Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
то ніхуя б не помінялось. в києві на зелю ложили ***.. зелені ****** все в перший день втекли. а порохоботи реально єбашили, бо готувались 2 місяці до того
Звичайно звичайно, як би Зеля втік, то Сивочолий Гетьман разом з Турчиновим очолили б супротив, як... віддали би Донбас з Харківською областю, в них вже є досвід 2014 року з Кримом...

Звичайно звичайно, як би Зеля втік, то Сивочолий Гетьман разом з Турчиновим очолили б супротив, як... віддали би Донбас з Харківською областю, в них вже є досвід 2014 року з Кримом...
Это был бы новый хитрый план перевооружения Украины, точнее того что осталось бы от Украины.

В 2014 у нас была армия *****асов разворовавших все что можно было продать, но не способных и не желающих выполнять свою работу. На 24февраля 2022 у нас была армия патриотов уже имеющих боевой опыт, способных организаоваться и прокормиться без власти.
Странно слышать, что выполнение Президентом своей работы подвиг, а юристы, менеджер которые встали на защиту

В 2014 у нас была армия *****асов разворовавших все что можно было продать, но не способных и не желающих выполнять свою работу. На 24февраля 2022 у нас была армия патриотов уже имеющих боевой опыт, способных организаоваться и прокормиться без власти.
Странно слышать, что выполнение Президентом своей работы подвиг, а юристы, менеджер которые встали на защиту
Интересно, а кто же тогда в 2014 году воевал на Донбассе?

***ха як же цікаво слухати версію того що сталося в 2014-2015 роках від учасників антимайдана та хороводів навколо леніна ))

***ха як же цікаво слухати версію того що сталося в 2014-2015 роках від учасників антимайдана та хороводів навколо леніна ))
Да? А ты не охуел такое мне тут ляпать. Я еще в 2004 будучи студентом первого или второго курса в Харькове на митинги ходил в поддержку пчеловода. И за всем очень серьезно следил из независимых источников. Не говоря уже о 2013-2014. Да, в Киев не ездил, добровольцем не пошел, но и ты я вижу живой почему то до сих пор. Не воюешь. Но что-то тебя антимайдановцем никто не называет.

гепа тоже за ющенка колись флажком махав і шо?

Цей російський наратив я чув з 2014 року і по сьогодні. Бо ні волонтер ні військовий який з 2013 року приймав участь в тих подіях і памʼятає що і як було не напише такої ***ні.
Корисні ідіоти типу диванна вата і власне учасники антимайдану, абіжені силовики та "михарькавчанеуслищьтенас" - от і ляпають те що в їхні голови поклали..
пчеловодом ющенка теж не майданівці називають, ох ти ж і жертва, блін, квартала..

Останнє редагування:
З тиз 10-15 тисяч власне більша мабуть половина на той час були небойові. Особливо весело було ті "250 одиниць техніки" ставити на колеса і обслуговувати. Особливо коли щоб підняти технику в власне бойовій частині треба було знайти і "зняти" ті запчастини в іншій в/ч за кеш. А так непідораси звісно.
Це вже потім паралельний імпорт з рашки зробили, а до того якось так. Хто знає той знає.

гепа тоже за ющенка колись флажком махав і шо?

Цей російський наратив я чув з 2014 року і по сьогодні. Бо ні волонтер ні військовий який з 2013 року приймав участь в тих подіях і памʼятає що і як було не напише такої ***ні.
Корисні ідіоти типу диванна вата і власне учасники антимайдану, абіжені силовики та "михарькавчанеуслищьтенас" - от і ляпають те що в їхні голови поклали..
пчеловодом ющенка теж не майданівці називають, ох ти ж і жертва, блін, квартала..
Вот именно поэтому вас порохоботами называют, потому что в голове одна извилина и думать вы не умеете. Критически мыслить, создали себе идола, а то что он как и ющенко все *******, весь карт-бланш демократического населения.

Та можеш не продовжувати, я ці твої пекельні борошна слово в слово вже чув і читав не один раз. якось всі ці 9 років *****. давай краще знову ****остраданія про душой я з вами, а тілом, нажаль на каторге в німеччині.

Они "*****асы" как написала ****утая таня?
Боже, яке ж воно "одноизвилинное"...
В ЗСУ на той момент було більше 150 тис, з яких 80% *****ів, що ****или що могли і як могли, а 10-15 тисяч непідарів пішли воювати, плюс ті, хто обслуговував їх в тилу.
Та можеш не продовжувати, я ці твої пекельні борошна слово в слово вже чув і читав не один раз. якось всі ці 9 років *****. давай краще знову ****остраданія про душой я з вами, а тілом, нажаль на каторге в німеччині.
Що ти хочеш від убогого, який прирівняв до нуля подвиг 200000 людей, віддавши всі почесті великому Зеленському, та який от-от на фронт піде, тільки жінка та Джобцентр не пускають, падли.

Що ти хочеш від убогого, який прирівняв до нуля подвиг 200000 людей, віддавши всі почесті великому Зеленському, та який от-от на фронт піде, тільки жінка та Джобцентр не пускають, падли.
так він же незадовго до 24.02 на цьому ж форумі бідкався шо зеленський втратив шанс домовитись з пуйлом зійтись посередині щоб воювати не прийшлось.. а тепер тут строче, патріот диванний, про віддали крим, віддали донбас, все ********..

У тебя единомышленник с мыслями что он родился не в той стране и мечтающий осесть в Германии. Ты уверен что тебе с ним по пути? Его лучше почитай.

И вообще эпичненько из местных порохоботов Лугал уехал в США на ПМЖ и Украину вообще не вспоминает, стал американцем. Великовозрастный собакоубийца с лицом синдрома Дауна и его верная хабалка жена мечтающие уехать ну хоть куда-нибудь тоже оба порохоботы любители порешать дела через знакомых за бабки. Вот теперь донбассец порохобот, молящийся чтобы после 24 параграфа его оставили в Германии и он остался, ведь он всегда знал что родился не в той стране. Хорошая компания собралась ничего не скажешь.

Вот теперь донбассец порохобот, молящийся чтобы после 24 параграфа его оставили в Германии и он остался, ведь он всегда знал что родился не в той стране.
Я з Харківської області, **** :іржач:
Моя жінка дамбасянка, і після другого побігу від війни і початку життя з нуля має повне право заїбатися від усього цього.

Чия б ото корова мукала.. Так від таких як ти "хуже не будет" і їдуть.. Цікаво шо з очевидними наслідками свого вибора ти щось жити теж не схотів.

Я з Харківської області, **** :іржач:
Моя жінка дамбасянка, і після другого побігу від війни і початку життя з нуля має повне право заїбатися від усього цього.
Нет лучше расскажи как ты родился не в той стране, как тебя в Германии все понимают с полуслова, насколько здесь глубокие люди, не то что жлобы в Украине. Ну жена имеет право, ок, а ты причем?

Чия б ото корова мукала.. Так від таких як ти "хуже не будет" і їдуть.. Цікаво шо з очевидними наслідками свого вибора ти щось жити теж не схотів.
Да, я уехал как и писал, сначала на запад Украины, а потом в Европу. Странно, что те кто писали что надо воевать даже когда был шаткий временный мир 2016-2021 сейчас почему то не воюют, а сидят и прячутся от мобилизации, не регистрируясь как ВПО и боясь сходить в магазин. Вон например, вот этот чувак, который не каблук, у которого жена имеет право начать все сначала, пугал меня новым названием военкомата, явно не просто ж так, может у них такой целый чат кроме "где выдают повестки", где их успокаивают психологи, что их не найдут. Не переживай за меня в Украину я вернусь и на пмж никуда не поеду. А вот судя по судьбе порохоботов тебя может постигнуть такая "неудача" чисто случайно.

Назад
Зверху Знизу