Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А не наїбнеться?Нарешті доїхала сушильна машина, яку я замовив більше, ніж 3 тижні тому. Ш - швидкість доставки.
![]()
Чого б їй впасти?А не наїбнеться?

Послушай женщину и сделай по своемуВ мене дружина чомусь довго впиралась та не хотіла її.
А зараз вже задоволена.

Аж ностальгия накрылаНарешті доїхала сушильна машина, яку я замовив більше, ніж 3 тижні тому. Ш - швидкість доставки.
![]()
стиралка в ванной да ещё впритык к оной
Поям как дома...Не кажи. Немає тут стільки простору.Аж ностальгия накрыластиралка в ванной да ещё впритык к оной
Поям как дома...
Ты прав, другой мир, в 20:00 в магазин можно прийти и скупится, и в 22:00 и даже в 23:50.Не кажи. Немає тут стільки простору.
А ще в магаз пішки 5 хвилин ідти, а не на машині їхати.
А ще на вельманах їздять як на повноцінному транспорті.
А ще через медичну страховку ніхто себе банкротом не заявляє.
Інший світ якийсь взагалі.
І навіть в 23:50? А навіщо?Ты прав, другой мир, в 20:00 в магазин можно прийти и скупится, и в 22:00 и даже в 23:50.
И на велики можно ездить в свое удовольствие на природе, а не в каменных джунглях под дождём, вдыхать пыль и выхлопных газы.
И даже на приём и обследование в клинику люди попадают день в день...
Так что таки да, другой мир.

А в Украине ты просто скорую вызываешь и она знает куда тебя везти. Ну зато щас знаю, где находится срочная больница. 30 км от меня. И сидеть там можно до 4 часов, при том что анализы и осмотр и результаты длятся час, остальное время ждешь в комнате ожидания с проблемами дыхания и сердца. Да, хорошое оборудование, платить не надо, но миллион но.І навіть в 23:50? А навіщо?
Тобто на веліках тільки на природі? Бо тут і там, і там. Про пил я не в курсі. Про вихлоп ти також не плутай з юесей.
Якщо заради прийому до лікаря в той же день треба збанкрутувати, то краще я почекаю. А якщо невідкладна термінова необхідність, то і тут проблем нема з потрапити одразу. Уявляєш?![]()
Зацінив кількість пилу після сушіння в збірнику?В мене дружина чомусь довго впиралась та не хотіла її.
А зараз вже задоволена.
Це було одним з основних аргументів для її придбання.Зацінив кількість пилу після сушіння в збірнику?
Зачем? у меня спрашивает человек который считает что на работу лучше ездить на велосипеде, чем на машине. Серьезно?І навіть в 23:50? А навіщо?
Тобто на веліках тільки на природі? Бо тут і там, і там. Про пил я не в курсі. Про вихлоп ти також не плутай з юесей.
Якщо заради прийому до лікаря в той же день треба збанкрутувати, то краще я почекаю. А якщо невідкладна термінова необхідність, то і тут проблем нема з потрапити одразу. Уявляєш?![]()
Какая ещё пыль? Валера говорит он из страны розовых пони без пыли и грязиЗацінив кількість пилу після сушіння в збірнику?
Як на мене - чудова штука, без неї речі просто не встигали висихати і зЬявлявся "запах",
звісно, у вологу, дощову погоду

На велосипеді краще за автівку, так. Серйозно.Зачем? у меня спрашивает человек который считает что на работу лучше ездить на велосипеде, чем на машине. Серьезно?
Лугал і його власні визначення.так то ж не пыль, а валянок.
Конденсаційного типу чи фен?сушильна машина