Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Звертайся!

А якщо треба аргументи, то на папері більшість китайців виглядає наче з космосу. Але коли починають тестувати, то вилазять баги. То тут, то там.
Ось наприклад зікр 7х.

Вибачаюсь, доведеться тобі просто дивитись без спроби зрозуміти, бо ти навряд чи розумієш німецьку. (Апдейт: там начебто можна вибрати англійську автоматично дубльовану доріжку) Але там на відео це не водій блимає світлом, це машина сама блимає світлом, коли увімкнено автоматичне дальнє світло. При чому багато разів. Як повним дальнім, так і сегментами, як от наприклад білу х3 зліва.

Так это выходит БИД заводы закрывает, а фольксваген открывает, а не наоборот как мы думали, вот оно что...

Прийшов нудгал постити рандомні факти, які не мають жодного відношення до того, що я написав.
Газета, оксана, зуби, крот так жити.

были экономичнее и практичнее, ну и мощнее, у тех кому пропеллер был ближе к сердцу.
не становятся они практичнее, потому что чем ниже расход при той же мощности, тем более нагруженная конструкция
на примере M57-N57-B57 видно прекрасно

но с каждой новой машиной моторы были экономичнее и практичнее, ну и мощнее
Может конкретно в твоем случае это так. Но вообще эти малообъемные турбомоторы, из которых вытягивают мощность как из предыдущих в два раза больших, слегка настораживают.

Прийшов нудгал постити рандомні факти, які не мають жодного відношення до того, що я написав.
Ну канечно факты случайные...
В Китайских авто много багов, топ 10 электричек проданных в Германии европейские и т.д.
В теории все цветёт и пахнет.

На практике же немецкий автодром несёт убытки и закрывает заводы, а китайский наоборот открывает их в Европе.

Совпадение? Не думаю.

Це все ще набір рандомних фактів.
Те, що ти кажеш - частково правда.
Але не має відношення до того, що я сказав.
Тесла також має завод поруч зі мною, але він працює на експорт, бо продажі впали після зіги та підтримки афд.

Але там на відео це не водій блимає світлом, це машина сама блимає світлом, коли увімкнено автоматичне дальнє світло.
Я такой «адаптивный свет» когда он мигал когда захочет видел в первых исполнениях и у более известных брендов, детские болезни, поправят. Когда оно еще было вновинку, несколько раз недоумевал чего мне встречные маячат просто так, толи о засаде предупреждают, толи со мной что ни так :D
Апдейт: там начебто можна вибрати англійську автоматично дубльовану доріжку
Меня, кстати, добровольно-принудительный автодубляж на ютубе вкрай достал. Когда открываю с телефона, то в доброй половине видео независимо от языка оригинала сразу включает ****ежь англоязычного бота, вместо оригинальной дорожки. Вроде и поотключал везде где можно в настройках, но оно все равно откуда-то лезет.

Я такой «адаптивный свет» когда он мигал когда захочет видел в первых исполнениях и у более известных брендов, детские болезни, поправят. Когда оно еще было вновинку, несколько раз недоумевал чего мне встречные маячат просто так, толи о засаде предупреждают, толи со мной что ни так :D
Може і дитячі хвороби, але таке просто не мали б допускати на дороги загального користування. Ну, в нормальних країнах.
Може саме тому зікри почали продавати в Німеччині лише на початку Грудня.
А може і не через це.

Коротше, початковий тейк, що не отримали конкурентноспроможних елекртичок - фігня.
А цифри виробництва чи продажів на різних ринках до конкурентноспроможності відношення не мають.
Ця битва ще йде і результати ми побачимо значно пізніше. Наприклад, на днях десь чув новину, що в Китаї електрички вже не пріоретна галузь, а пріоритетна зараз - водень.

не становятся они практичнее, потому что чем ниже расход при той же мощности, тем более нагруженная конструкция
на примере M57-N57-B57 видно прекрасно
В теории да, а на практике, ну и что? Я не таксую и не зарабатываю на километрах. Мне хватает того ресурса что у них есть от покупки до продажи. А больше они нагруженные они или меньше, это дело такое. Не покупать-же изза этого 4-х литровые Патролы, как один наш знакомый.

Ну и насколько я знаю в моей *******ке все в принципе такие.

Це все ще набір рандомних фактів.
Те, що ти кажеш - частково правда.
Але не має відношення до того, що я сказав.
Тесла також має завод поруч зі мною, але він працює на експорт, бо продажі впали після зіги та підтримки афд.
Но все эти рандомные факты складываются в один пазл ;)
Зелёная повестка один из мажоритарных акционеров кризиса в Еврозоне, который в том числе, привел к той новости которую обсуждаем.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

BYD все ще 1/2 за розмірами виробництва в порівнянні з ФВ.
Будь-який китайський виробник субсідується своєю державою. Якщо б не було судсидій, то вони б так не переважали навіть на свому ринку.

Я розумію, що тобі хочеться рандомні факти на свою користь використати, але ніт. Не зі мною.

От буквально, годину тому.
Вибачаюсь за ****осайт, але в Україні чи Європі таких машин немає.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А так-то, звісно, китайці майже навчились робити автомобілі.

От буквально, годину тому.
Вибачаюсь за ****осайт, але в Україні чи Європі таких машин немає.

А так-то, звісно, китайці майже навчились робити автомобілі.
Вообще не участвую в этом споре, но очень странно слышать от тебя с твоими серьезными проблемами с авто какие то упрёки в сторону китайцев с булькающей подвеской.

Будь-який китайський виробник субсідується своєю державою. Будь-який китайський виробник субсідується своєю державою. Якщо б не було судсидій, то вони б так не переважали навіть на свому ринку.
Западные производители и покупатели тоже получили дохерища субсидий на электрички. И на строительство фабрик батарей по всему миру, и на покупку корчей.

Вообще не участвую в этом споре, но очень странно слышать от тебя с твоими серьезными проблемами с авто какие то упрёки в сторону китайцев с булькающей подвеской.
Мої серйозні проблеми? Це ти про масаж крісел чи про мультимедію? Так і те, і інше виправили за гарантійними зобов'язаннями.
А от погано спроєктовану підвіску ніхто їм не виправить.

Западные производители и покупатели тоже получили дохерища субсидий на электрички. И на строительство фабрик батарей по всему миру, и на покупку корчей.
Навіть тесла і її дотації не зрівняються із рівнем дотації від Китаю їхнім виробникам.
Вони буквально зараз за рахунок тих дотацій демпінгують, щоби ***** конкурентів і далі заробляти гроші на пустому ринку.

Назад
Зверху Знизу