Статус: Офлайн
Повідом.: 19740
Повідом.: 19740
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
так.
у дружини "хотхетч", буває що щодня крісло перекидую, є з чим порівняти.
Я купе купував не для маляти. Це моя машина для мене. Єдине що я хочу сказати що купе також зручне для автокрісла.
Парикмахерская подорожала
Раньше было 700 за троих
Записался на завтра - уже 950
Отакот
Про прививки спрашивали?

Робота в міліції (не гаїшником) - це дуже специфічна робота.
І туди людина з моральними цінностями ніколи і ні за що не піде.
Дивно (ніт) з мого оточення (школи) до міліції пішли лише ті хто стояв на обліку в дитячій кімнаті міліціїі один вкрай простий за розвитоком хлоп з села.
Тут як не крути, якщо ти був мусором - це діагноз на все життя. І кого б ти з себе не вдавав - по тобі все зрозуміло наперед.
Вот вы проблемы с этими купе раздули!
Если и есть какие то неудобства у двухдверного авто , то они не настолько критичны , чтобы о них говорить. Это , как есть у одного авто датчик дождя , у другого нет , или у одного климат , у другого кондёр и т.п.
Было у меня купе - никаких проблем.
Не простіше друге крісло купити?
Што єто за ***ня ©

Виключення лише підтверджують правилоНу есть и исключения

допа или новый гепа ?там экзитполы вывесили
второго тура не будет
Здавалося б, дивно, коли зеленодрот, який хейтив людей лише за ознакою того, шо вони голосували за Порошенко, щось там варнякає про норму людяність блаблабла
Але ні
Фублядь чмошники
А чого два
Хіба кіндерок не твій клон?
там экзитполы вывесили
второго тура не будет
допа или новый гепа ?

Не совсем. Приведенный аргумент про детское кресло малозначимый просто. Что так что так **** подымать выходить открывать ибо детские замки. Хотя иногда и переднему пассажиру прийдется выходить. А вот когда 4 взрослых человека уже конечно купе может напрягать. В зависимости кому когда выходить И так далее. Виорой момент, почти в егда купе это не только 2 двери, но и заваленная крыша, поэтому снова взрослым сзади менее комфортно.
Простіше.
Але в мене одне з кращих крісел, тому і коштує воно відповідно.
Дорого.
когда сменишь три кресла для разного возраста заговоришь по другомуНу правильно, мудаки вроде тебя остались же дома.
когда сменишь три кресла для разного возраста заговоришь по другому