Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Ти хочаб зрозумів що твої активності дають зовсім протилежний результат ніж ти очікував.
Висновок ніякий не хробив?

Как раз результат есть, я в восторге от результата. Самое главное что персонаж оказался ссыкливым.

Просто ти кугут, який сидить вачькє і називає кугутами інших
Неважливо то гуцули чи донбасяни
Просто бидло той хто не ти
Ти просто такий кугут.

А голосование, голосование то будет?

Бакс уже 28.8.Це перемога.

Ти думаєш навіщо весь цей цирк з судом?
Дороги великого крадівництва потихеньку сповзабть разом зі снігом, регулювання пального пішло *****ді, регулювання цін на харчі - туди ж (вже супери кажуть, що їм простіше познімати ці товари з продажу)
Гривня падає, економіка йде *****ді
Навіть Люська Арєстовіч вже втекла з корабля, що потопає

От і треба терміновий пєар, вже останні козир пішли.
Проте, мастердени аплодуватимуть, ну а потім підуть смоктати запаси черешні.

Саме в цьому й цимес. Всі говорять про реформи, а насправді хочуть їхніх результатів.

А ще всі працюютьзаради грошей, а гроші теж платятьза результат, а не за те що заїбався. Страшне

опять какие-то мифические "все", может ты наконец кремируешь свою жену, хз что за все у тебя там

А у тебя какие все?

себе©

f355d005fa74534bcfec2.webp

В цій темі. Чи ти хочеш сказати, що Зеленський вчергове об'їбався? :D

В этой теме что? Ты спросил у меня? Я тебе ответил или ты сам придумал сам ответил? Или может цитата есть какая-то?

Оце що зараз - це і є його "реформа".
Можемо ще про мінстець поговорити, котрий чудово працював в інфопросторі, а потім чомусь настав зеленський.
Можемо поговорити про підтримку Тєрєхова харківською ЄС і цирк з єдиним кандидатом у їхньому виконанні, коли кандидат може бути будь-яким, якщо він з ЄС або ніяким.

Без розуміння фейлів - результату не буде. Будуть розповідіпро те, що все нормально було, просто несподівано в штани *****в хтось. Зеленському Порошенко *****в, Порошенку - Зеленський.

плюсую каждое слово :клас:

В этой теме что? Ты спросил у меня? Я тебе ответил или ты сам придумал сам ответил? Или может цитата есть какая-то?

Лол. Недолугий, ти знов, коли про тебе кажуть вмикаєш "а чєго я ето то?".

Ти мені досі не відповів на питання про те, як ти сплачуєш податки, коли розповідаєш, що кляті фопи ухиляються від оподаткування.

Мені знайомі цей та інші демагогічні прийоми, але це не спростовує того, що я сказав раніше.
А ти нічого і не сказав.
То провалив Луценко реформу прокуратури чи ні?

Лол. Недолугий, ти знов, коли про тебе кажуть вмикаєш "а чєго я ето то?".

Ти мені досі не відповів на питання про те, як ти сплачуєш податки, коли розповідаєш, що кляті фопи ухиляються від оподаткування.

Ты хочешь чтобы тебя ***** послали? Или может в магазине если хочешь чтобы тебе что-то взвесили обращаешься как "Эй, непутевый взвесьте мне мандаринов". Ты говоришь что я рукоплескаю зеленскому, так вот я спрашиваю где?

Я тебе все ответил, если ты не готов принять этот ответ, то это твои проблемы.

Назад
Зверху Знизу