Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Это тогда когда они парламент из танков разхуярили что ли ?Усомниться можно в том коротком промежутке времени, когда РФ шла по пути демократических изменений и чекисты затаились.

гратц
и шо приехало?

підтримаю тренд

какой то странно короткий кусочек между задней левой дверью и жопой
Или то не дверь ?

Дяка!
"Мазда. Чєтвьортая подряд мєжду прочім" (с)![]()

какой то странно короткий кусочек между задней левой дверью и жопой
Или то не дверь ?

да я понял что нормальноВсе там нормально.

Ну, мої вітання!![]()
Это минимальные повреждения сзади![]()
![]()

Дяка!
"Мазда. Чєтвьортая подряд мєжду прочім" (с)![]()
Тобто ти визнав, що ви користуєтеся подвійними стандартами, розганяючи хейт щодо Порошенка. Оке.
Тепер щодо якостей Шурми. Саме така тиха і професійна людина Медведчука знайшла собі місце саме в мураївській опжз, а тепер - в офісі Зеленського. Які блядь незаплямована обличчя, ці ваші мураєви-татарови і єрмаки також.
Шо-то я не могу понять, а что такого сделал разумков, что у него уже такой рейтинг?
неужели трехлитровый аутлендер?підтримаю тренд

Нє. То фразочка відома.
Машинка дружині, я лише іноді буду користуватись.
Був цікавий досвід привезти машину.
Зараз цікавий досвід довести її до ладу.
Поки підбирав запчастини, ще раз переконався що вкрай ризиковано купувати те що у нас тут продають пригнане на продаж.
Щоб закласти вигоду в 2к треба із гіван і палок відновити авто. Лише тоді вона може вийти по ринку (враховуючи 2к заробітку по колу).
гггВсе як положено. Безпека ціла, Run n Drive (фактичний, а не як у Харлея)

Нє. То фразочка відома.
Машинка дружині, я лише іноді буду користуватись.
Був цікавий досвід привезти машину.
Зараз цікавий досвід довести її до ладу.
Поки підбирав запчастини, ще раз переконався що вкрай ризиковано купувати те що у нас тут продають пригнане на продаж.
Щоб закласти вигоду в 2к треба із гіван і палок відновити авто. Лише тоді вона може вийти по ринку (враховуючи 2к заробітку по колу).

ггг
а завести пробовал, или как я?![]()
То ты ошибся, купе же лучший кузов, детей туда лучше сажать. И вообще зачем тот недожып с передним приводом.