Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
З огляду на те, що я німецькою спілкуюсь дуже рідко (робота - англійська), мені знадобилось десь 6 років занять 1-2 рази на тиждень на роботі, щоб вивчити до рівня б2 і здати іспит.

З огляду на те, що я німецькою спілкуюсь дуже рідко (робота - англійська), мені знадобилось десь 6 років занять 1-2 рази на тиждень на роботі, щоб вивчити до рівня б2 і здати іспит.
А как же среда вокруг? Не приходится с немцами контактировать?

який висновок: всі на фронт!
тут робота є завжди, і конкуренція не збільшується з часом а зменшується;)
а взагалі цікаву штуку придумали зі збиранням дронів вдома..
дибілізм як на мене трохи, але вцілому ідея непогана
Привет от меня (hanns)!! Рад видеть тебя (читать)
Ты все ещё там или гражданин уже?

А как же среда вокруг? Не приходится с немцами контактировать?
Друзів-німців немає поки що.
На побутовому рівні - без питань. Піти в лікарню і т.і. - не проблема. Але ж то час від часу.

Дружина в німецькомовній компанії працює і в неї з мовою все гаразд.

який висновок: всі на фронт!
тут робота є завжди, і конкуренція не збільшується з часом а зменшується;)
а взагалі цікаву штуку придумали зі збиранням дронів вдома..
дибілізм як на мене трохи, але вцілому ідея непогана
Ідея нормальная, але треба це ставити на поток що б було менше проблем з логістикою ну і курси норм що б це було єффективно.

Друзів-німців немає поки що.
На побутовому рівні - без питань. Піти в лікарню і т.і. - не проблема. Але ж то час від часу.

Дружина в німецькомовній компанії працює і в неї з мовою все гаразд.
Ты же лет 6 там уже, я так понял. Просто интересно, что ты с немцами мало контактируешь.
А если не секрет, на двоих с женой сколько тыс евро зарабатываете? Округленно если. Хватает вполне или приходится экономить?
У меня есть возможность выезда (выключен из учёта) к малому своему и оглядеться ли, но, смогу ли я остаться там или нет.. Вот, собираю инфо

Ты же лет 6 там уже, я так понял. Просто интересно, что ты с немцами мало контактируешь.
А если не секрет, на двоих с женой сколько тыс евро зарабатываете? Округленно если. Хватает вполне или приходится экономить?
У меня есть возможность выезда (выключен из учёта) к малому своему и оглядеться ли, но, смогу ли я остаться там или нет.. Вот, собираю инфо
Та хто ж тобі скаже що не вистачає? ?
Це психологія, всі мігранти чомусь розповідають як їм класно, навіть якщо реально воно не так.

Майже рік прожив у Німеччині, мені не зайшло, повернувся. Якщо є бажання - зʼїзди, подивись. Ти ж не зобовʼязаний залишатися там.

Та хто ж тобі скаже що не вистачає? ?
Не, ну если и жена работает, как он выше говорит, то вполне себе им там хватает. Вот если бы он один работал, а жена дома сидела - вот там могли бы быть варианты. :курю:

Не, ну если и жена работает, как он выше говорит, то вполне себе им там хватает. Вот если бы он один работал, а жена дома сидела - вот там могли бы быть варианты. :курю:
Ну конкретно цей персонаж сам міняє ГРМ у старому пежо та розповідає що на сто це робити дорого, та й взагалі йому подобається. Тому у мене є деякі сумніви :D

А так усе ж індивідуально. Комусь вистачає, комусь ні.

Я иностранцев не понимаю. Причем иногда совсем.
Звонит чувак с германии, мол хочу блок купить гибрида. грю, нету, делаю тебе БЕСПЛАТНО, ты пострадаешь на пересылке. Оно ***** в акуе и задает вопросы которые в голову мне не влезают. С Хорсватии чувак рискует. высылает с Польши, получает назад, окуевает и потом платит за работу. Но ***** не слушает и блок второй раз умирает.(для понимания. он стоит около 2500 Евро). Дает ссыль на ростечь, надо иметь у них купленный шнурок, иначе ини никогда не помогут, но тупо просят помощи. Я им видос положил
Но ебнутый уве грит, он у тебя *****ский и ты идешь в бан)))))). *****блядь, я лаунчем эти блоки диагностил три года назад и поднимал на ура безорига и простым прогером. Специально показал как проверить тупо связь. Не могу понять, у них стадный инстинкт или форумный? Им гришь. оплата копйки, только после того как акто заведется они ваще в шоке, перестают соображать..

7. Доки на громадянство закинули кілька тижнів тому. Срок очікування - 19 місяців. :(
Якось так вийшло, що всюди є люди з колишнього совку, тож немає проблеми з ким спілкуватися. Якби була, то певно намагались би завести місцевих у друзі.
Заробляємо разом десь х3 від середнього домового доходу (гуглити durchschnittliches Haushaltseinkommen Deutschland 2023). Дружина поки що працює 20 годин на тиждень.

Але наче ніколи не казав за всіх.
ні, ти дослівно написав, що "всі мігранти чомусь розповідають як їм класно, навіть якщо реально воно не так." ©

Я писав що Гєрмашка - лайно і перспектив для мене там немає. Так і є, свою думку я не змінив.
ну теж, такоє і в тому ж стилі. не хочеться докапуватись до слів, але з них виходить що німеччина лайно по факту, і особисто тобі в цьому лайні ловити нема чого - а от декому в цьому лайні перспектив багато. і вони ніколи не скажуть на лайно лайно бо "Це психологія, всі мігранти чомусь розповідають як їм класно" © норм так знецінення думок інших і цілої країни

ні, ти дослівно написав, що "всі мігранти чомусь розповідають як їм класно, навіть якщо реально воно не так." ©
Тоді я мав би написати: "усім мігрантам погано". Але ж я написав саме "усі мігранти розповідають..".
  1. не одне і те ж саме
  2. є правдою, оскільки жоден мігрант не казав що йому там погано

хочеться докапуватись до слів, але
Але ти вже докопався.
Такова психологія, що людина буде максимально виправдовувати своє рішення (особливо важливе) та доводити сама собі що вона зробили правильний вибір.

1. є правдою, оскільки жоден мігрант не казав що йому там погано
я маю з півдесятка знайомих кому не подобається :confused: з різних причин. але живуть

Такова психологія, що людина буде максимально виправдовувати своє рішення (особливо важливе) та доводити сама собі що вона зробили правильний вибір.
але це однаково стосується і тих хто прийняв рішення залишитись, так і тих хто повернувся ;)

Але ти вже докопався.
так отож :)

Назад
Зверху Знизу