Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Але там на відео це не водій блимає світлом, це машина сама блимає світлом, коли увімкнено автоматичне дальнє світло.
Я такой «адаптивный свет» когда он мигал когда захочет видел в первых исполнениях и у более известных брендов, детские болезни, поправят. Когда оно еще было вновинку, несколько раз недоумевал чего мне встречные маячат просто так, толи о засаде предупреждают, толи со мной что ни так :D
Апдейт: там начебто можна вибрати англійську автоматично дубльовану доріжку
Меня, кстати, добровольно-принудительный автодубляж на ютубе вкрай достал. Когда открываю с телефона, то в доброй половине видео независимо от языка оригинала сразу включает ****ежь англоязычного бота, вместо оригинальной дорожки. Вроде и поотключал везде где можно в настройках, но оно все равно откуда-то лезет.

Я такой «адаптивный свет» когда он мигал когда захочет видел в первых исполнениях и у более известных брендов, детские болезни, поправят. Когда оно еще было вновинку, несколько раз недоумевал чего мне встречные маячат просто так, толи о засаде предупреждают, толи со мной что ни так :D
Може і дитячі хвороби, але таке просто не мали б допускати на дороги загального користування. Ну, в нормальних країнах.
Може саме тому зікри почали продавати в Німеччині лише на початку Грудня.
А може і не через це.

Коротше, початковий тейк, що не отримали конкурентноспроможних елекртичок - фігня.
А цифри виробництва чи продажів на різних ринках до конкурентноспроможності відношення не мають.
Ця битва ще йде і результати ми побачимо значно пізніше. Наприклад, на днях десь чув новину, що в Китаї електрички вже не пріоретна галузь, а пріоритетна зараз - водень.

не становятся они практичнее, потому что чем ниже расход при той же мощности, тем более нагруженная конструкция
на примере M57-N57-B57 видно прекрасно
В теории да, а на практике, ну и что? Я не таксую и не зарабатываю на километрах. Мне хватает того ресурса что у них есть от покупки до продажи. А больше они нагруженные они или меньше, это дело такое. Не покупать-же изза этого 4-х литровые Патролы, как один наш знакомый.

Ну и насколько я знаю в моей *******ке все в принципе такие.

Це все ще набір рандомних фактів.
Те, що ти кажеш - частково правда.
Але не має відношення до того, що я сказав.
Тесла також має завод поруч зі мною, але він працює на експорт, бо продажі впали після зіги та підтримки афд.
Но все эти рандомные факты складываются в один пазл ;)
Зелёная повестка один из мажоритарных акционеров кризиса в Еврозоне, который в том числе, привел к той новости которую обсуждаем.

Прийшов нудгал постити рандомні факти, які не мають жодного відношення до того, що я написав.
Газета, оксана, зуби, крот так жити.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

BYD все ще 1/2 за розмірами виробництва в порівнянні з ФВ.
Будь-який китайський виробник субсідується своєю державою. Якщо б не було судсидій, то вони б так не переважали навіть на свому ринку.

Я розумію, що тобі хочеться рандомні факти на свою користь використати, але ніт. Не зі мною.

От буквально, годину тому.
Вибачаюсь за ****осайт, але в Україні чи Європі таких машин немає.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А так-то, звісно, китайці майже навчились робити автомобілі.

От буквально, годину тому.
Вибачаюсь за ****осайт, але в Україні чи Європі таких машин немає.

А так-то, звісно, китайці майже навчились робити автомобілі.
Вообще не участвую в этом споре, но очень странно слышать от тебя с твоими серьезными проблемами с авто какие то упрёки в сторону китайцев с булькающей подвеской.

Будь-який китайський виробник субсідується своєю державою. Будь-який китайський виробник субсідується своєю державою. Якщо б не було судсидій, то вони б так не переважали навіть на свому ринку.
Западные производители и покупатели тоже получили дохерища субсидий на электрички. И на строительство фабрик батарей по всему миру, и на покупку корчей.

Вообще не участвую в этом споре, но очень странно слышать от тебя с твоими серьезными проблемами с авто какие то упрёки в сторону китайцев с булькающей подвеской.
Мої серйозні проблеми? Це ти про масаж крісел чи про мультимедію? Так і те, і інше виправили за гарантійними зобов'язаннями.
А от погано спроєктовану підвіску ніхто їм не виправить.

Западные производители и покупатели тоже получили дохерища субсидий на электрички. И на строительство фабрик батарей по всему миру, и на покупку корчей.
Навіть тесла і її дотації не зрівняються із рівнем дотацій від Китаю їхнім виробникам.
Вони буквально зараз за рахунок тих дотацій демпінгують, щоби ***** конкурентів і далі заробляти гроші на пустому ринку.

Останнє редагування:
Мої серйозні проблеми? Це ти про масаж крісел чи про мультимедію? Так і те, і інше виправили за гарантійними зобов'язаннями.
А от погано спроєктовану підвіску ніхто їм не виправить.
Это про отключенный экран и невозможность далее продолжать движение. Это норма?

З чого ти вирішив, що неможна рухатись далі? Можна ж. Я доїхав.
Ты прекрасно знаешь, что при отключении всех приборов ты должен был вызвать бесплатный(который входит в страховку) эвакуатор. Давай без этого, да?

ЗЫ представь на двс приборка отключилась. Фары горят? хз, поворотники мигают, хз. Это намного хуже чем с чеком езжить.

Здравого смысла. Что делают когда любая система мониторинга вышла из строя - прекращают использовать то, что мониторила эта система.
Це якісь твої фантазії.
Швидкість я мониторив на гугл мепс на телефоні (там воно показує швидкість за гпс).
Поворотники працювали, мені це було видно бо вони є в дзеркалах.

Я б, звісно, нікуди далеко не поїхав, бо не знав би, коли требя заряджатись. Але повернутись до Потсдаму з Берліна я знав, що заряду вистачить на кілька подорожей туди-назад, щонайменше.

Ще щось зобов'язаний?

Чи авто з непрацюючою приборкою пройде техогляд в німеччині?

Це якісь твої фантазії.
Швидкість я мониторив на гугл мепс на телефоні (там воно показує швидкість за гпс).
Поворотники працювали, мені це було видно бо вони є в дзеркалах.

Я б, звісно, нікуди далеко не поїхав, бо не знав би, коли требя заряджатись. Але повернутись до Потсдаму з Берліна я знав, що заряду вистачить на кілька подорожей туди-назад, щонайменше.

Ще щось зобов'язаний?
там твой любимый Gemini говорит что это не безопасно

Почему это опасно и незаконно
  • Отсутствие информации: Вы не будете знать свою скорость, уровень топлива, температуру двигателя, индикаторы неисправностей и поворотники, что критически важно для безопасности.
  • Нарушение ПДД: Отсутствие работающих приборов, освещения или индикаторов — это нарушение, за которое в Германии могут выписать штраф.
  • Риск ДТП: Без приборов вы не сможете адекватно оценить дорожную ситуацию.

Назад
Зверху Знизу