3000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Саака пустозврн як і зєлєнскій. Нахуй він кому потрібен. На нього велись лише ви зробітєліразом.

:іржач:
если он никому не нужен то зачем был цирк с лишением его гражданства и задержанием и выдворением?

А я вже думав був, шо ти зайшов відповісти на моє питання.

Ну шож. Нема відповіді, так нема - значить ляпнув, не подумавши, буває.

Вибач, не встиг. Чому не подумавши- це взважена думка. Твоє життя- твої правила.
Я не вважаю доцільним давати тобі якісь поради , яких ти мабуть не потребуєш, але трохи дивно бачити як людина, яка м'яко кажучи, незадоволена чинним Президентом, приймає від його уряду гроші.

Навіть при моїй жадібності та жлобстві якби Турчинов роздавал гроші- я би знайшов у собі ...нехай буде сили та відмовився би або передав на благодійність як тут порадили -військовим.

Но це особисто моя думка, я не наполягаю на істину .

Я кстати понял кого мне напоминает Юра - типичный гордон. Он тоже в интервью всем богатым и знаменитым поет дифирамбы о том какие они молодцы.

Постараюсь объяснить (хотя это и неблагодарное дело)

В жизни я уважаю, завидую,преклоняюсь если угодно достижениям людей. Не людям- а результатам их действий. Особенно если я не в состоянии по тем или иным причинам достить чего то .

Уважаю математиков и все профессии , завязанные на точных науках.
Уважаю спортсменов и людей , ведущих активный образ жизни.
Уважаю тех, кто предпринял какие то меры для того, чтобы жизнь была лучше а в идеале- просто замечательной.

Почему? Да потому что в основе результатов этих людей лежит ТРУД.

Не уважаю, независимо от их материального достатка, лишь две категории людей:
Дети богатых родителей или родственников
Те,кто решил поправить свои дела , вступив в брак. Неважно получил ли он в итоге дворец и отдых на островах или квартиру в панельке на Салтовке и отдых с тещей на Азове.:незнаю:

Літак з Порошенком приземлився в Жулянах.

Вы сбрехали.

Ну шо, робимо ставки?
Чи "Жуляни" завтра "замінують" ? :)

50 грн на КВР будь-ласка.

просто могут его посадить в борисполе, или вообще в каких-то ебенях

Постараюсь объяснить (хотя это и неблагодарное дело)

В жизни я уважаю, завидую,преклоняюсь если угодно достижениям людей. Не людям- а результатам их действий. Особенно если я не в состоянии по тем или иным причинам достить чего то .

Уважаю математиков и все профессии , завязанные на точных науках.
Уважаю спортсменов и людей , ведущих активный образ жизни.
Уважаю тех, кто предпринял какие то меры для того, чтобы жизнь была лучше а в идеале- просто замечательной.

Почему? Да потому что в основе результатов этих людей лежит ТРУД.

Не уважаю, независимо от их материального достатка, лишь две категории людей:
Дети богатых родителей или родственников
Те,кто решил поправить свои дела , вступив в брак. Неважно получил ли он в итоге дворец и отдых на островах или квартиру в панельке на Салтовке и отдых с тещей на Азове.:незнаю:

Короче чем богаче человек - тем уважаемее он для тебя. И не важно как он получил бабки. Ясно-понятно.
Ярославского тоже не уважаешь?

Короче чем богаче человек - тем уважаемее он для тебя. И не важно как он получил бабки. Ясно-понятно.
Ярославского тоже не уважаешь?

Конечно не важно. Важен результат.
Насчет Ярославского не определился, но скажу так:
Если он просто получил власть и деньги ,которые потратил на свои проекты- то нет, так даже и ты бы смог.

Если он просто стал вхож в круги, где смог заработать капитал и распорядиться результатами СВОЕГО труда и ума- то да.

Даже человек который выиграл в лотерею достоин уважения, ибо он рискнул и приложил усилия.

Ну, що «не встиг»?
встиг же цитату ввернути :D

Дивна у тебе логіка. Якщо тебе ошукали на певну суму грошей, а потім повертають її частину, ти вважаєш за неможливе це взяти, тому що пихатість. Ну прострель ще ногу собі, щоб їм соромно стало :D

І щодо радників. Порадити у нас вміють це правда. Тільки де були ті радники, коли я витрачав ( і витрачаю) інші тисячі, про які я не маю кугутськоі звички тут кричати і бахвалитися.
Тому всіх цих радників я маю повне моральне право слати лісом, або пропонувати їм займатися власними справами і не пхати носа до чужих гаманців. Якщо вони хочуть витрачати ту тисячу так, як наказав їм Зеленський - то їхня справа, я а це не лізу.

Але я не про це.
Якого біса ти постійно паплюжиш українську націю? У тебе теж дитяча образа?

Ось цього стосувалося, власне, моє питання.

на жаль чи на щастя в мене склалося враження щодо деякіх країн та націй. Деякі я поважаю, деякі- не дуже. Може мої враження хибні, але вони є такі які є.

Конечно не важно. Важен результат.
Насчет Ярославского не определился, но скажу так:
Если он просто получил власть и деньги ,которые потратил на свои проекты- то нет, так даже и ты бы смог.

Если он просто стал вхож в круги, где смог заработать капитал и распорядиться результатами СВОЕГО труда и ума- то да.

Даже человек который выиграл в лотерею достоин уважения, ибо он рискнул и приложил усилия.

насчет ярославского он не определился, пиздец :іржач:

Сам придумав цю брехню?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Він в Україні. Ти брехав, коли казав, шо він тікає. А тепер викручуєшся як сучка.

Он сбежал? Еще раз задаю вопрос, на тот момент он сбежал? То что он вернулся не имеет никакого отношения что в свое время он сбежал.

Літак з Порошенком приземлився в Жулянах.

Літак прилетел? Значит ли это что он не будет улетать? Нет, это только говорит о том что он прилетел, полетит ли он дальше не известно. Но кому я объясняю. Ты ж тупое.

Шикарно.
Паспортні контролери 15 хвилин не могли повірити очам блять.

Мабуть, Порох їм приплатив за цю піар акцію :D

15 минут это дохуя, ну как 10 лет в тюрьме отсидеть, да? :іржач:

Шикарно.
Паспортні контролери 15 хвилин не могли повірити очам блять.

Мабуть, Порох їм приплатив за цю піар акцію :D

Шикарна передвиборна агітація. Жодних слів не треба.
Респект Петру Олексійовичу.

Порохоботы после закрытия Порошенка в СИЗО:

У нас свободная страна (пока ещё) , у всех свои политические предпочтения , никто не заставлял отдавать свой голос ни за Зеленского ни за Порошенко. Но разве надо было много ума , чтобы понять , что будет при Зеленском!?

Мне, увы , не хватило.:( Не поддержал ни одного кандидата.

Назад
Зверху Знизу