Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Ты ж вроде обстреляный.Тут же был все время.:збентежений:
Да.
Работы ноль фактически, голова страдает, на зрение сказывается... сидеть без тепла, воды, света, денег - ради чего? У меня законный выезд. Пошёл в военкомат и меня молча списали... я отсюда смогу помогать деньгами, а не тянуть с государства 2000 в месяц, которых ни на что не хватает :незнаю:
Тут тоже не сахар... но уже пошла практика англ языка, разговорного. Над головой синее небо и самолёты потихоньку перестают напрягать...

У меня законный выезд. Пошёл в военкомат и меня молча списали.
Поздравляю, что ли?
А я вот недостаточно глухой оказался. Теперь ни в ****у, ни в красну армию((
Еще и снова без работы..

Поздравляю, что ли?
А я вот недостаточно глухой оказался. Теперь ни в ****у, ни в красну армию((
Еще и снова без работы..
Хз. Война закончится, а проблемы со зрением до конца жизни. Как и некоторые ограничения.
Маємо те що маємо...

Обновился ТО - поменял ролик генератора и кондея, и его же ремнем, бачок расширителя. новый антифриз и помпу.

А я як обновився..
Волонтери підігнали уорча. Кажуть: лімузин, тільки тормозів нема.
Розбираю: і правда нема. буквально нема колодки. я таке тільки на картинках в інеті бачив
поршень випав, тормозуха пішла.. як на ній їздили хз
Переглянути вкладення 13211275

Знайшов естакаду не далеко дому, думав зєкономити 20євро на заміні масла))
Заїхав, подивився що багато крутити, та й прохолодно якось стало, з*їхав.
Обновився заміною масел з фільтрами та переобувкою, на сусідній СТО
А що ХФ зник з тапатолку?

А що ХФ зник з тапатолку?
Новий форум, новий движок. Та і буле маленьке опитування і багато сказали що він і не потрібен, так як веб версія більш зручніша в користуванні.
Як до мене так і є, веб версія зручніше.:yahoo:

Передзамовив Samsung Bespoke Jet pro extra - VS20A95973B/WA.

Новий форум, новий движок. Та і буле маленьке опитування і багато сказали що він і не потрібен, так як веб версія більш зручніша в користуванні.
Як до мене так і є, веб версія зручніше.:yahoo:
Так, вже зацінив. Дякую. Добре працює в браузері)

Квест «відремонтуй таз в Німеччині» розпочався, ***. Спочатку він не завівся, тому що з літа не їздив. Відніс акум на сто (їбався довго, без ютуба зняти не вдалося), зарядив а потім з‘ясував що задні гальма (барабани) заклинили намертво. Постукав по ним молотком, але зірвати не вийшло. Може завтра ще спробую, все одно на сто тільки через тиждень зміг записатися.
Графік пішов за рускім кораблем, у Ха тепер тільки наступних вихідних поїду.

Квест «відремонтуй таз в Німеччині» розпочався, ***. Спочатку він не завівся, тому що з літа не їздив. Відніс акум на сто (їбався довго, без ютуба зняти не вдалося), зарядив а потім з‘ясував що задні гальма (барабани) заклинили намертво. Постукав по ним молотком, але зірвати не вийшло. Може завтра ще спробую, все одно на сто тільки через тиждень зміг записатися.
Когда у меня прихватило, то я проехал с Алексеевки до м.Киевской. Прикуривать можно было гранит. Но потом постукал по тросу ... вобщем он набирает воды и замерзает. С тебя приколы техосмотра "через Раммштайн".

Расскажешь потом сколько тебе озвучили по деньгам. У нас тут у беженки на х6 лопнул патрубок с антифризом. Загадали на сто больше 1000 евро.

Постукав по ним молотком, але зірвати не вийшло. Може завтра ще спробую, все одно на сто тільки через тиждень зміг записатися.
так а снять колесо, и провернуть силой через две шпильки/болта рычагом?

Назад
Зверху Знизу