Статус: Офлайн
Реєстрація: 26.04.2019
Повідом.: 16666
Реєстрація: 26.04.2019
Повідом.: 16666
Re: Обновки

Діоптр...і тп цяцьки то вже потім.
Спочатку треба спробувати що та як, а вже потім буде зрозуміло чи потрібні мені тюнячки. Бо я ж кажу, там немає кінця та краю.
Спонукало те що мій батько робить кайфовий домашній коньяк. Коньяк він дуже відносний, на дубовій стружці + фільтрація вуглем і тп. Так от по дії на органім - це краще що я пив. Тверезієш бистро, ніколи не болить голова і не сушить і тп.
А він гонить його на "класичному" примітивному апараті.
Тому поки мені буде досить.
Принцип паретто "20% можливостей покривають 80% потреб"
- бак 33л
- 40 мм-вая колoнна
- 5 режимов работы
- Cкорость 1,5 л./час
- охладитель с 3 трубками 12 мм
- дефлeгматор с 5 трубками 12 мм
- Грaдус нaпиткa до 96°
В комплекті в мене
- джин корзина
- вугільна колона
- два електронних термометра
- спіртометр
- сітка Пaнченкoва нержавійка
- гідрозатвор (для бродіння в баку)
- шлангочки\перехідники\книжка рецептів
Джин корзина там в комплектіНи джин-корзину не втулить, ни диоптр, нихера.

Діоптр...і тп цяцьки то вже потім.
Спочатку треба спробувати що та як, а вже потім буде зрозуміло чи потрібні мені тюнячки. Бо я ж кажу, там немає кінця та краю.
Спонукало те що мій батько робить кайфовий домашній коньяк. Коньяк він дуже відносний, на дубовій стружці + фільтрація вуглем і тп. Так от по дії на органім - це краще що я пив. Тверезієш бистро, ніколи не болить голова і не сушить і тп.
А він гонить його на "класичному" примітивному апараті.
Тому поки мені буде досить.
Принцип паретто "20% можливостей покривають 80% потреб"

- бак 33л
- 40 мм-вая колoнна
- 5 режимов работы
- Cкорость 1,5 л./час
- охладитель с 3 трубками 12 мм
- дефлeгматор с 5 трубками 12 мм
- Грaдус нaпиткa до 96°
В комплекті в мене
- джин корзина
- вугільна колона
- два електронних термометра
- спіртометр
- сітка Пaнченкoва нержавійка
- гідрозатвор (для бродіння в баку)
- шлангочки\перехідники\книжка рецептів