойний годинник, в титановому корпусі, з сапфіровим склом, а не нєвєдома хуйня без дисплею, на тряпчаному ремінці, за ціною від 8000 грн в Україні
У мене були піксель вотч 2, йшли в подарунок до телефону. Їх раз на два дні треба було заряджати. Та ще й подразнення від дефолтного ремінця з якогось еластомеру пішло. То ж віддав сестрі.
Я не побачив для себе юзкейсу смартгодинника, окрім фітнестрекера.
Тому лише фітнестрекер без усього зайвого - те, що мені треба.

Даст змогу контролювати свою активність та відпочинок і вносити корективи, якщо потрібно.
Как скучно я живу. Когда хочется и есть силы-активничаю, а когда устал-отдыхаю :D Главное чтоб желания совпадали с возможностями.

Так а чо так довго їхав? Великий дефіцит, чи на волах хз звідки?
Це новий девайс.
Зробив передзамовлення. Там одразу стояла дата доставки на 19-20 червня.
Ось, відправили і доставили навіть раніше запланованого.

Виглядає так, нібито я когось тут вмовляю.
Ну не потрібно вам - не купуйте.
:незнаю:
Та у меня их как у дурака фантиков: и какой-то китайский фитнес-браслет, и ябло-часы и Самсунг гелакси вотч.
Потому и говорю, что толку с них ноль. Максимум что - это за 1-2 недели провести анализ своего цикла сна/активности и при возможности подкорректировать. Хотя если ты соблюдаешь здоровый образ жизни и нормально двигаешься, то у тебя и без этой фигни все отрегулировано: и сон 8 часов и активность и еда. Ну а если у тебя аритмия жёсткая или пульс 170 в состоянии покоя, то ты и так это почувствуешь и обратишься к врачу.

Вопщє, канєшно, моя повага гугловцям!
В 2026 випустити хз шо, без дисплею, як Mi Band 1s 12-річної давнини, з всього лиш трохи більшим функціоналом, і впарювати його публікє по $100, по відом ніхуясєбє тєкнолоджії - це потужно, да😁

Назад
Зверху Знизу