Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
старайтесь следить за техникой, это намного дешевле и проще, чем потом искать и покупать другую.
оттут не згоден

У меня кент чинит ВСУ машины, реально говорит, что приканчивают их преимущественно не из-за военных действий и выполняемых задач, а именно по глупости и элементарному распиздяйству.
оттут згоден. я сам той кент що ремонтує машини. тільки вчора зробив - сьогодні одну об другу уєбали молоді і гарячі довбні

Тут два вида репы есть, не пойми зачем. :)

нидаждьотесь, свежеукраиномовные и не очень
Я перейшов на державну, коли крикнув пораненому "Дружище, живой!?" і отримав чергу в свій бік. Той подумав що я *******.
Після того, москальскою тільки тихенько, і тільки з тим кого знаю

Вова,как ты там,друже?
Всі шось відвойовують, а ми тільки получаєм ****и:баран:
Ротація. Приїхав додому в столицю: світла нема, газа нема, жерти ніхуя, оранжерея здохла, аквас здох, песик здох ще місяць тому... Дружина боїться приїзжати, батьки не хотять, їм в Харкові добре. Нахуя я приїхав...
Тиждень покукую і в Соледар:узі:
:піфпаф::тратата::страта:

Ротація. Приїхав додому в столицю: світла нема, газа нема, жерти ніхуя, оранжерея здохла, аквас здох, песик здох ще місяць тому... Дружина боїться приїзжати, батьки не хотять, їм в Харкові добре. Нахуя я приїхав...
Береги себя?

Вова, ты же помнишь там по соседству в жк славутич, мои киевляне, они приютили беженцов, могли бы приглянуть и за твоими аппартаментами

Тримайся!

Назад
Зверху Знизу