Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
За всех, начиная с Кучмы.

Ты сам то скажи - готов нести свою часть коллективной отвественности за преступления, как предлагается?
І чому я впевнений, що ти за Овоча голосував, а потім за жопоблок?

А потім в потоці ти відволікся на дзеркало і приїхав на всесезонці, бо тих кількох сантиметрів, в порівнянні з якісною гумою за сезоном, і не вистачило. І хай там не було значних пошкоджень, але щонайменше була би втрата часу на спілкування та вирішення віх супутніх проблем.
Ніт, відволікаєшся на дзеркала - значить тримай більшу дистанцію.
Тримати дистанцію та швидкість відповідну до дорожніх умов це твоє завдання. А якісна гума за сезоном, чи гірша ніж ідеально-якісна-гума за сезоном, чи якісна всесезонна гума - це частина тих дорожніх умов.

Вважаєш що якісна всесезонка дає +Х метрів гальмівного шляху -> додай їх до дистанції.
Відволікаєшся на дзеркала -> додай це до дистанції

Ти відео бачив? Я тільки змінив смугу і ще не встиг набрати дистанцію навіть.
Я не знімаю із себе відповідальності, але в плотному міському потоці такі ситуації трапляються досить часто. Не забуваємо жарт про "я тримаю дистанцію, а вони в неї перешиковуваються". :(
Я краще буду на нормальній гумі, аніж візьму всесезонку.
Для мене вона не дає жодної економії та жодних переваг. Лише недоліки.
Перекидаю колеса я сам. То ж мені це нічого не коштує.

пішла якась сепарська херня...
передай своїм, що розкачати не вийде :D
Какая сепарская ***ня? Та которую зеблядь толкала в москве про передвижение границ? Или про то как надо шатать украинскую власть? А может как зеЛенка предлагала деньги за информацию про передвижение ЗСУ?

А мені хоч і ліньки перевзуватись, але не настільки, щоби обґрунтувати підвищений гальмівний шлях саме тоді, коли не треба.
Так в том то и дело, что когда выше 32 и дождь, то тормозной путь на зиме длиннее чем на нормальной всесезонке

сам їзжу на Pirelli Scorpion All Season SF2 з 23 року, але у знайомого катався на цих контіках в тому числі по горах.
по факту дуже схожа між собою гума і абсолютно точно не гірша за мішки.
єдине що пірелькі у мене залиті желе з фабрики, тобто "непробивайки" або "саморемонтні" хз як це називається

сніго-кашо-лід зимою імхо не гірше за michelin alpine 5 і досить впевнено як на передній привід, пекло влітку норм переносять, 120-140-160 на автобанах.. відносно тиха.. якщо порахувати, то за життевий цикл експлуатації економлять десь половину вартості на одних тільки перевзуваннях.

p.s. ліворуч контік, праворуч пірелі
Я с пирели скорпион начинал, мишки на две головы выше.

Наводив посилання на тест
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Так, всесезонка це компроміс, але що взимку, що влітку не гірша за китайську сезонну гуму, яку зараз люди массово купують.
Всесезонка це не для всіх, але, якщо знати її недоліки, та обережно до них ставитись, для деяких водіїв має право на життя. Краще обережно їхати при поганих умовах, пам'ятаючи, що в тебе не дуже релевантна до цих умов гума (не виїжджати одразу після снігопаду, чи не гнати 150 км в +35), ніж мчати на китайської в повної впевненності, що ти ж на гумі, що відповідає сезону.
Спокойно в западном Техасе ехал 90 при +115 натвсесезонке, что я делал не так?

Назад
Зверху Знизу