Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Кажу по суті, бо примітивні міри. Як наприклад метро закрили, так що народ один у одного на голові в тролейбусах товпиться, але мужика що купається посеред Дніпра треба зловити, бо на риб та раків начхає там.Навіщо ти так примітивно підмінюєш поняття. ти ж не Валєра.
Так можна сказати що і грип кожного року трохи різний.Така епідемія дійсно перша в світі. Ти вважаєш інакше?
Вважаю що є дієві міри, а є цирк імітації бурхливої діяльності. Бо чиновникам треба щось звітувати.Тобто ти вважаєш що немає різниці зменшувати кількість контактів людей чи не зменшувати, все одно кількість заражень не зменшиться. Так чи ні?
Тут цілком погоджуюсь.Вважаю що є дієві міри, а є цирк імітації бурхливої діяльності. Бо чиновникам треба щось звітувати.
Гитлер пытался пробиться к нефти там где возможно.я вообще не понимаю как гитлер покорил всю Европу без росийского газа
Хорошо. Как Германия завоевала полмира без росийского газа?
А может наоборот, я "стопал" таких как ты?!Який ти тюфтяк.
Напевно коли тебе стопали ще мусора ти вібігав із машини назустріч на напівзігнутих ратицях та з посмішкою віддавав посвідчення "сільним міра сєго".
А может наоборот, я "стопал" таких как ты?!
Ничего Бублер, ещё миллион сообщений, и может быть ты немного больше будешь разбираться в международной политике, но для этого тебе нужно немного почитать историю, а не на форуме сутками *****ить.
А я и не скрывал, что ранее, давно уже правда, работал в милиции, и приходилось работать с мелкими пиз.дунами по типу тебя с Виком, так что таких как вы, я просчитываю быстроРжу в голосіну.
Це каже автоперекуп що голосував за
![]()
А я и не скрывал, что ранее, давно уже правда, работал в милиции, и приходилось работать с мелкими пиз.дунами по типу тебя с Виком, так что таких как вы, я просчитываю быстро![]()
А я и не скрывал, что ранее, давно уже правда, работал в милиции,
Опппа.А ну,мне поясни.Ты знаешь, что такое не прямые военные потери на войне?
Это ты привык, что тебе везде посылают на х.й, я ушел сам.Єбать, теба навіть з мусорів поперли під три чорти
Там жеж одні дібіли працюють, і то ти не зміг![]()
Это ты привык, что тебе везде посылают на х.й, я ушел сам.
Никогда не говори и не пой о том,чего не видел и не знаешь.Выше написал...
Я знаю что тут много экспертов по любым вопрос. Подскажите, пожалуйста, а когда дефицит чипов закончится?
Я знаю что тут много экспертов по любым вопрос. Подскажите, пожалуйста, а когда дефицит чипов закончится?
Т.е. про исторические факты, которые были до моего рождения мне тоже молчать?Никогда не говори и не пой о том,чего не видел и не знаешь.