Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

скупнулся в бассейне
пока плавал, размышлял о том, кем же это надо быть, чтоб хотеть работать в охфисе
подходящего термина не подобрал

Ну если дома нет кондея, а в офисе есть, то это очень стимулирует ехать в офис :D

Ага, только в европе какого то хрена тоже масло дешевле , чем в стране которая производит 10% по моему процентов мирового рынка масла :)

а ну ка, удиви нас ценой на натуральное растительное масло из подсолнечника у ******е

не то где 30-50% жирных животных жиров, прикинь есть такое масло у нас просто его в магазинах не продают, а используют в производстве того же майонеза

Про мед я все знаю, у мене у батька пасіка :збентежений:
Все одно ціна на нього неадекватна. Не такий він і *****тий продукт.
Хоча отримати його дуже важко.

получается он спекулянт у тебя, почем не продает по "обычной" цене, аааааа

скупнулся в бассейне
пока плавал, размышлял о том, кем же это надо быть, чтоб хотеть работать в охфисе
подходящего термина не подобрал

Продавцом просроченных смесей:плачу:

т.е. тем кто был за петю ценники автоматом делят на 2
Не зовсім так.
Ті хто голосували за Пороха як правило люди з розвиненим інтелектом та задтністю будувати причинно-наслідкові зв'язки, і відповідно мають непогані доходи, які їм дозволять пережити "кінець епохи бідності".

Не зовсім так.
Ті хто голосували за Пороха як правило люди з розвиненим інтелектом та задтністю будувати причинно-наслідкові зв'язки, і відповідно мають непогані доходи, які їм дозволять пережити "кінець епохи бідності".

:браво:
только уточняй что те кто голосовал за него в 2014году :D

получается он спекулянт у тебя, почем не продает по "обычной" цене, аааааа
я не здивований що тобі розуміння сенсу слів дається тяжко...саме тому тобою так легко маніпулювати про пласку землю, потопи і подібні "вакцина не до конца ісслєдована.

Але я візьмусь за твій розвиток.
Отже урок перший:

Спекуля́ція (від лат. speculatio — вистежування, видивляння) — ризикована фінансова дія, що не обіцяє безпеку початкових інвестицій, а також повернення вкладених сум. Переважно спекуляція полягає в позичанні грошей, купівлі активів та боргів при усвідомленні того, що існує великий ризик значних втрат.

Спекуляція як злочин — в радянському кримінальному праві спекуляція, тобто скупка і перепродаж товарів чи інших предметів з метою наживи, вважалася економічним злочином.

Спекуляція у філософії — абстрактне міркування, тип теоретичного знання, яке виводиться без звернення до досвіду («спекулятивне судження»)[2].

А тепер вмикай мозок, чи що там в тебе, і спробуй пов'язати спекуляцію та виробництво меду.

Для самих маленьких, як ти, я посню більш просто, схоже початковий пост тебе заплутав.
Є ринкова вартість продукту на сьогодні. І я вважаю її необгрунтованою.
З.І. Мій батько мед не продає.

:браво:
только уточняй что те кто голосовал за него в 2014году :D

я голосовал за Порошенко в 2014, притом не просто голосовал а всех своих родных и близких убедил.
Но оценка шановного Бублера слишком лестна для меня.
Ибо я меряю интеллект людей согласно поговорке:
Если ты такой умный- почему до сих пор такой бедный?

Я такого не казав. Ти схоже знову заплутався в контексті розмови.
Але ми працюємо над цим.

просто ты *****, который в те критерии не попадает
виноват конечно же что ты ***** - Зеленский, тут без вопросов :D

Фоточка оттуда :D

П.С. а чего вы так к геям прицепились? Чи не пох кто как личную жизнь устраивает?
Главное, что бы человек не был *****асом, а ****уальная ориентация тут не при чем.

Скажем так: личное предвзятое отношение.
В моем окружении такое мягко говоря не поощрялось.

Продавцом просроченных смесей:плачу:

ну продавцам просрочки лицом торговать надо, а то в друг кто приедет, а никого нету
я про айтишню, которая щас после карантином с восторгом ломится в охфисы повизгивая от удовольствия

просто ты *****, который в те критерии не попадает
виноват конечно же что ты ***** - Зеленский, тут без вопросов :D

Яка обгрунтована позиція прихильника Зєлєнского часів 2019 року який зараз став "я за нєво нє галасавал я галасвал протів *****енкі".

Проте не дивно.
Я саме такими вас завжди і бачив.

я голосовал за Порошенко в 2014, притом не просто голосовал а всех своих родных и близких убедил.
Но оценка шановного Бублера слишком лестна для меня.
Ибо я меряю интеллект людей согласно поговорке:
Если ты такой умный- почему до сих пор такой бедный?

и я голосовал, а вот хруй топил за юлУ.
но тут вопрос не в этом, мед подорожал -Зеленский *****, а батя хруя молодец что теперь продает в три дорого таким лохам :D

тут как про трусы и крестик, но там привыкли себя считать самыми умным, и вот тут уже твоя поговорка :D:D:D

ну продавцам просрочки лицом торговать надо, а то в друг кто приедет, а никого нету
я про айтишню, которая щас после карантином с восторгом ломится в охфисы повизгивая от удовольствия

Как по мне ты своим умом талантом и отчасти удачей выстроил идеальную модель работника умственного труда.
Снимаю шляпу. Респект!:yahoo:

Хотя как показала практика, имея под рукой менеджера и роуминг у меня и в турции нормально получалось продавать:D

Скажем так: личное предвзятое отношение.
В моем окружении такое мягко говоря не поощрялось.

Дивний факт, що одні з найбільших гомофобів - це зеки та прихльники АУЄ.
А дивне те, що в тюрмі вони займаються одностатевим ****ом.

Як це в них в голові співіснує - не розумію.

и я голосовал, а вот хруй топил за юлУ.
но тут вопрос не в этом, мед подорожал -Зеленский *****, а батя хруя молодец что теперь продает в три дорого таким лохам :D

тут как про трусы и крестик, но там привыкли себя считать самыми умным, и вот тут уже твоя поговорка :D:D:D

Вот-вот. Люто плюсую (с)
Мне вспомнился эпизод из Слуга народа о том как таксист, везя Зеленского, рассуждал как надо работать на месте мэра.

Дивний факт, що одні з найбільших гомофобів - це зеки та прихльники АУЄ.
А дивне те, що в тюрмі вони займаються одностатевим ****ом.

Як це в них в голові співіснує - не розумію.

Трохи не так. Знаходячись за гратами та маючи ****уальну потребу вони ії задовільняють засобами, які для них доступні та прийнятні.
Сильні ображають слабкіших, і здійснюють статтевий акт коли довбять когось у дупу або у інші отвори, не вважать себе *****асами, бо вони їбуть а не їх. Треба бачити різницю.
Тому той, кого товкли у будь куди, якщо це не є природно, но може сподіватися на будь-яке людське відношення. Нажаль чи на щастя.:незнаю:

Назад
Зверху Знизу