Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Ну читай ще раз, і ще. Поки не дійде.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ещё скажи что у него был выбор с учётом его отца. А конкретные зашквары то есть? Вроде как нормальный управленец, при нем предприятие в плюс вышло, разве не показатель? Может интервью давал где говорил что расия наша судьба или тому подобное?

Ну так, повертаючись до мого першого питання, те ж саме можна сказати про Порошенка з ще більшим значенням, але валєроголових з цього бомбить, а тут - ані чичирк.
Тільки не вдавай, шо одразу це не зрозумів, просто ти так наївно дурня клеїш :D

Так ты бомбишь на конкретного представителя администрации или на типа двойные стандарты?

Сравниваешь вашего вождя, человека на которого молится весь Фейсбук и обычного чиновника?

ЗЫ началось все с критики зеленского, а не с опровержения двойных стандартов, основной посыл был такой, но ты почему то на ходу переобуваешься.

Т.е. из просто большинства, не знающего английский, они превратились в большинство вне туристических мест? Вот, что фактчекинг животворящий делает! :D Осталось проверить и этот факт, но, думаю, я этим заниматься ради тебя не буду. Достаточно предыдущего, когда твои 20% неговорящих в твоём сознании - большинство. :D

Если бы ты больше путешествовал по ЕС, то в твоей голове не витал бы миф, что все в Европе знают английский.

П.С. Большинство людей и так живет вне туристических мест и не связаны с туризмом, так что одно другому не противоречит.

Если бы ты больше путешествовал по ЕС, то в твоей голове не витал бы миф, что все в Европе знают английский.

П.С. Большинство людей и так живет вне туристических мест и не связаны с туризмом, так что одно другому не противоречит.

не спорь с ним, а то ща забанит :ги:

Лол. Конечно, только один ты путешествуешь по ЕС, никто кроме. :ги:

Ты простой фактчекинг провалил и теперь выдумываешь за меня мифы в моей голове. :іржач:

Ты простой фактчекинг провалил и теперь выдумываешь за меня мифы в моей голове. :іржач:

Да нафиг оно мне надо что-то придумывать за тебя.

Ты же сам сюда выкладывал карту, где кроме захолустья Берлина точек-то и не было :іржач:
И писал про пробеги, на 95% состоящие из «дом-работа».
Очень жаль, конечно, что я родился там, где родился. Но тут у человека выбора нет. Как нет и справедливости в этом мире. :)
Конечно нет.
Если бы все рождались по справедливости, то ты бы был урожденным какого-нибудь *****а.

https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=70145567&postcount=315225

Ну от не ****и мені тут про перевзування. Від початку я казав про подвійні стандарти.

Спеціально для тебе: про ваші подвійні стандарти.
Повторю для тебе тугодума: про подвійні стандарти.

З.і.
Коли я говорю про подвійні стандарти, я маю на увазі саме подвійні стандарти.

Як зрозумів, прийом?

А щодо претензій і крєпково хозяйствєннікі, на тобі флажолетом в іншу дірку:

Может быть я не понял "тонкий намек" на двойные стандарты, я не спорю, но выглядело это критикой Зеленского. Ты его биографию то почитай, он профессиональный управленец, политик тихий. Особо не вылазит и не волает пропаганду раша мира. Он больше экономист и руководитель чем политик. Т.е. практически все что ты ему приписал это мимо. Такой человек в любой политической силе найдет свое место.

По свежему опросу, Зеля во втором туре проигрывает Разумкову :іржач: :рл:
Порох тоже подтянулся: с 28.3-17.3 до 25.7-21.9.

И это ещё даже не половина срока.

Разумков такий само ****ець, як Зеленський, тільки більш якісний.

Але стадо знову повірить в легкі зміни (псевдо).
Частина 73% повернеться до Бойка.
Частина 73% піде до Разумкова.
Частина 73% повернеться до Пороха.

На мою думку росія буде ескалувати напруження, і до виборів "уставших ат вайни" буде значно більше. А Бойко запропонує "дагаваріца". Тому у нього рейтинг буде напевно досить високий щоб конкурувати в трійці.

Скучно не буде.

А шо сцикун?
Сцикун або втече вчасно або його посадять, першого в історії :D
Хоча а куди йому тікати?
До ростова - нє.
В Європку\США - так екстрадують, або як Лазаренка взагалі там і посадять.
Хіба що в Оман :D

Слабко віриться в таке перетікання електорату
Як одиничні випадки - можливо, а в значущих обсягах - навряд.

А я гадаю що буде, не велика, але помітна частина.
Особливістю компанію зебіла ж було те що він нічого не обіцяв. І багато досить патріотрично налаштованих самі щось собі побачили та вклали в зелю і за то проголосували.
Те саме і з ватніками. Вони гадали що він "сойдьотся по сєрєдінє" і війна закінчиться, *** з тим Кримом і тп. Він цього не обіцяв, але ватніки самі те в нього вклали і за то проголосували.

Зєля на виборах був пустим пресетом, я кий коден його виборець сам щось вклав, придумав і за те проголосував. А він жеж взагалі нікому і нічого не обіцяв та не декларував.

По свежему опросу, Зеля во втором туре проигрывает Разумкову :іржач: :рл:
Порох тоже подтянулся: с 28.3-17.3 до 25.7-21.9.

И это ещё даже не половина срока.

Шо-то я не могу понять, а что такого сделал разумков, что у него уже такой рейтинг?

Шо-то я не могу понять, а что такого сделал разумков, что у него уже такой рейтинг?

Політ технолог. Це ж вын створив Слугу народу та Зе.

Разумков - це "справжній Слуга Народу". Такий, яким мав бути володька.
Разумков - це людина що не зрадила ідеалам "Слуги Народу". За що і була вигнана з партії (чи нє, але інфа була що виганяють, метод "гнилого оселедця" спрацював).
Разумков - це черговий ідеал для споживачів популізма + він значно розумніший за сцикуна.

Разумков - це нова загроза України.

підтримаю тренд

Вкладення

• IMG_1356.webp
    IMG_1356.webp
    76.4 КБ · Перегляди: 119

Усомниться можно в том коротком промежутке времени, когда РФ шла по пути демократических изменений и чекисты затаились.
Это тогда когда они парламент из танков разхуярили что ли ? :іржач:

Назад
Зверху Знизу