Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Знову тимчасові обновки. Після двох місяців на Nissan Kicks і одного місяця на байку.
Орендував у цей понеділок на місяць Mazda 6 2025, пробіг 3700, нова машина. Базова комплектація, звісно, але виглядає ззовні і всередині красиво.
Двигун 2,5 літри, автомат нормальний.

IMG_5278.webp

В США вже 2025 рік? Круто))
П.с. Абу-Дабі?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ну то продовжу тоді

Вкладення

• 1730711343749.webp
    1730711343749.webp
    73.8 КБ · Перегляди: 41
Ех, сучасні діти. 13 років, 7й клас. Тільки-но навчилась з моєю допомогою запалювати сірники, бо потрібно для хімії. :D

Ех, сучасні діти. 13 років, 7й клас. Тільки-но навчилась з моєю допомогою запалювати сірники, бо потрібно для хімії. :D
В мене донькв з 5ти років зі мною багаття розпалює і спробуй тільки сірники не дай.

В мене донькв з 5ти років зі мною багаття розпалює і спробуй тільки сірники не дай.
Моя теж поривається в 6 років, але поки не даємо.. ну його нехай) Хай трошки ізвилин більше стане))

Вітання!

А я зробив ТО: масло, фільтри масляний, повітряний та паливний - 85 євро за матеріали.

Вітання!

А я зробив ТО: масло, фільтри масляний, повітряний та паливний - 85 євро за матеріали.
Дякую. Взагалі в планах не було. Але після продажу фіеСТи стало якось сумно. Тому купив біточка. По техниці ідеал, по косметиці є косяки, але не критичні. Замовив всі фільтри, мастило, колодки, диски задні. Серед тижня теж на ТО поїде.

Доречі. Сьогодні рівно 2 місяці як кинув палити. Після 23 стажу

Назад
Зверху Знизу