Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Тю. Медиаконвертер - медик. За 30 косарей, шо стоит тот пафосный повербанк можно купит 15 аккумов, которые будут держать инет пол года без подзарядки.
А шо там насчет мобильности? :дивитись: Если надо сменить локацию - не заебешься вот эти вот 15 аккумов с собой переть?

А шо там насчет мобильности? :дивитись: Если надо сменить локацию - не заебешься вот эти вот 15 аккумов с собой переть?
Ты всё читал? Это сравнение цены. Сравнение автономности было на одном аккуме. А один аккум, имея машину, в мобильности не уступает

Ноутбуку не обов'язково потрібні 20В.

логично, я просто посмотрел характеристики именно своего бп ноута.
на али есть подходящие DC повышайки с настраиваемым напряжением выхода, смущает надежность этого варианта.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Норм вариант. Мне летит такой. Я тоже решил, что гонять энергию через инвертор сильно расточительно . Можно через автомобильный адаптер, но оказалось, что на олх бэу 2000 грн

Тре дивитись специфікацію контролера живлення ноуту. Бо він і від 5В здатен отримувати заряд. Саме тому більшість сучасних ноутів втратили свої проприєтарні роз'єми живлення і живляться від юсб-с.

Тре дивитись специфікацію контролера живлення ноуту. Бо він і від 5В здатен отримувати заряд. Саме тому більшість сучасних ноутів втратили свої проприєтарні роз'єми живлення і живляться від юсб-с.
А по юсб-с он не те же 20 вольт берёт? Ибо на 5вольтах мне кажется ток великоват будет

и я заказал на случай долгого отключения, пытаюсь избавляться от лишних преобразований AC-DC.
штекер еще надо будет докупить.
Рекомендую вот этого продавца
. у него есть шнурки от разборок блоков питания. Доставка Укрпочтой сейчас бесплатная.

А по юсб-с он не те же 20 вольт берёт? Ибо на 5вольтах мне кажется ток великоват будет
Буде брати стільки, скільки там буде. Я маю на увазі, що він заряджається навіть від 5В 1А телефонного блоку живлення. Дуууууже повільно, звісно, але факт.
Я, ще до корони, перестав таскати блок живлення з собою з офісу до дому і назад. Юзав на акумі і потім на ніч ставив на зарядку від блоку живлення планшета, який трохи потужніший.

Буде брати стільки, скільки там буде. Я маю на увазі, що він заряджається навіть від 5В 1А телефонного блоку живлення. Дуууууже повільно, звісно, але факт.
Я, ще до корони, перестав таскати блок живлення з собою з офісу до дому і назад. Юзав на акумі і потім на ніч ставив на зарядку від блоку живлення планшета, який трохи потужніший.
А. Не. Нам надо, чтобы он мог работать от внешнего аккумулятора. И надо, чтобы быстро заряжался пока генератор работает.

А. Не. Нам надо, чтобы он мог работать от внешнего аккумулятора. И надо, чтобы быстро заряжался пока генератор работает.
Та я розумію. Треба дивитись тоді специфікації і чим (напруга/ток) він заряджається найшвидше.

Я тут трохи почитав. Юсб-с максимум тримає 5А станом на зараз, або 100Вт за напруги 20В. Та ще й не всі кабелі, лише декотрі. За замовченням там лише 3А, тобто 60Вт за умови 20В напруги.

из обновок приехал блюети самый простой 268вт\ч, сегодня протестил, pon+роуер за 3 часа съели 20% батарейки, хотя со старта написал 22 часа
У меня медиаконвертер и роутер с 5g жрут около 0.4-0.6A 12v
Как раз питаются от аккумов шуруповерта.

А для ноута, на случай полного блекаута, купил автомобильный свисток с usb-c 100w (Baseus) и повербанк 65w
И судя по powertop, ноут потребляет вообще фигню, да и аккума хватает часов на 5

У меня медиаконвертер и роутер с 5g жрут около 0.4-0.6A 12v
Как раз питаются от аккумов шуруповерта.

А для ноута, на случай полного блекаута, купил автомобильный свисток с usb-c 100w (Baseus) и повербанк 65w
И судя по powertop, ноут потребляет вообще фигню, да и аккума хватает часов на 5
У мну медик ест 150, роутер 100. Это 5ж у тебя жрёт столько?
Переглянути вкладення 13214442

Ищи "картель авто" , по моему.

Автобусы по городам Европы.

Берут посылки , вроде бы 1.5Евро за кило . Не знаю , насколько это для тебя адекватно.
Найду контакты, скину в личку .

+38 067 845 70 00
+38 095 221 81 17

Юлія дала номер перевізника, але він не відповідає. Відправив через інших людей. Ціни 1.5-2Є / кг. На митниці жодних проблем.

Останнє редагування:
Залишив вчора таз на сто, попросив замінити мастило, фільтри та пофіксити задні гальма. Сказали зателефонують, як буде готово. Ніхто не подзвонив, сьогодні прийшов до них сам. Карткою оплатити не вийшло, термінал приймає лише європейські картки (платіж не проходить, видає помилку). Прогулявся до банкомата.

Гальма ніхто не чіпав (вони гудять ппц, їхати не можна). На питання "я ж просив гальма також" - різко почали забувати англійську, але запропонували окремо записатися на ремонт гальм на 14-те грудня. Записався, тому що інших варіантів немає. Всі плани пішли за рускім кораблем.

П.С. хтось знає як швидко та за адекватну ціну відправити десь 100+ кг генераторів та аккумів до України?

Залишив таз, наступного дня забрав. Гальма "зробили". Задні колодки не міняли, сказали що вони норм, тільки почистили. Знижку від початкового прайсу звісно ж ніхто не зробив. Прокатився. Гул нікуди не дівся, але звук змінився (я так вважаю, що зник гул від барабанів). Вертаюсь на сто, питаю що за хрінь?? Кажуть ну там ще треба замінити підшипники але нічого страшного, "ще походить" їзди та не парься. Вартісь ремонту гальм - Є255.

Ну не *****ць?

Доречі я ще їздив на інший сервіс, там за ремонт тільки задніх гальм спочатку загадали 400, потім подивились на мою реакцію та запропонували зробити за 230.

потім подивились на мою реакцію та запропонували
чогось згадалося відео, де бабка каже "скільке? ви що оху...?" здається хотіла кофе купити.:-)
може це типово для Європи? це у нас міняють все заздалегідь, а не їздять коли відвалеться по дорозі.

Вчора замовив диск на алегро, 75$, сьогодні вже доставили, поки їхав з Праги. Ну і вже встановив по приїзду))
Стару на смітник, чи можна "наварити"?))

Назад
Зверху Знизу