Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
сам їзжу на Pirelli Scorpion All Season SF2 з 23 року, але у знайомого катався на цих контіках в тому числі по горах.
по факту дуже схожа між собою гума і абсолютно точно не гірша за мішки.
єдине що пірелькі у мене залиті желе з фабрики, тобто "непробивайки" або "саморемонтні" хз як це називається

сніго-кашо-лід зимою імхо не гірше за michelin alpine 5 і досить впевнено як на передній привід, пекло влітку норм переносять, 120-140-160 на автобанах.. відносно тиха.. якщо порахувати, то за життевий цикл експлуатації економлять десь половину вартості на одних тільки перевзуваннях.

p.s. ліворуч контік, праворуч пірелі

Вкладення

• 1773220277022.webp
    1773220277022.webp
    90.1 КБ · Перегляди: 3
  • 1773220283976.webp
    1773220283976.webp
    286.5 КБ · Перегляди: 3
Останнє редагування:
Ось прийшло в голову, що відбувається на ринку таксі, коли в одного витрати на 1 км на електро по нічному тарифу 0,5 грн, у другого на газу 5 грн, у третього на бензині 8 грн, при цьому у двух останніх є зайві витрати на прогрів двигуна з-за паузи між поїздками. Як вони можуть конкурувати, при на порядок різної собовартості, та чому електрички в таксі не зайняли левову частину ринку?
Как по мне такси- это способ продавать авто в рассрочку через аммортизацию. Ни разу не видел богатых таксистов

Цікаво, що прокльони в тебе не на адресу ***ла та його прибічників, а саме до Зеленського.

P.S. За нього не голосував і не фанатію, але відсутність елементарних навиків вибудови причинно-наслідкових зв'язків у багатьох дорослих засмучує.
И тем не менее.

путин как говорится ***лом был ***лом и остался.
Но был Президент который понимал насколько опасно дразнить пришелепкуватого соседа и как то умудрялся сосуществовать.
А пришел на его мето тот кто дал втянуть себя в авантюру.

Как то так. Да еще и полностью халатно отнесся к угрозе о которой все говорили.
Одно ослабление укреплений в Херсонской области чего стоило.ю

Слава, весная слава ГЕРОЯМ ЗСУ! Люди отдавали здоровье и жизнь чтобы остановить русню.
Но один неглупый человек как то сказал слова которые я помню до сих пор:

Место для подвига всегда возникает на месте чьей то халатности или распиздяйства.

Теж був досвід, коли офіціали не змогли вирішити проблему не за всі грощі світу, яку вирішили на специалізованом СТО, але з точки зору обслуговування, та дрібного ремонту в них є перевага - передбаченість. Вони зазвичай не перетягнуть, не відламають шпильку, та скажуть, що так й було - тобто верогідність що напортачать не нуль, але невисока. Неофіціли це чорна скринька, минне поле. Ніколи не знаєшь чи все буде ідеально, чи буде потім любити мозок багато років.
Взагалі половина проблем з авто було в мене як результат кривих рук майстрів, то я намагаюсь як можна довше не підпускати їх до авто. Будь-яких.
Мій досвід з офіціалами хундай:
- подряпали лкп;
- неодноразово переливали оливу значно вище рівня;
- поламали андапки коли знімали дверні карти та не поміняли на нові (після встановлення магнітоли, регістратора та сигналізації в салоні з'явилися зайві шуми та торохтіння);
- не знайшли причину скрипу під час рушання на непрогрітому авто.

Мій досвід з офіціалами хундай:
- подряпали лкп;
- неодноразово переливали оливу значно вище рівня;
- поламали андапки коли знімали дверні карти та не поміняли на нові (після встановлення магнітоли, регістратора та сигналізації в салоні з'явилися зайві шуми та торохтіння);
- не знайшли причину скрипу під час рушання на непрогрітому авто.
Про пеерлив масла могу сказать и о официале Шкода. Но дело в том что это зависит от конкретного слесаря а не от компании. Когда купил 5 литровку Мотюль аист вылил мне ее полностью, хотя у меня объем 4,7. Ну что поделать. Молодой еще был.

Антапки тоже поламали но поставили новые правда включили это в счет

Хруй умер, но дело его живет... :баран:
Да при чем тут Андрей, надеюсь который все таки жив и здоров.

Просто у меня свое мнение, которое я ни в коем случае не навязываю...

Вот скажи что хуже:

Нападать на чужих или спокойно наблюдать как воруют у своих?

Да при чем тут Андрей, надеюсь который все таки жив и здоров.
Для форума и всего разумного мира он умер.

Просто у меня свое мнение, которое я ни в коем случае не навязываю...

Вот скажи что хуже:

Нападать на чужих или спокойно наблюдать как воруют у своих?
Не навязываешь но зачем-то задаешь наводящие вопросы. Да-да

тількі на льоду ***ово, як і на попередніх зимових))
В мене на льоді справила дуже гарні враження, але я поставив цю гуму на електроавто, де є режим сніг та весь крутний момент доступний з нуля. То авто в автоматичному режимі душить тягу, та не дозволяє проскальзувати колесу точно дозуя крутний момент. Пробуксовка буває точково на долі оберта. То вискакував з будь-якої крижаної колеї. Почувався на льоді може навіть впевненіше, ніж на шипах та гідротрансформаторі до цього. Але з вашего допису зрозумів, що то більше заслуга авто, ніж гуми, з'ясовується.

А мені хоч і ліньки перевзуватись, але не настільки, щоби обґрунтувати підвищений гальмівний шлях саме тоді, коли не треба.
Наводив посилання на тест
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Так, всесезонка це компроміс, але що взимку, що влітку не гірша за китайську сезонну гуму, яку зараз люди массово купують.
Всесезонка це не для всіх, але, якщо знати її недоліки, та обережно до них ставитись, для деяких водіїв має право на життя. Краще обережно їхати при поганих умовах, пам'ятаючи, що в тебе не дуже релевантна до цих умов гума (не виїжджати одразу після снігопаду, чи не гнати 150 км в +35), ніж мчати на китайської в повної впевненності, що ти ж на гумі, що відповідає сезону.

И тем не менее.

путин как говорится ***лом был ***лом и остался.
Но был Президент который понимал насколько опасно дразнить пришелепкуватого соседа и как то умудрялся сосуществовать.
А пришел на его мето тот кто дал втянуть себя в авантюру.

Как то так. Да еще и полностью халатно отнесся к угрозе о которой все говорили.
Одно ослабление укреплений в Херсонской области чего стоило.ю

Слава, весная слава ГЕРОЯМ ЗСУ! Люди отдавали здоровье и жизнь чтобы остановить русню.
Но один неглупый человек как то сказал слова которые я помню до сих пор:

Место для подвига всегда возникает на месте чьей то халатности или распиздяйства.
Ви переоцінюєте вплив особистостей на хід історії. росія йшла шляхом імперіалістичного реваншизму, накачана нафтодоларами та комплексом меншовартості - запит "Встати з колін" використав, а не придумав Путін, а потім став його заручником. Український народ йшов шляхом європейської демократії, та, щоб відмежуватися від імперії, національної ідеї. Можна обговорювати конкретні рішення, але треба розуміти, що у Зеленського було набагато менше свободи рішення, ніж у Путіна, який міг й не йти на авантюру "3 дні". Тому й війна буде йти ще довго, до остаточного вичерпання ресурсів, бо вона обумовлена протилежними запитами від суспільства що з однієї сторони, що з другої.

Ви переоцінюєте вплив особистостей на хід історії. росія йшла шляхом імперіалістичного реваншизму, накачана нафтодоларами та комплексом меншовартості - запит "Встати з колін" використав, а не придумав Путін, а потім став його заручником. Український народ йшов шляхом європейської демократії
А пришел к автократический ***не с абсолютным беззаконием по принципу: своим все, остальным закон. Вернее не закон, в беспредел.
Любой голосовавший/агитировавший за Зеленского - является соучастником всех преступлений антиукраинского режима действующей власти.

Український народ йшов шляхом європейської демократії
Европейская демократия - это подобно молдаванам записать в конституции свои хотелки (ЕС и НАТО) и думать, что нам все должны и сразу возьмут? Раз в ЗАКОНЕ написано

А пришел к автократический ***не с абсолютным беззаконием по принципу: своим все, остальным закон. Вернее не закон, в беспредел.
Любой голосовавший/агитировавший за Зеленского - является соучастником всех преступлений антиукраинского режима действующей власти.
Как и любой голосовавший за Пороха. Или прыгавший на Майдане. Коллективная отвественность работает именно так.

пішла якась сепарська херня...
передай своїм, що розкачати не вийде :D

Но был Президент который понимал насколько опасно дразнить пришелепкуватого соседа и как то умудрялся сосуществовать
ага, тільки він весь час своєї агіткомпаніїї перед виборами розповідав, що наближається велика війна... - це по-перше.
по-друге, "сосуществовать" та жити вільно - велика різниця

Останнє редагування:
а лохторат, що за Яника голосував ти не забув?
За всех, начиная с Кучмы.

Ты сам то скажи - готов нести свою часть коллективной отвественности за преступления, как предлагается?

Наводив посилання на тест
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Так, всесезонка це компроміс, але що взимку, що влітку не гірша за китайську сезонну гуму, яку зараз люди массово купують.
Всесезонка це не для всіх, але, якщо знати її недоліки, та обережно до них ставитись, для деяких водіїв має право на життя. Краще обережно їхати при поганих умовах, пам'ятаючи, що в тебе не дуже релевантна до цих умов гума (не виїжджати одразу після снігопаду, чи не гнати 150 км в +35), ніж мчати на китайської в повної впевненності, що ти ж на гумі, що відповідає сезону.
Це все добре в теорії.
А потім в потоці ти відволікся на дзеркало і приїхав на всесезонці, бо тих кількох сантиметрів, в порівнянні з якісною гумою за сезоном, і не вистачило. І хай там не було значних пошкоджень, але щонайменше була би втрата часу на спілкування та вирішення віх супутніх проблем.

Це моє старе відео:

Останнє редагування:
За всех, начиная с Кучмы.

Ты сам то скажи - готов нести свою часть коллективной отвественности за преступления, как предлагается?
И что такое коллективная ответственность и куда ты предлагаешь нести ее часть?

Назад
Зверху Знизу