Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
На него еще должна быть еще одно дело открыто. За ******** соседской собаки.. Стрелок ***** хруев....
Да что вы пристали к человеку, собаку конечно жалко, но это собака, сейчас намного больше проблем...

Да что вы пристали к человеку, собаку конечно жалко, но это собака, сейчас намного больше проблем...
Тобто пробачити *****у навмисне ********?
Сьогодні собака, завтра - людина. В нього немає гальмів в голові.
Але ж про нього згадали лише в сенсі, чи він досі в Україні чи ні. Виїхав, бо вбивця і не хоче присісти.

А шо, так можно было? Типа пошел, грабанул, а потом такой "да **** вы тут ко мне пристали! вон в Африке дети голодают!". Ты ж вроде из правоохранительных органов.

А шо, так можно было? Типа пошел, грабанул, а потом такой "да **** вы тут ко мне пристали! вон в Африке дети голодают!". Ты ж вроде из правоохранительных органов.
Есть кража пирожка, а есть кража 1 млр. гривен, и то и то кража, но разница все таки разная)

А взагалі є інвертора в який є виході ЮСБ-с на 60/100 ват?

От здавалось би, потрапив у дтп. Ну буває.
А ось взяли і звільнили людину чи то за запізнення, чи то за пропуск роботи.
Штати - рай на землі, мрія для кожного.

У мене відчуття, що саме у німецьких гасторбайтерів так пердаки палають від будь-якої критики країни їх перебування. Тим, хто в інші країни переїхав, якось пофіг

Ти ж не в Штатах, що тобі до них? Але якщо подумати зі сторони дитини, то дитинство в США (та в ОАЕ) це ***ня. Все доступно тільки з автомобілем, поки не виростеш то маєш як овоч сидіти з батьками і нікуди навіть піти не можеш. У нас в страшні-небезпечні-буремні 90ті і то веселіше дитинство було.

Ти ж не в Штатах, що тобі до них?
Так там раніше ж лугаловод казав, як в Штатах класно. Ціни нижчі, ЗП вище.
То ж я його трохи підтролюю. А йому, певно, начхати бо він задоволений тим, що пішки чи на велосипеді ніде й не погуляти, окрім нацпарків.

Ти ж не в Штатах, що тобі до них? Але якщо подумати зі сторони дитини, то дитинство в США (та в ОАЕ) це ***ня. Все доступно тільки з автомобілем, поки не виростеш то маєш як овоч сидіти з батьками і нікуди навіть піти не можеш. У нас в страшні-небезпечні-буремні 90ті і то веселіше дитинство було.
Зато в штатах с 16 можно ездить на машине

А ти в який локації мешкаєш та де катати плануєш? Я якось випадково купив електроскутер, так за місяць наїздив майже 1300км по місту. Після чого зрозумів що мототема мене зачепила ?
Поначалу кататься собираюсь в основном по второстепенным дорогах в *****х неподалеку, тк по основным дорогам и трассам плотный траффик почти в любое время суток, да и просто стремновато:D До "города" мне минут 40, да и бываю я там пару раз в год от силы. Пока склоняюсь к мысли взять какого-нибудь бушного крузера, типа Хонды Ребел за пару тыщ, а там видно будет.

А в відосах щось не так? Чи я щось не так сказав і ти своїм відосом, типу, мої аргументи перебив? То ні.
В Америке тысячи локаций, где будет отличаться практически все то что ты предлагаешь к обсуждению-зарплаты, налоги, инфраструктура, климат, законы, стоимость и образ жизни в целом. И это не значит, что везде будет точно также как показывают выбранные тобой каналы. Нравиться общак и жизнь без машины-живи в мегаполисе в центре, наздоровье. Не нравится-полно других вариантов на любой вкус и цвет.
Например, там где я сейчас живу можно только по нашему коммьюнити целый день пешком ходить и все не обойти, и в школу тоже можно попасть пешком или на велосипеде не пересекая никаких крупных дорог. Практически "нацпарк" по твоим определениям :)

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу