4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Хєрасє!
Вона з будованим старлінком??
У мене лежить без діла одна недорога з Аліекспресу, FreedConn T Com VB, ще одна така в шоломі. Для підказок навігації і дзвінків вистачає
Sena при чому не звичайна, а під конкретну модель шолома (така сама як звичайна по функціоналу, але дорожче).

Головний її прикол в тому, що дуже круто працює через mesh на велику кількість людей. Можна на декілька км розтягнутися і всі всіх чують.

Для дзвінків і навігації звісно що воно і не треба.

Головний її прикол в тому, що дуже круто працює через mesh на велику кількість людей. Можна на декілька км розтягнутися і всі всіх чують.
Ну, якшо катати табунами, то воно, мабуть, непогано. А я самотній вовк
1000066532.webp

Ну, якшо катати табунами, то воно, мабуть, непогано. А я самотній вовк
1000066532.webp
То ми в довоєнні часи на квадрах катали табунами. Було круто. На мото я переважно з пасажиркою катаю. Але ж одна sena вже є, тому якщо купувати ще одну гарнітуру - то сумісну з тим що є.

Нема гамнітури, хто хоче попиздіть - нехай прапорцями махає :D

Правильно -- мова жестів те що треба. Один ногу виставить, іньший пальци козой складе, ото і все спілкування! Дуже зручно, особливо для социопатів.

Правильно -- мова жестів те що треба. Один ногу виставить, іньший пальци козой складе, ото і все спілкування! Дуже зручно, особливо для социопатів.
може соціофобів?

OLX він такий, це в мене прямо хобійний сайт - там іноді навіть зараз попадається всяке цікаве, от зараз взяв пару навушників непоганих, Roccat ELO Air 7.1 (фактично, без слідів експлуатації) за копійки (по 350 грн., здається).
Чому так відносно дешево - а тому, що вони працюють по радіоканалу через донгл, який має дуже спеціфичний процесор і власну прошивку. І якщо з USB-приймачем щось не в порядку - то фіаско.
На одних донгл був, але переламаний фактично (і я його завів, але не повністю, поки не закінчує оновлення прошивки, але я ще з ним не закінчив)).
На других донгла не було як класу - я туди вже поставив плату зі звичайним Bluetooth, але не бюджетну, з підтримкою APTX, залишивши всі рідні нутрощі паралельно на майбутнє.
В USA підтримка висилає за розумні гроші деталі, в тому числі і донгл можна здобути, це, власне, Turtle Beach; тепер чекаю, коли відправлять, а поки буду користуватись через BT канал, якось доживу ).

А меня хром на зеркалах потускнел. Там того хрома на машине чуть-чуть - только вокруг окон и на зеркалах, и надо-же ему было сыграть со мной такую злую шутку.

К дилеру, как один наш форумчанин я не пошел, а купил средство для кухни, предназначеное для полированых поверхностей, ну и в общем-то отмыл тот кальций который за осень-зиму потускнел на этих двух хромированых полосочках. Выглядит как новый.

К дилеру, как один наш форумчанин я не пошел, а купил средство для кухни, предназначеное для полированых поверхностей, ну и в общем-то отмыл тот кальций который за осень-зиму потускнел на этих двух хромированых полосочках.
У форумчанина как я понял не налет был, а сам хром облазил.

здається він у відео на підйомнику ховається
На підйомнику l200.
що таке цей круглішоф навіть з відео зрозумів лише приблизно, а некро паджеро вагон - апарат добротний 👍
Я весь час забуваю, що для більшості людей ці верстати - темний ліс.
Круглошліфовальний верстат, це верстат для шліфування круглих деталей, а у мого є можливість, ще і отвори шліфувати.

Назад
Зверху Знизу