Статус: Офлайн
Повідом.: 16486
Повідом.: 16486
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я не користуюсь ігнором.
До того ж іноді його позадрачувати - не лише шкідливо, а й корисно.
У них щас у всіх проблеми з головами почнуться, у найвпертіших зєлєдротів. Свіжих рейтингів підвезуть, так взагалі розрив мошонки отримає.
А ще в маршрутці не можна курити, це також обмеження прав![]()
Я гадаю, можна не з сертифікатом, а з плр тестом в кафе- маршрутках
Але я не про те
В нормальний ресторан пускають за дрес кодом, це теж адмін тиск і порушення прав?
не дуже вдале порівняння
у випадку з курінням пасажир має утриматиися від дії,
при примісовій вакцинації влада змушує вчиняти медичні маніпуляції
так вона завжди була і є у всьому світові.при примісовій вакцинації влада змушує вчиняти медичні маніпуляції
Корь то таке, а полиомиелит ?До широкого распространения вакцинации, до середины XX века, крупные эпидемии кори происходили каждые 2—3 года, более 90 % лиц к 10-летнему возрасту заражались корью, в большинстве случаев с клиническими проявлениями.
Корь то таке, а полиомиелит ?
Пасажир без квитка теж дискримінований?
*
За зовнішнім виглядом не буває дискримінації. Буває за природніми властивостями людини (стать, раса тощо)

Особисто я не дуже часто хожу по зірчастих ресторанах, але коли я там буваю, хочу мати відповідну обстановку, а не за сусіднім столом дядька в трєніках з сумочкою на пузі барабе стайл
на сьогодні, точніше на доковідний період, все більше людей розкуті і невибагливі до одягу, як у повсякденному житті, так і на урочистостях
Бля, шо там этих 0.7% заболевших с летальностью 1%? Смех да и только.Заболеваемость циклично колебалась, оставаясь в целом на одном и том же уровне в течение XX века (например, в США на 100 000 человек в год — в среднем как в 1910-х, так и в 1958—1962 — около 290—310 случаев, при колебаниях ежегодной заболеваемости от 200 до 700 случаев).
Громадяни мають ще низку обов'язків, крім економічних. І вибір є завжди: не їдь тим автобусом, якщо тебе щось не влаштовує.
В будь-якому разі заподіяння загрози життю та здоров'ю інших не можна виправдати свободою вибору, правами і т.ін.
Ваше право махати кулаками закінчується там, де починається кінчик мого носа©
В передмісті вакцинуватись можна без черг і будь кому. Але ж це не цікаво. Цікаво постраждати в горєлому )))
Особисто я вважаю примусову вакцинацію у тому вигляді яка вона є нині загрозою життю та здоровю громадян.
Это дибилы про эффект Стрейзанд никогда не слышали...Порох збирається викупити ген. Павловського з заручників цього зеленого підора
Мабуть, зеленій терорюзі важливо завадити йому це зробити.

Надо начать с того, что отменить выборы. Потом назначить мудрого царя советом старейшин. Пусть царствует над нами, ты это предлагаешь?Переважна більшість людей ідіоти. Якщо вони будуть вирішувати на свій розсуд - буде лихо.
Саме тому у всіх сферах є ієрархія. Де розумніші та досвідченіші вказують як чинити менш розвиненим. Так скрізь.
Это дибилы про эффект Стрейзанд никогда не слышали...
А там еще и сайт КМИС сломали и удали вчерашние рейтинги..
Отето у шмаркли бомбит.![]()
Надо начать с того, что отменить выборы. Потом назначить мудрого царя советом старейшин. Пусть царствует над нами, ты это предлагаешь?