Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Ну це дуже просто, те до чого ти ведеш.
Так, це хвороба.

АЛКОГОЛІЗМ (лат. alcoholismus < араб. al-kohоl — найтонший) — захворювання, зумовлене систематичним вживанням спиртних напоїв, що згубно впливає на здоров’я, поведінку у побуті, працездатність населення, шкодить добробуту та руйнує моральні засади суспільства.

Гомосексуалізм - не хвороба.

Чи є гомосексуальність хворобою?

Ні, це не хвороба.

Вперше досліджувала це питання доктор Евелін Хукер ще у 1950-х роках.

Вона тестувала 30 гомосексуальних та 30 гетеросексуальних чоловіків.

Обидві групи мали однакові рівні інтелекту, освіти та були приблизно одного віку.

Робота Хукер показала, що немає кардинальної психічної різниці між цими чоловіками.

У 1973 році Американська психіатрична асоціація виключила гомосексуальність з переліку психічних захворювань. ВООЗ – у 1992 році.

Чому відмовились від визнання гомосексуальності хворобою?

Оскільки не існує жодних підтверджень, що така ****уальна орієнтація є психічною проблемою.

Гомосексуальність не має основних симптомів психічного захворювання – соціальної дезадаптації та неможливості реалізувати власний потенціал.

"Депресія – це розлад. Гомосексуальність – це особливість", – пояснює Олександр Білоус.

"Депресія має класичний для хвороби перебіг: початок, розвиток, ремісія тощо. ****уальна орієнтація – те, що завжди залишається з нами".

7bcd369-lesbi.webp
Якщо алкоголізм- це хвороба, тому чого не надають лікарняний?

Само море в Турции, конкретнее в Конаклы от Азовского ничем не отличается, ну кроме отсутствия медуз! А вот пляж в Клеопатре понравился, чем то похож на топовые пляжи в Западном полушарии :D

Меня удивило наличие голубого флага на пляжах Конаклы.

Ну це дуже просто, те до чого ти ведеш.
Так, це хвороба.

АЛКОГОЛІЗМ (лат. alcoholismus < араб. al-kohоl — найтонший) — захворювання, зумовлене систематичним вживанням спиртних напоїв, що згубно впливає на здоров’я, поведінку у побуті, працездатність населення, шкодить добробуту та руйнує моральні засади суспільства.

Ти трохи помиляєшься. ******** дослоно с арабского "порошок, порошковая сурьма"

Я в *****ах, то есть в ЛБГТ слабо разбираюсь, но в алкоголе дупля отбиваю.

Є всесвітньо визнані поняття що є хворобою.
ЛГБТ - це не хвороба.
Т.е. ты и взаправду считаешь что желание менять пол и отрезать или пришивать себе половой хер это тож нормально и с психическим расстройством ну никак не связано?

Крутий жарт.
Напевно з перебивки "Русскаэ радіо" :D

Ні. З Однокласників.

Ну а насправді, чому ні?
Он у Німеччині дают лікарняний навіть тим, кого робота заїбала та лікар діагностував професійне вигорання.

А у країні, якій ти пишаєшься, а я - навпаки - такого нема:незнаю:

Т.е. ты и взаправду считаешь что желание менять пол и отрезать или пришивать себе половой хер это тож нормально и с психическим расстройством ну никак не связано?

А мої слова вище можна ще якось тлумачити?

Є критерії за якими можна називати ту чи іншу не типову повидінку хворобою та розладом.

Наприклад шульга - це не типово, проте не розлад і не хвороба.
І так само як і ****уальна орієнтація - від народження до кінця. І так само як ****уальна орієнтація - не типово для більшості суспільства.

Але ні шульга, ні ЛГБТ нікому не шкодить. Це лише вподобання людей які знаходять собі подібних і разом живуть щасливо.

Ні. З Однокласників.

Ну а насправді, чому ні?
Он у Німеччині дают лікарняний навіть тим, кого робота заїбала та лікар діагностував професійне вигорання.

А у країні, якій ти пишаєшься, а я - навпаки - такого нема:незнаю:

Фу як ватно :D фу-фу-фу

Доречі у нас є, декілька днів на рік дається "на похмілля", можна не виходити на роботу без поважної причини та пояснень :)

а через слово згадуєш, ніби на питанні собаку з'їв.
мабуть просто дуже цікавить це питання

Якщо алкоголізм- це хвороба, тому чого не надають лікарняний?
на час лікування від нього? та ніби можна і таке організувати

Конечно нет - иначе они не могли бы заражать проведением своих парадов на улицах нормальных гомофобов :ги:

eb4c6525114826d149acba0.webp

То ти проти бодібілдерів чи що?

Що це за розлад по твоєму?

uzn_15064346079.webp

ровно до момента, пока это не желание отрезать или пришить что-то к тебе.
или рассказывать другим как и с кем им правильно жить

если жара не смущает то можно лететь

Бгг, на ФБ переписку египтян в коментах видел:
- Прилетаю работать в ОАЭ. Тут как погода, жарко как дома?
- Аха-хахахаа... Нет, гораздо хуже :іржач:

задавая этот вопрос полностью ****утому на всю башку селюку - вот какой ответ ты ожидаешь получить? :D

А мої слова вище можна ще якось тлумачити
Да мало ли, решил переспросить мож это у тебя такой троллинг или сегодня 1 апреля вне очереди.

То ти проти бодібілдерів чи що?
Качки себе отрезают МПХ или пришивают чего у них от рождения не было? Или у них проблемы с определением собственного пола? Я о таком не слышал.

задавая этот вопрос полностью ****утому на всю башку селюку - вот какой ответ ты ожидаешь получить? :D
Видимо никак не привыкну к свалившейся к нам за последние годы как снег на голову «новой нормальности» :D со всеми новомодным учениями типа «пол-это социальный признак, а не биологический», «ребенка надо воспитывать гендерно-нейтрально», «есть больше 2х гендеров» итд вот и решил переспросить.

Назад
Зверху Знизу