Збір на FPV для «Птахів Мадяра»
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
ФМ радіо це вчорашній день. В нових машинах його взагалі не ставлять.
В мене не те, щоби нова-нова машина, в 23му почали виробляти, але актуальна, досі продається.
У мене є ФМ.

Але ж, повторюю, мій смартфон через блютуз на магнітолі звук з хрипами жене(
Це проблема магнітоли, чи телефону? На навушники також з хрипами?
Тобто замінювати магнітолу тільки щоб вирішити цю проблему, це занадто.
В мене не те, щоби нова-нова машина, в 23му почали виробляти, але актуальна, досі продається.
У мене є ФМ.
В BYD ні на однієї моделі вже нема.

Я собі щось типу такого на старі колонки паяв.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В описі пишуть, що підтримує навіть A2DP, але це сумнівно для блочка за таку ціну.
Можна витягнути магнітолу, та за нею поставити, якщо проблема саме в магнитолі.

А є якісь докази?
Бо на ютубі начебто повно доказів протилежного.
З'ясував, що вони саме для моделей для китайського ринку, які переважно завозять до нас сірі ділери, перестали встановлювати ФМ радіо з 22 року. Для моделей для європейського ринку цю опцію зберегли.

Знайшлась якась тема на німецькому форумі, що після якоїсь обнови фм станції просто перестали відображатись як фм, але нікуди не зникли.

Та я ніхєра в цьому не шарю! Навіть якщо знайду, як діагностувати, живий він, чи ні?
Тут знающій радіоврєдітєль нужен, якого ще треба знайти.
Антена одна, на даху.

Так, оця хєрня з ВТ - практично єдиний недолік у Samsung S23 ultra. Взагалі не бачу сенсу його міняти. А купувати ще один, для музики в машині, не бачу сенсу.
повір мені, там буде видно. Я тут трошечки подивився картинки - там коробок як майже пів пачки цигарок може бути встановлений. Скидаєш з нього кришку і там, якщо буде болото (плата буде в слідах від води) - то несеш його на мусорку, ремонтувати не варто, тому радіогубітєлєй не треба. За бажанням можна взяти цілий з розборок, машина сильно поширена в наших пампасах.

Можна піти й далі - тупо підкинути іншу антену, в тому числі і активну, але нову. Вони є, наприклад з вбудованим підсилювачем. Можна підключитись до антени напряму, без підсилювача. Безліч варіантів в цілому.

Набір інструментів ж я думаю є в хазяйстві - там все розбирається, якщо щось не зрозуміло - пошук підскаже, я колись теж сумнівався, а по факту там все розбирається і собирається як в лего.
Не на мегані 3, але на інших подєліях міняв все це і не раз. І нічо так.
На останньому італовідрі, наприклад, викинув підсилювач і поміняв антену на пасивну. Стало краще, ніж було; припускаю, що підсилювач ще б підняв якість прийому, але - я не слухаю радіво ніколи, все йде через емулятор CD чейнджера. Вони, до речі, непогано працюють і коштують не так щоб дорого, ставляться елементарно, є майже на всі штатні рішення, ось тобі ще один варіант. Якість звуку буде прийнятна.

Я ще трошки вночі глянув всяке, нажаль, більшість посилань ведуть нас до москалів на drive2ru , але тут нічого не поробиш, сайт досить старий і база рішень там велика. Так от. Там по цим магнітолам вагон всього і не тільки, мені сподобались доробки штатних рішень в плані звуку, а там же ш можна було б і повісити на лінійний вхід зовнішній модуль BT с APTX, якщо так подобається, і зібрати все в одному корпусі. Є де розгулятися. Переробки елементарні, потрібно тупо паяти елементи по інструкції. Знань особливих там не треба.

Правда, як я зрозумів, якість звука не важлива (FM, bluetooth в якості джерел бачу я ) - тоді , може і справді, ставити будь яку китайську андроїдну і всьо...

Набір інструментів ж я думаю є в хазяйстві - там все розбирається, якщо щось не зрозуміло - пошук підскаже
Пошук по drive 2показав, що там треба обшивку даху частково знімати, щоб до того підсилювача дістатися. Буду краток: я єбав!

Пошук по drive 2показав, що там треба обшивку даху частково знімати, щоб до того підсилювача дістатися. Буду краток: я єбав!
Ну штоже, тоді вже задача спрощується сильно, FM можна викреслювати )

Глянув зараз на тому ж драйві - там роботи на години півтори під каву, може й скоріше.
Потрібен базовий набор головок і пластикова лопатка для розбору салону, нею зручно андапки підіймать, набір таких лопаток коштує гривень 150 десь (а ще краще, взяти таку собі міні-фомку з металу без гострих кутів, вона ще краща). Раз зробиш і будеш впевнений, що там все надійно, отримаєш корисний досвід, плюс можливо ще й певну економію.
Лізти як я розумію, туди прийдеться все одне, рано чи пізно, якщо не задля радіво, так хоча б для того, щоб воно не протікло потім на дах (це буде наступна стадія, якщо там вже буває раптом вода і гниє сілумін чи з чого воно там робиться).

Колись я також побоювався лізти в ці хащі - але коли зрозумів як там все не складно зроблено, я вже не кажу про покрокові інструкції і мануали, то...понеслось. Останнє що я з цікавого робив - зняв чохли салона і постирав. Ефект повністю нової автівки. Ніяка хімчистка такого мені не давала ніколи, що за гроші, що самостійна. Очі бояться, як там кажуть, руки роблять і всяке таке.

P.S.
Нє, ну можна віддати на сервіс, звісно, просто я ту кухню знаю зсередини і після певних рукожопів більшість робіт по своїх авто роблю тільки сам. Як згадаю, як мені колодки поміняли на Мазді , то хочеться вбивати.

В общєм, я рєшив забить на ті радіоли, і трохи заморочицця з відеореєстратором, як тут панове знатокі рекомендували.
Замовлений тиждень тому 70mai Dash Cam Pro Plus A500S вже на шляху в Україну, а сьогодні натрапив на цьогорічну новинку, 70mai Dash Cam 4K A810 Lite, і вирішив ще і її замовити.
500.gif

Взяв голу тушку, з купонами і монетами вийшло $61.71 (2780 грн). Hardwire Kit підійде той, що їде з A500S.

Тут істінно православний суперконденсатор, Wi-Fi 6, картінка, начебто, краща, ну і 4К, нехай буде. Решта - плюс-мінус те саме. Дизайн, правда, так сєбє, но пох - менше вніманія буде прівлєкать..
Як отримаю, потіскаю обидва, залишу той, що більше сподобається, а інший продам (вже приблизно знаю кому).

Назад
Зверху Знизу