Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А я бриджи японские купил в начале лета![]()
Та не всрався він.****ец...
Бубочка реально всрался..
Припарковались как *****ы****ец...
Бубочка реально всрался..
Центр Киева не просто перекрыт, а туда еще и техники нагнали![]()
![]()

А я TOYO японські, ну так шо?
У нас все есть: дизель, газ, бензин. Ну я хз почему не теперешний ни прошлый президенты не наладили большую добычу чем сейчас.Я думал у нас только газ добывают.
Но хорошо, что и дизель есть.?

Ну шо там?
Сцикуна вже перевернули чи ще ні?
не виключаю що вони таким чином будуть використовувати ситуацію з стягуванням військ *****ських за для перемикання уваги від вгнергейту.
Щоб не шатали і тп.
Хоча схоже що це дійсно логічно. Зараз нам не мона зебіла чіпати. Взагалі цей сцикун має досидіти строк а потім нормальні вибори.
І суд![]()

30 років тому українці зробили свій вибір — жити в незалежній Україні. Більше 90% громадян ствердно сказали «Так!», відповідаючи на питання: «Чи підтверджуєте Ви Акт проголошення незалежності України?». Цю ідею підтримали більшість учасників Всеукраїнського референдуму в усіх регіонах країни.
Порвати з радянським минулим було не так просто, але нам це вдалося. З того часу українцям не раз доводилося захищати свою свободу. І під час Революції Гідності на Майдані, і під час війни на сході. Бо саме народ був і залишається головним гарантом нашої незалежності.
І якби не було складно тоді — ми вистояли. І я впевнений, вистоїмо і зараз. А головні наші перемоги — попереду! (с) ПП
1991, 24 серпня - позачергова сесія Верховної Ради УРСР ухвалила Акт проголошення незалежності і дві постанови: Про проголошення незалежності України (із призначенням на 1 грудня республіканського референдуму з підтвердження Акта незалежності) та Про військові формування в Україні (щодо утворення Міоборони та підпорядкування всіх військових формувань, дислокованих на території республіки, Верховній Раді України).
ты ж писал что б не трогали, кстати не только ты и не только из Харькова
влади поки ригати 24\7 не почнуть і потім ще рік пожерти в такому темпі 
Это влажные мечты![]()
Всіх проукраїнсько налаштованих автохобітів вітаю зі святом - Днем проголошення Незалежності України!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Я купив Фінський Nokian.
На колеса ще не дивився, але скоріш за все ти правий, це дешева модель гуми, тому скоріш за все виготовлена на Фінському заводі Nokian розташованому на тимчасово окупованій території росією.
Ну так шо там, вже почали сцикуна перевертати чи ще ні?

ох ты и позорище....
и главное я бы понял если б не было конкурентов у ****инского нокиана, но нет - полно же
![]()