Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Громадяни мають ще низку обов'язків, крім економічних. І вибір є завжди: не їдь тим автобусом, якщо тебе щось не влаштовує.
В будь-якому разі заподіяння загрози життю та здоров'ю інших не можна виправдати свободою вибору, правами і т.ін.
Ваше право махати кулаками закінчується там, де починається кінчик мого носа©

Особисто я вважаю примусову вакцинацію у тому вигляді яка вона є нині загрозою життю та здоровю громадян.

В передмісті вакцинуватись можна без черг і будь кому. Але ж це не цікаво. Цікаво постраждати в горєлому )))

Я в горілому практично без черг вакцинувався обидва рази.
Але це було до того, як бюджетників почали примушувати і я вгадав з часом

Порох збирається викупити ген. Павловського з заручників цього зеленого *****а
Мабуть, зеленій терорюзі важливо завадити йому це зробити.
Это дибилы про эффект Стрейзанд никогда не слышали...

А там еще и сайт КМИС сломали и удали вчерашние рейтинги..
Отето у шмаркли бомбит. :D

Переважна більшість людей ідіоти. Якщо вони будуть вирішувати на свій розсуд - буде лихо.

Саме тому у всіх сферах є ієрархія. Де розумніші та досвідченіші вказують як чинити менш розвиненим. Так скрізь.
Надо начать с того, что отменить выборы. Потом назначить мудрого царя советом старейшин. Пусть царствует над нами, ты это предлагаешь?

Надо начать с того, что отменить выборы. Потом назначить мудрого царя советом старейшин. Пусть царствует над нами, ты это предлагаешь?

Я тобі нічго не пропоную, я тішусь з таких як ти :D

Особисто я вважаю примусову вакцинацію у тому вигляді яка вона є нині загрозою життю та здоровю громадян.

дать контахт?

❗️Гражданин, можно ваш COVID-сертификат⁉️

Нет, блин, нельзя! Не все даже понимают, что нельзя, но пользуются вашим незнанием БАЗОВЫХ законов

Знайте свои права!

Меня зовут Денис Головин - адвокат, которого достало незнание законов обычными людьми!

Все вокруг ЕЗДЯТ НА ВАШЕМ НЕЗНАНИИ своих же прав

Если Вы хотите знать как:

-без ковид сертификата ездить на транспорте, посещать ТРЦ и рестораны в красных зонах
-избежать принудительной вакцинации на работе, при этом работать и получать зарплату или не работать и получить зарплату за год
-не платить кредиты МФО
-не попасть служить в армию ВО ВРЕМЯ ОСЕННЕГО ПРИЗЫВА
-узнать, не прослушивается ли ваш мобильный
-законно не показывать документы и не выполнять преступные требований оборотней в погонах
-что делать, если пытаются обыскать, надеть наручники или подбросить *********

Я хочу, чтобы имели Вы их, а не они Вас!

Это дибилы про эффект Стрейзанд никогда не слышали...

А там еще и сайт КМИС сломали и удали вчерашние рейтинги..
Отето у шмаркли бомбит. :D

****ец
седня одна новость чуднее другой
то савченко, то болдуин застрелил украинку, теперь вот это

починил нубук
припаять не получилось, получилось присрать
но работает и *******!

Вкладення

• 0-02-0a-2f47140eacc7ddabbe3312dfb3506edcc1c2537604cf62ff1d5bcb04875b228f_31f85974.webp
    0-02-0a-2f47140eacc7ddabbe3312dfb3506edcc1c2537604cf62ff1d5bcb04875b228f_31f85974.webp
    132.3 КБ · Перегляди: 128
  • 0-02-0a-2e134faf8ce9fc7527143767236d71a21cabdd9594757c0f0f96a0c272bdc97b_b60196ba.webp
    0-02-0a-2e134faf8ce9fc7527143767236d71a21cabdd9594757c0f0f96a0c272bdc97b_b60196ba.webp
    167 КБ · Перегляди: 135

обоже, чому все таке брудне?

навіщо ти це показуєш?

а эт, кстати, память о жизни в комфортных салтовских панельках с их неизменными обитателями в виде всяких там насекомых
я уж отвык как-то от этой херни, а тут разобрал ноут так прям флешбек какой-то

а эт, кстати, память о жизни в комфортных салтовских панельках с их неизменными обитателями в виде всяких там насекомых
я уж отвык как-то от этой херни, а тут разобрал ноут так прям флешбек какой-то

Танюша заведет новых, ты только время дай.

Покрасил стены в спальне.
Устал. :ги:

Назад
Зверху Знизу