Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

А все хто меряется антителами после сдачи IgG помнит же шо они практически не коррелируют с вероятностью заболеть короной?

Про захворіти так.
Але хвилює який перебіг хвороби буде.

Хоча я теж казав вище, поки не визнано показник антитіл як репрезентативний до імунитету до Ковіда.

цікаво, наступного року буде третя доза доступною?
чи наші :зе: про це ще навіть не думають?

Як для людини, яка цікавиться вакцинацій та ситуацією з поширенням ковіда, дивно ставити такі питання.

В МОЗ схиляються, що через рік буде повторна вакцинація двома дозами.

Як для людини, яка цікавиться вакцинацій та ситуацією з поширенням ковіда, дивно ставити такі питання.

В МОЗ схиляються, що через рік буде повторна вакцинація двома дозами.

Я як людина що 365\24\7 спостерігає як :зе:влада факапить та просирає все.
Я як людина яка знає як :зе:влада просрала програму вакцинації.
Не дуже взагалі не вірю словам :зе: міністрів.

Тому для мене це дійсно питання.

Хоча з іншого боку попит на вакцину буде низький, тому гадаю що собі та родині знайду якось.

Хоча твої доводи виглядають логічними. Але я не певен що до небезпеки з високим рівнем вакцінуватись
Чукча писатель, чукча не читатель..
Это не мои доводы..
Ты же статью даже не открыл. А тем есть конкретные авторы.
Авторы: А.М. Бондаренко, д. мед. н., КП «Криворізька міська клінічна лікарня № 2» Криворізької місцевої ради (КМР), КП «Криворізький центр здоров’я» КМР; В.С. Копча, д. мед. н., професор, Тернопільський національний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського; Л.А. Бондаренко, Дніпровський державний медичний університет

163524989718295497.webp

сразу грина вспомнил :D

А тем есть конкретные авторы.
Я знаю купу таких самих (включно з завідуючим дитячої інфекційки Харкова) які кажуть що "не варто вакцінуватись не до кінця дослідженими вакцинами".
Також знаю сім'ю лікарів які досі не вакцінувались (зараз боряться за життя).
Тому я повторюсь, я довіряю інформації доказової медицини, визаної ВООЗ.

Ще раз повторюсь, твої доводи виглядають логічними (твої бо ми з тобою спілкуємось і ти наводиш приклади свої та дочки знайомого). Але я не в змозі оцінити їх об'єктивність. Тому в цьому питанні я довіряю ВООЗ. А в ВООЗ немає рекомендацій через тиждень здавати на антитіла та навіть перед вакцінацією.
А в ВООЗ значно більше інформації ніж у наведених лікарів Дніпра Кривого рогу та Тернополя.

Та шо ви надрачуєте на той рівень антитіл, я не розумію.
Никто не *******вает.
Есть проблема , в том что у нормальных людей например у немцем, есть бумага для переболевших и обладающих имунитетом.
И даже по рекомендациям немцев , прививку нужно делать не раньше 6 месяцев, после болезни.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А у нас единственная бумажка - сертификат про вакцинацию. Все..
Сейчас введут какую нибудь ***ню , типа везде - по сертифкатам.
И например я , который согласно рекомендаций не может сделать сейчас вакцинацию, потому что недавно переболел и имею высокий уровень антител , буду в ****, потому что приравнен к тем кто забил на вакцинацию совсем.
Так надеюсь понятнее.

Тому я повторюсь, я довіряю інформації доказової медицини, визаної ВООЗ.
на тебе рекомендацию немецкую, Института Роберта Коха.

на тебе рекомендацию немецкую, Института Роберта Коха.

не володію німецькою, переклав перекладачем.
Де тут рекомендації робити тест на антитіла перед вакцінацією і на основі їх значень (яких) робити висновки (як) чи треба вакцінуватись?

Вкладення

• Screenshot 2021-10-27 181407.webp
    Screenshot 2021-10-27 181407.webp
    112.3 КБ · Перегляди: 226

И например я , который согласно рекомендаций не может сделать сейчас вакцинацию, потому что недавно переболел и имею высокий уровень антител , буду в ****, потому что приравнен к тем кто забил на вакцинацию совсем.
Так, це проблема.

Не зустрічав внятних застережень для перехворівших щодо вакцинації.
, крутим в самый конец.

Так надеюсь понятнее.

Так и у нас:
- сертифікат про отримання однієї або двох доз вакцини;
- негативний ПЛР-тест терміном до 72 годин;
- негативний експрес-тест;
- довідка про одужання не пізніше 6 місяців тому.

Ля, какая коллаба вышла! :клас:

например я , который согласно рекомендаций не может сделать сейчас вакцинацию, потому что недавно переболел и имею высокий уровень антител , буду в ****, потому что приравнен к тем кто забил на вакцинацию совсем.
вот и сиди молча в своей сельской ****, тупая фейсбучная истеричка.

11 часов езды(1100 км, ср.скорость 105 км/ч, 7.8 л/100) при чем, ****а, первые 2 часа - по А4 вокруг Кракова (15 км. ремонт +дтп) :рл: за то уже пью "копчёное" пиво, его уже находилиив ЛеСельпо :ги: Но главный вопрос: Где здесь парковаться? В Дюссельдорфе, в смысле. Высадил супругу с малым и давай колесить. Пол часа кружил. Нашел в нескольких кварталах, ок, а завтра что? Забиты все подворотни, как они вообще с этим живут? Дорожное полотно по трассе хорошее, иногда плиты но все идеально. Трафик в меру большой, на круизе неудобно, не адаптивный, да)) Ночью, наверное, было бы лучше всего ехать. В дальнейшем всякие красивые города, замки, возможно Люксембург. Ну да ладно, потом расскажу...
0c3de7f1f0c6864c79de7a537b999281.webp

Назад
Зверху Знизу