Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
М-да, друже, в слєдаки тобі не можна - висновки робиш "от фонаря".
Тобі правильно підказували: варто було б спочатку почитати мою тему-блог у Головному.
Но якщо не хочеш, вкратце: я по шпиталях та ВЛК вже другий місяць - машина більшість часу стоїть на парковці
Одужуй якскоріше, якщо це взагалі можливо!
І не пости більше усілякої фігні, щоби не отримати незрозумілої тобі реакції. Вмикай голову в таких випадках. Якщо це гумор для обраних, то публікуй його в колі обраних.

Останнє редагування:
Так звісно

броєю монтажникам не погрожував, і одразу сказав що не з ТЦК ;)
Де я наїжджаю на людину? Я так і сказав, що якийсь ноунейм запостив невдалий жарт. Чи через *****изм, чи через ще щось - мені невідомо.
Це і є наїзд, я так розумію, що у зв'язку з вашим переїздом до іншої країни та мінімізацією спілкування в реальності ви втратили навички спілкування.

Ти не так розумієш. Але я вже знаю з наших попередніх діалогів, що в тебе перебільшена самооцінка своїх розумових здібностей.
Ти десь на рівні всезнаючих таксистів.
З тобою, як і з ними, немає навіть сенсу дискутувати. Тому йди з миром, відчуваючи себе переможцем, черговий раз.

Ти не так розумієш. Але я вже знаю з наших попередніх діалогів, що в тебе перебільшена самооцінка своїх розумових здібностей.
Ти десь на рівні всезнаючих таксистів.
З тобою, як і з ними, немає навіть сенсу дискутувати. Тому йди з миром, відчуваючи себе переможцем, черговий раз.
Це твоя особиста думка, яку ти нічим не можеш підтвердити.

Я навіть не знаю, як на це реагувати. Який сенс ти намагався в це вкласти?
Бо ти просто факт озвучив, який я і без тебе знаю.
А ты продолжаешь нести хрень. Ну запостил, мы же выяснили что картинка не ватная, мем просто неудачный.

Знову тимчасові обновки. Після двох місяців на Nissan Kicks і одного місяця на байку.
Орендував у цей понеділок на місяць Mazda 6 2025, пробіг 3700, нова машина. Базова комплектація, звісно, але виглядає ззовні і всередині красиво.
Двигун 2,5 літри, автомат нормальний.

IMG_5278.webp

В США вже 2025 рік? Круто))
П.с. Абу-Дабі?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ну то продовжу тоді

Вкладення

• 1730711343749.webp
    1730711343749.webp
    73.8 КБ · Перегляди: 23
Ех, сучасні діти. 13 років, 7й клас. Тільки-но навчилась з моєю допомогою запалювати сірники, бо потрібно для хімії. :D

Назад
Зверху Знизу