Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Я вибачаюсь і поперджаю, що за посиланням - звіт про відпустку на електричці.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

То ж якщо не хочете засмучуватись - не переходіть!

По теме: оновився відпусткою, у яку не відпустили через брак особового складу в нашій невеличкій богадєльнє. Мінус 5шт баксів, бо дружина та діти вирішили, що без мене не поїдуть. Якось такось

Просто довбойоб

По теме: оновився відпусткою, у яку не відпустили через брак особового складу в нашій невеличкій богадєльнє. Мінус 5шт баксів, бо дружина та діти вирішили, що без мене не поїдуть. Якось такось
Женя, ты в принципе святой человек .
Я глубоко уважаю тебя.
Если бы хотя бы половина таких людей были бы во власти и в политике за страну можно быть спокойным.
Храни тебя Господь, останься живым здоровым!

З прозрінням! :)
Я хейтив динця коли це ще не було мейнстрімом, мені не потрібен був для цього його камінгаут. :D

Останнє редагування:
Валера а скажи ВАГ электричка насколько тихо или громко гудит когда едет? Видел наверное китайские ВАГи электрички в Харькове- звук громче чем троллейбус.
А как немецкая сборка?

Я вибачаюсь і поперджаю, що за посиланням - звіт про відпустку на електричці.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

То ж якщо не хочете засмучуватись - не переходіть!
Прекрасный рассказ. Только не согласен с тем что ДВС вниз с горы расходует топливо. Если поставил на передачу то нет. Но в бак конечно не возращает его. Рекуперации нет :)

Валера а скажи ВАГ электричка насколько тихо или громко гудит когда едет? Видел наверное китайские ВАГи электрички в Харькове- звук громче чем троллейбус.
А как немецкая сборка?
Ззовні так само як і ліф2. У мене поряд ід4 живе.

Прекрасный рассказ. Только не согласен с тем что ДВС вниз с горы расходует топливо. Если поставил на передачу то нет. Но в бак конечно не возращает его. Рекуперации нет :)
А як ДВЗ може працювати навіть на холостих не витрачаючи паливо?)
Це ж перпетум мобілє виходить)

Може якщо солекс карбюратор :-) Там був клапан який перекривав канал ХХ, якщо оберти двигуна були в певному діапазоні, та відпущена педаль акселератору. На вантажівках зараз є система гальмування двигуном, котра повністю перекриває подачу палива.

Сучасний впорск також зупиняє подачу палива коли двигун обертається від колес.
Але ж ви розумієте, що спуск з гори то не пряма дорога, а серпантин? А на серпантині двигун не завжди обертається від колес. То ж паливо так чи інакше повинно бути подане в циліндри. Тому я і написав, що якщо навіть витрати палива безкінечно малі, але ніколи не 0, завжди більше 0.

Останнє редагування:
Может у меня авто особенное но когда включена передача и не нажимается педаль газа расход п Ри движении происходит торможение двигателем и расход показывает 0

Назад
Зверху Знизу