Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

так.

у дружини "хотхетч", буває що щодня крісло перекидую, є з чим порівняти.

Я купе купував не для маляти. Це моя машина для мене. Єдине що я хочу сказати що купе також зручне для автокрісла.

Не простіше друге крісло купити?

Робота в міліції (не гаїшником) - це дуже специфічна робота.
І туди людина з моральними цінностями ніколи і ні за що не піде.

Дивно (ніт) з мого оточення (школи) до міліції пішли лише ті хто стояв на обліку в дитячій кімнаті міліції :D і один вкрай простий за розвитоком хлоп з села.

Тут як не крути, якщо ти був мусором - це діагноз на все життя. І кого б ти з себе не вдавав - по тобі все зрозуміло наперед.

Ну есть и исключения. У меня товарищ лет 10 работает в отделе по борьбе с наркотой. Честный и идейный. Уже хер знает сколько на одном месте по карьере топчется.
Ну а так то, да. Мусорье оно и есть мусорье зачастую. Сама система так построена, что нормальному человеку делать там нехуй

Вот вы проблемы с этими купе раздули! :)
Если и есть какие то неудобства у двухдверного авто , то они не настолько критичны , чтобы о них говорить. Это , как есть у одного авто датчик дождя , у другого нет , или у одного климат , у другого кондёр и т.п. :незнаю:
Было у меня купе - никаких проблем.

Не совсем. Приведенный аргумент про детское кресло малозначимый просто. Что так что так **** подымать выходить открывать ибо детские замки. Хотя иногда и переднему пассажиру прийдется выходить. А вот когда 4 взрослых человека уже конечно купе может напрягать. В зависимости кому когда выходить И так далее. Виорой момент, почти в егда купе это не только 2 двери, но и заваленная крыша, поэтому снова взрослым сзади менее комфортно.

там экзитполы вывесили
второго тура не будет

Здавалося б, дивно, коли зеленодрот, який хейтив людей лише за ознакою того, шо вони голосували за Порошенко, щось там варнякає про норму людяність блаблабла
Але ні
Фублядь чмошники

А чого два
Хіба кіндерок не твій клон?

Правильно я понимаю ты его считаешь моим клоном и все то что ты про него рассказываешь ты имеешь ввиду меня?

Не совсем. Приведенный аргумент про детское кресло малозначимый просто. Что так что так **** подымать выходить открывать ибо детские замки. Хотя иногда и переднему пассажиру прийдется выходить. А вот когда 4 взрослых человека уже конечно купе может напрягать. В зависимости кому когда выходить И так далее. Виорой момент, почти в егда купе это не только 2 двери, но и заваленная крыша, поэтому снова взрослым сзади менее комфортно.

Якщо машина одна в родині і вся сім'я (з дорослими дітьми) на ній постійно їздить - то так.

А в мене моя машина. Моя. Тому якщо комусь буде незручно залазити на задній ряд - то ж їх проблеми не мої, правда?

Поки що моїй родині дуже зручно.
Якщо щось зміниться, тоді можна буде і машину змінити. А поки не змінилось - навіщо відмовляти собі в задоволенні мати СВОЄ авто і те яке ти бажаєш, а не те яке продиктовано необхідністью всім догодити.

Ну і з власного досвіду недоліки купехи вкрай перебільшені. Принаймні у тих купех які мають хочаб повноцінні 4 місця (моя має п'ять).

Назад
Зверху Знизу