3000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Так Хруй на словах патриот, а на деле пособник оккупанта? Вот это поворот...
Я вот перешел с белорусского дизеля, на украинский, а хруй продолжает спонсировать оккупантов, поди еще и бензином русским заправляется :D
А украинский дизель откуда приехал?

Що за сморід?
Хтось мусор підпалив?

кого саме окупували?
Навіть Фінляндія декогда була у складі Російської імперії
45363184_1575822982563224_4148864053462171648_n.jpg

Так Хруй на словах патриот, а на деле пособник оккупанта? Вот это поворот...
Я вот перешел с белорусского дизеля, на украинский, а хруй продолжает спонсировать оккупантов, поди еще и бензином русским заправляется :D

А я бриджи японские купил в начале лета :)

UGO там дизель Шебелинского НПЗ, так же есть дизель Кременчугского НПЗ на других заправках, но мне больше нравиться первый!
Я думал у нас только газ добывают.
Но хорошо, что и дизель есть.?

Пиздец...
Бубочка реально всрался..
Центр Киева не просто перекрыт, а туда еще и техники нагнали :D

e5e597c45e155b3f.webp

Пиздец...
Бубочка реально всрался..
Та не всрався він.
Він підкріплює свій піздьож діями. Типу не вигадав то все він, а реально.
Проте ніхто окрім нього про переворот я так розумію і не чув.

Я думал у нас только газ добывают.
Но хорошо, что и дизель есть.?
У нас все есть: дизель, газ, бензин. Ну я хз почему не теперешний ни прошлый президенты не наладили большую добычу чем сейчас. :незнаю:

Ну шо там?
Сцикуна вже перевернули чи ще ні?

ты ж писал что б не трогали, кстати не только ты и не только из Харькова

не виключаю що вони таким чином будуть використовувати ситуацію з стягуванням військ кацапських за для перемикання уваги від вгнергейту.

Щоб не шатали і тп.
Хоча схоже що це дійсно логічно. Зараз нам не мона зебіла чіпати. Взагалі цей сцикун має досидіти строк а потім нормальні вибори.
І суд :)

Всіх проукраїнсько налаштованих автохобітів вітаю зі святом - Днем проголошення Незалежності України! :україна:

30 років тому українці зробили свій вибір — жити в незалежній Україні. Більше 90% громадян ствердно сказали «Так!», відповідаючи на питання: «Чи підтверджуєте Ви Акт проголошення незалежності України?». Цю ідею підтримали більшість учасників Всеукраїнського референдуму в усіх регіонах країни.
Порвати з радянським минулим було не так просто, але нам це вдалося. З того часу українцям не раз доводилося захищати свою свободу. І під час Революції Гідності на Майдані, і під час війни на сході. Бо саме народ був і залишається головним гарантом нашої незалежності.
І якби не було складно тоді — ми вистояли. І я впевнений, вистоїмо і зараз. А головні наші перемоги — попереду! (с) ПП

1334e302c46928234b584.webp

588388436648f8ae09b1f3.webp

473cb29-0-196235-1.webp

d0aeb50-0-196226.webp

1991, 24 серпня - позачергова сесія Верховної Ради УРСР ухвалила Акт проголошення незалежності і дві постанови: Про проголошення незалежності України (із призначенням на 1 грудня республіканського референдуму з підтвердження Акта незалежності) та Про військові формування в Україні (щодо утворення Міоборони та підпорядкування всіх військових формувань, дислокованих на території республіки, Верховній Раді України).

f0847c0e22d9885cc45e.webp

ты ж писал что б не трогали, кстати не только ты и не только из Харькова

Яж казав щоб не чіпали по справжньому. 73% мають нажертись :зе: влади поки ригати 24\7 не почнуть і потім ще рік пожерти в такому темпі :клас:
А зараз я цікавлюсь цирком яким має прикриватись сцикун після того як пиздонув зайвого :D

Всіх проукраїнсько налаштованих автохобітів вітаю зі святом - Днем проголошення Незалежності України! :україна:

1334e302c46928234b584.webp

588388436648f8ae09b1f3.webp

473cb29-0-196235-1.webp

d0aeb50-0-196226.webp

f0847c0e22d9885cc45e.webp

Вот интересно, а кто из бывших союзных республик отказался от независимости? Даже молдаване и туркмены и те независимые:D

Назад
Зверху Знизу