Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Проблема лише в тому, що президент це не приватна особа. І якщо хтось із попередників щось пообіцяв від імені держави, то мусиш також тримати слово, навіть якщо не подобається.

Останнє редагування:
Проблема лише в тому, що президент це не приватна особа. І якщо хтось із попередників щось пообіцяв від імені держави, то мусиш також тримати слово, навіть якщо не подобається.
Президент - это выразитель воли масс, избирателей
Избиратели голосовали за Трампусечку, чтобы он сместил акцент с дел глобалюг на внутрение.

Ну обіцянка була не просто обіцянкою, а документом.
Але я розумію, що деяким підписантам на документи пофіг.

Мова за сумнозвісний меморандум. Без зобов'язань, так би мовити.
Але порядні країни та їх керівники мали б тримати обіцянки, хоча б і в меморандумах.

А казати "ніхто нічим Україні не зобов'язаний" - то дуже легко, звісно.

• Це лайк!
Реакції: ua21
Але порядні країни та їх керівники мали б тримати обіцянки, хоча б і в меморандумах.

Никакие заявления, не подкрепленные силой, не стоят ничего.

Але загалом незрозуміло, чому лугал вчепився в цей аргумент.
Ну ок, не винен рудий Україні нічого. Припустимо.
Але ж йому закидаються не це.
Йому закидають, що він йолоп.
Ок, його обрали як реакцію на дії демократів.
Але вже повинно було стати очевидним, що обрали лайно із тенденцією до автократії. Або навіть не тенденцією, а вже є фактом.
І ось все ще продовжувати за нього топити, його виправдовувати - це треба бути лугалом.

Цікаво, що лалафа би зараз сказав. Чи змінив він свою думку. Бо перед виборами він також за нього був. Але якось моє питання щодо цього проігнорував. А я і не нагадував. :D

Ну це ж сором!
1767639248313.webp

Але загалом незрозуміло, чому лугал вчепився в цей аргумент.
Ну ок, не винен рудий Україні нічого. Припустимо.
Але ж йому закидаються не це.
Йому закидають, що він йолоп.
Ок, його обрали як реакцію на дії демократів.
Але вже повинно було стати очевидним, що обрали лайно із тенденцією до автократії. Або навіть не тенденцією, а вже є фактом.
І ось все ще продовжувати за нього топити, його виправдовувати - це треба бути лугалом.

Цікаво, що лалафа би зараз сказав. Чи змінив він свою думку. Бо перед виборами він також за нього був. Але якось моє питання щодо цього проігнорував. А я і не нагадував. :D
:D Мне всегда интересно, как ты делаешь некие выводы из того что кто-то сказал, а потом начинаешь утверждать что именно это и говорили.

Мені здається, в мене це виходить краще, аніж у тебе на біле говорити чорне. :незнаю:

Трампусечка явно сказал - идите миритесь
Як цікаво. То само написалося чи ти справді бачиш ситуацію саме у цих визначеннях?..
Бо насправді "миритесь" = "капітулюйте", чи ти не згоден?

Президент - это выразитель воли масс, избирателей
Избиратели голосовали за Трампусечку, чтобы он сместил акцент с дел глобалюг на внутрение.
Я тебе открою один сикрет у штатов и так акцент охуительно смещен на внутренние дела. Просто рядовому хомячку нужно простое объяснение, в стиле мне херово жить, не потому что я ленивый и не хочу учится, а потому что проклятий Байден ссыт у *****ов в подъезде, вместо того чтобы поднимать надои на родной алабащине.

Ну взагалі-то обіцяв. Не цей, але інший.
Ну і проблема не в Україні.
Проблема в рудому, як такому.
Бо якщо Штатам більше не цікавий старий мироустрій, то попереду нас чекає багато чого цікавого, нажаль.
Он уже сломан, поэтому сейчас до появления нового, все кто может будут забивать ***

А что еще кто-то за 30 лет так и не смог прочитать один абзац?

6. Україна, Російська Федерація, Сполучене Королівство
Великої Британії та Північної Ірландії і Сполучені Штати Америки
будуть проводити консультації у випадку виникнення ситуації,
внаслідок якої постає питання стосовно цих зобов'язань.

Вот. Это _все_ обязательства которые
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
обещал. Вроде как все что обещали, все сделали. Ну кроме ****и, разумеется.

Другое дело что Томагавки вместо консультаций хотелось, но то как говорится, немного другое.

***се за день сколько автообновок .

Назад
Зверху Знизу