Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Замовив USB-C зарядне в прикурювач. Підібрав компактне, та з крихітним тьмяно-білим LEDиком. Так щоб не було, неначе ціла розетка стирчить і сяє.
Чому стаціонарно не встановив? Можна підібрати норм по дизайну, з підсвіткою того ж кольору, що і салонна.

Только обычно регламент замены тормозухи 5 лет / 60к км.
1771702100726.webp

Harley-Davidson офіціали мені міняли гальмівну рідину після трьох років з хвостиком. Слід зауважити дуже високу вологість в цих місцях.

Подивився фільм Формула 1, з Бредом Піттом. От прям сподобався, багато чого дуже реалістично. Ну окрім саме сюжету 🤣
Зацінив що в фільмі знімаються реальні гонщики, директори і т.д. Думаю саме тому зробили 11 команд, щоб нікого з реальних не викреслювати.

Не люблять українці електрички.
Вже кілька разів був на виборах "авто дня".
Вперше посів останнє місце. :D

1771840580314.webp

Останнє редагування:
Хоча інколи мене результати голосування вводять в ступор.
Ну от хто взагалі за сіране джип голосує?! Він повинен бути на останньому місці, якщо вам цікава моя думка.

1771840774669.webp

Хоча інколи мене результати голосування вводять в ступор.
Ну от хто взагалі за сіране джип голосує?! Він повинен бути на останньому місці, якщо вам цікава моя думка.

1771840774669.webp
Я думал эта ***ня давно умерла.

Назад
Зверху Знизу