Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Взимку дрова підпилювати, щоб в буржуйку влазили в гаражіпожешь назвать одну ситуацию в ремонте, где твоя пила поможет?
У дзеркало давно дивився?******ок

Звонит пару дней назад корешь, с Харькова, помоги, все сервисы и продаваны на его хундай-сонату бьют фильтр топливный не тот, я лично через дилера Европы проверил, мдя, не торт. Через США посидел часок, все ОК. Картинки ему скинул. Работаю с десятками сервисов, причем семь дней в нелелю, но иногда такое слышу, что в голову не влазит. Впридачу посещаю регулярно сервисы, от бемеве, до ренжей, где могу общаться со спецами, нажать на кнопочки сканеров, и подергать проводки супры или миника, а по вагу так ваще капец, там как лисапед с ГЕН-впрыском, им расказываешь,что надо делать. Каждого надо пинать , причем три раза.. К примеру пробей мне стомость форсунки простого вага 06H906036G.. Там у тебя вывалит до трешки. это кытай. бери б\у за пицот, новая больше восьми, но три завода на этот номер на поток. Ферштейн? Со мной офы не спорят.)))))ти злий такий?
Богато рокив как такие *******ы тупо советуют людям беду. . Ту сидели такие как ты, *******ы, потом продаваны -перекупы и пару сервисов по продаже аккумуляторов, ну и ошибки почитать. И как только появлялся чувак, который что то говорил, стадо набрасывалось и пинало. Даже прокацапские уепки ходили везде и гавкали вин-вин..))). Я честно ржал, когда с Польши форумчанин скидывал и просил пробить комплектуху , дать данные, а с Харькова сервис тупо хрюкал вин-вин. Свинорыло, хочешь со мной еще раз сыграть в вин? Или сыграем в ВАГ груп, рено, а лучше в ренжи... Предлагал получить инфу, беспатно, но так как в такой голове нет разума, то просто идешь в сторону корабля , мацква.)))Вже багато років,
Але на європейському ринку ті ж марки пропонують комплектації з механікою, та навіть на американському буває. Я так розумію, що варіатор дешевше механіки, в свою чергу механіка дешевше автоматизованої коробки. На механіці я тут побачив тільки Suzuki Jimny, Honda Civic Type R, Subaru BRZ та комерційні буси і пікапи.завжди можна купити хонду 97 року...
Такі щоденно-приспортовані змішані варіанти і пропонують опціонально на механіці.кому на ринку США потрібна та механіка? я ще розумію там приспортоване авто взяти на механіці, а на щодень ***** та механіка треба?
Легко. *****едроловские тачки уже заводили. Иногда рембат звонит по свои тачкам, в их кухню не лезу, они знают больше. Выдохни .обслуживанию Химарсов уже приступил?
Патамушта ты дурачек, только привык советы давать. А если возле авто тебя поставить, -олух-*****едриловский. На форуме спецов, ты как таракан, которого тапкап хлопнут на первой минуте. но тут ты даешь советы, причем *****.Читаю и диву даюсь, как 1,5 миллиарда авто на планете обслуживаются и даже уверенно ездят без советов такого великого спеца...
Давай споиграем в платформу А0, я ее забросил, но то что взломали по АБС, они висят далеко сзади. Некогда, но я поиграюсь и напишу код 58 байт, ты только согласись.)))) Даже на деньги спорить не буду, т.к. уровень твоих знаний равен минус три))))Читаю и диву даюсь,
А нащо тобі механіка? Я рік назад вперше років так за сім прокатився. Ну таке, взагалі не розумію нащо купувати авто з мкпп у 24-му році. Та й не везуть їх до нас вже давно.Але на європейському ринку ті ж марки пропонують комплектації з механікою, та навіть на американському буває. Я так розумію, що варіатор дешевше механіки, в свою чергу механіка дешевше автоматизованої коробки. На механіці я тут побачив тільки Suzuki Jimny, Honda Civic Type R, Subaru BRZ та комерційні буси і пікапи.
Заміна оливи раз на 60-90к дешевше ніж заміна зчепи?бо дешевше обслуговуються.
З того що надивився про Ніссани, так на цьому пробігу можна весь варіатор поміняти.Заміна оливи раз на 60-90к дешевше ніж заміна зчепи?
Ну хочеться, так може не нудно буде за кермом, більше педалей пожмакать и кочергу поворочать. У мене ж і зараз транспортний засіб це мотоцикл, так щоб транспорт та іграшка в одному флаконі.А нащо тобі механіка? Я рік назад вперше років так за сім прокатився. Ну таке, взагалі не розумію нащо купувати авто з мкпп у 24-му році. Та й не везуть їх до нас вже давно.
Ну таке. мотоцикл я б також хотів з автоматом, але Харлеїв з акпп нажаль не існує.Ну хочеться, так може не нудно буде за кермом, більше педалей пожмакать и кочергу поворочать. У мене ж і зараз транспортний засіб це мотоцикл, так щоб транспорт та іграшка в одному флаконі.
народ, хто у кого и в какой страховой недавно делал автоцивилку? Порекомендуйте.
Робив у Олександри з форума, ПЗУ, ціна норм.народ, хто у кого и в какой страховой недавно делал автоцивилку? Порекомендуйте.