4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Хєрасє!
Вона з будованим старлінком??
У мене лежить без діла одна недорога з Аліекспресу, FreedConn T Com VB, ще одна така в шоломі. Для підказок навігації і дзвінків вистачає
Sena при чому не звичайна, а під конкретну модель шолома (така сама як звичайна по функціоналу, але дорожче).

Головний її прикол в тому, що дуже круто працює через mesh на велику кількість людей. Можна на декілька км розтягнутися і всі всіх чують.

Для дзвінків і навігації звісно що воно і не треба.

Головний її прикол в тому, що дуже круто працює через mesh на велику кількість людей. Можна на декілька км розтягнутися і всі всіх чують.
Ну, якшо катати табунами, то воно, мабуть, непогано. А я самотній вовк
1000066532.webp

Ну, якшо катати табунами, то воно, мабуть, непогано. А я самотній вовк
1000066532.webp
То ми в довоєнні часи на квадрах катали табунами. Було круто. На мото я переважно з пасажиркою катаю. Але ж одна sena вже є, тому якщо купувати ще одну гарнітуру - то сумісну з тим що є.

Нема гамнітури, хто хоче попиздіть - нехай прапорцями махає :D

Правильно -- мова жестів те що треба. Один ногу виставить, іньший пальци козой складе, ото і все спілкування! Дуже зручно, особливо для социопатів.

Правильно -- мова жестів те що треба. Один ногу виставить, іньший пальци козой складе, ото і все спілкування! Дуже зручно, особливо для социопатів.
може соціофобів?

Назад
Зверху Знизу