Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
там твой любимый Gemini говорит что это не безопасно
"Риск ДТП: Без приборов вы не сможете адекватно оценить дорожную ситуацию"

:рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя::рукаобличчя:

:as is: :D:браво::зомбі::іржач::іржач::іржач:

***ть, тута в Ха без мізків їздять, які там прилади :D

А почему не дешевизне рабочей силы в Китае? Почему не либеральности патентного права? Ну или почему или как правильно уже говорили, не жирным субсидиям в ключевую индустрию которой Китай считает автомобилестроение? Почему не контролем над редкоземельными металлами, которой Китай озаботился еще лет 10 назад?

Так-то зеленую повестку можно поблагодарить и за то что ноут в Китае сделан. Только есть-ли смысл?
А БИД заводы не открывает в Европе разве? А что мешало Европе озаботится редкоземельными металами?

Чисто для уточнения, зелёная повестка это один из главных факторов проблемы, но не единственный.
Конкретно этот фактор привел к большим инвестициям с непонятными девидентами и росту стоимости продукции европейского автопрома, в то время как с другой стороны, обеднение населения Европы, которое так же связано с зелёной повесткой, подкосило спрос.

Останнє редагування:
відсутність омологації :незнаю:
Де можна про це почитати?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

§ 57 Прилад для вимірювання швидкості та лічильник пробігу
(1) Автомобілі повинні бути обладнані приладом для вимірювання швидкості, розташованим у безпосередньому полі зору водія.
...
(2) Швидкість на приладах для вимірювання швидкості повинна відображатися в кілометрах на годину.
...

А БИД заводы не открывает в Европе разве? А что мешало Европе озаботится редкоземельными металами?

Чисто для уточнения, зелёная повестка это один из главных факторов проблемы, но не единственный.
Конкретно этот фактор привел к большим инвестициям с непонятными девидентами и росту стоимости продукции европейского автопрома, в то время как с другой стороны, обеднение населения Европы, которое так же связано с зелёной повесткой, подкосило спрос.
Відкриває. А для чого він це робить?
А Європа зараз займається рідкоземельними металами. Нещодавно знайшли велику кількість літію в Німеччині.

Автопром добиває не екологічна повістка, а спершу корона і потім порушення ланцюгів постачання, потім війна РФ проти України і відсутність дешевих енергоносіїв в Німеччині.
Як на мене, це - головні чинники теперішньої кризи.

Де можна про це почитати?
ну ти ж сам цитату надав:
§ 57 Прилад для вимірювання швидкості та лічильник пробігу
(1) Автомобілі повинні бути обладнані приладом для вимірювання швидкості, розташованим у безпосередньому полі зору водія.
Ну бо спідометр має бути інтегральною частиною - обладнанням - автомобіля, з якою він проходив сертифікацію/омологацію/яхзшо. Це є вимогою до конструкції автомобіля, а не до твоєї поведінки за кермом. В кодексі не написано "ти маєш бачити швидкість в будь який спосіб", там написано "транспортний засіб повинен бути обладнаний приладом". Але твій телефон не є складовою частиною конструкції авто, не є стаціонарно закріпленим, не є сертифікованим приладом для вимірювання швидкості і "в складі авто" не був допущений до використання в русі.
Це стосується всіх невідʼємних запчастин авто, які якщо і псуються - то їх замінюють на такі ж самі омологовані запчастини. Інакше - це вже переобладнання, яке потрібно зглосити і отримати допуск до руху.

Якось дуже занудно читати, флуд не по темі ) Китайці хитрі хлопи, що казати. Он вже і на Mercedes ставлять двигуни від Geely, якби їм потім долю Volvo не розділити..

А ось за оновлення.

Оновився раптово комплектом Starlink. Валявся в мене в резерві з 2022 року, ще Gen1 (це комплекти з моторизованою антеною). Колись, ще до війни, був придбаний, бо була певна необходність. Потім, коли стало не потрібно - закинув в коробку. Там воно й жило, пару разів працювало під час блекаутів по роботі, а потім остаточно пішло в резерв, коли зайшла нормальна оптична лінія.
І ось, раптово, від колег дізнаюсь в листопаді, що Starlink міняє протоколи передачі даних і всі не оновлені термінали перетворяться після певної дати на гарбуз. Шок, сенсація, підрубаю залізо...і ні хєра, супутники бачить, але йок. Оновлення не наступає. Почитав реддіт - залишив на пару діб ввімкненим - але дива не сталося, *****а гитара (с).

Далі, як користувач - роблю що? Вірно - пишу в саппорт. А там мене чекає ШІ - Грок. Комбо! Ну і він, звісно, радить всяку корисну дичину, ога - там, в трубу подмихати, кабелів торкнутися, з антеною побігати по ділянці...

Але реддіт, він - корисний - я вже знав багато історій про Масківський хелпдеск. Потрібно витримати 30-40 хвилин спілкування з бездушним залізяччям, після того воно здається і створює заявку на людину, а далі швиденько (десь за пару діб в середньому, але є випадки і до тижня) - тобі навіть відповідають.

І такі да - не пройшло і 3-х днів, як людина з ніком Джессі ( а може то собака було, хз, там же ш ще на комусь нейролінк тестують, мабуть) - мені почала давати поради подібного плану, але здалася також, за пару діб спілкування (довго по часу, але мало тексту). Потім ще добу десь була тиша.

А потім мені написали, що видадуть новий комплект безкоштовно, місяць користування бонусом, а в моєї жінки тепер є чудовий стіл для пиття кави в саду...

Потрібне віддати належне - все доїхало, і навіть пройшло без мита (подав нульовий інвойс і копії листування). Працює добре (за ці роки різниця прям помітно, акуєнна) , але, вибач мені, Ілон - знову поїде на полицю, правда, залишу активним режим підтримання мережі, воно копійчане, але дає 1 мегабіт, може й стане в нагоді. Отака історія, любі друзі, все закінчилося добре. І стіл гарний також.

ну ти ж сам цитату надав
Ну так. І мобільний телефон в полі зору який показує швидкість за допомогою гпс, який робить це точніше за вбудований спідометр, відповідає цій нормі. Як на мене.

Ну шо, машину мив 10 днів назад? Ось і дощ.
Як завжди: в Абу-Дабі дощ, в Дубайську *****:
IMG_2553.webp
А в горах зовсім *****рики
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Надсилають попередження. А десь на дорозі розвертають навіть коли трошки дощить.
IMG_2555.webp
IMG_2556.webp

Ну так. І мобільний телефон в полі зору який показує швидкість за допомогою гпс, який робить це точніше за вбудований спідометр, відповідає цій нормі. Як на мене.
Може нічого спільного, но у французів був комедійний фільм. Там родИна поїхала у відпустку на авто, в якому відригнула вся бортова система. Да. Обошлось, канєшно, но ....

обновился письмом из соцслужб что со сл года прекращают выплачивать матпомощь на детей
тк теперь согласно их данным я слишком богат и более этого не заслуживаю :незнаю:

обновился письмом из соцслужб что со сл года прекращают выплачивать матпомощь на детей
тк теперь согласно их данным я слишком богат и более этого не заслуживаю :незнаю:
Хоть за ланоса налог на роскошь не насчитали?

Задувайте газик ежедневно.
Мост в Измаиле раздолбили.

Відкриває. А для чого він це робить?
А Європа зараз займається рідкоземельними металами. Нещодавно знайшли велику кількість літію в Німеччині.

Автопром добиває не екологічна повістка, а спершу корона і потім порушення ланцюгів постачання, потім війна РФ проти України і відсутність дешевих енергоносіїв в Німеччині.
Як на мене, це - головні чинники теперішньої кризи.
Странно, куда же угольные и ядреные электростанции делись то?
Ты мне местных либералов в нашем штате напоминаешь: нет это не мы пролюбили, это оно все само как то, а у нас все правильно!

Китай не покидає виробництво традиційних авто.

Європа скасовує раніше заплановані заборони на ДВЗ.

И не стыдно тебе было быть public charge на шее Португальских налогоплательщиков все это время?

Назад
Зверху Знизу