Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Але я дуже занепокоїняний
ты, убожество сельское, "занепокойся" лучше что бы спринт в очередной раз не просрать.. а то сраке твоей дряблой "бо-бо" на ретроспективе будет :D

Не цікавить
Просто был о тебе другого мнения, но выяснилось что на форуме правду о тебе пишут
Нет смысла в дальнейшей дискуссии

Все так і є.
Не цікавить. але ти продовжуй свої роздуми видавати за мої, можливо ще щось якісь висновки про мене зробиш :D

f3285c1e38c237ea4b8e8.webp

Не ездить на работу на машине. Или чо, обязательно надо создавать проблемы другим? Это ***ть как если сосед перфоратором ебашит в 10 вечера, ты его ****ить пришел, а он такой "а когда мне еще ремонт делать, я же работаю". Я чо ***ть должен решать его проблему?

Мова не про створювати іншим проблеми. Це звісно аяяй!
Мова про те що є проблема.
І людина що прагне гармонії та комфорту бажає її вирішення. Це природньо для людини - бажати жити комфортно.

Нажаль наше місто - гівно з якого боку не поглянь.
І проблема з парковками - це одна какашка.

Відмовлятись від привабливого місця роботи чи безпечного та комфортного приватного транспорту - це дайншіфтінг. Не всім таке подобається. Багато хзто прагне поліпшувати життя а не навпаки.

Тому цілком логічно вимагати та очікувати від міських керманичів поліпшення становища, а не тупо адаптуватись позбавляючи себе бажаного.

Любите про персоналії. То я б взагалі не пішов працювати в центрі міста або там де паркування це реально проблема.

*****то жить в частном секторе
Это все конечно заебато, но вызывает интерес у меня такой разрез - а посрать ты сегодня в ближайший ТЦ на белой ауди с полированным бампером поедешь али на метре? :D

"стратег" ты сраный, ты придомовую территорию прибрал в своем свинарнике? :дивитись: все гавно что за зиму накидал собрал и вывез на мусорку? :іржач:

****еть оно тут ***** за глобальные проблемы будет :курю:

****абол, може можеш навести докази хочаб одного такого випадка, не кажучи вже про "очєрєдной раз"?

чи ти знову зпиздів?

а може і мені пора вдатись до твого стилю?
Занепокойся краще своїм гемороєм, що вкотре з'явився після черговго настрапонення тебе товстухою.

Як тобі?

Это все конечно заебато, но вызывает интерес у меня такой разрез - а посрать ты сегодня в ближайший ТЦ на белой ауди с полированным бампером поедешь али на метре? :D

Заеду к тебе в подъезд посрать конечно же. Как только найду белую ауди.

Мова не про створювати іншим проблеми. Це звісно аяяй!
Мова про те що є проблема.
І людина що прагне гармонії та комфорту бажає її вирішення. Це природньо для людини - бажати жити комфортно.

Відмовлятись від привабливого місця роботи чи безпечного та комфортного приватного транспорту - це дайншіфтінг. Не всім таке подобається. Багато хзто прагне поліпшувати життя а не навпаки.

Тому цілком логічно вимагати та очікувати від міських керманичів поліпшення становища, а не тупо адаптуватись позбавляючи себе бажаного.

Никто там ничего не требует и не ожидает. А тупо бросает машины вдоль всей Сумской и ***** ***ть.

****абол, може можеш навести докази хочаб одного такого випадка, не кажучи вже про "очєрєдной раз"?
а кто два года назад гаврику звонил и слезно плакался, как тебя ******и на ван-ту-ване? :підстолом: или щас начнешь ****еть, что небыло ничего? :D как потом аккаунты слезно просил грохнуть с ХФ, как потом *****к завалил на пол-года где то - тоже не было? или то "происки завистников" были, а не твое систематическое распиздяйство? :курю:

Заеду к тебе в подъезд посрать конечно же. Как только найду белую ауди.

могу в чикатиловку подкинуть - там сереться гораздо приятнее. тем более погода и обстановка соответствует :D

а кто два года назад гаврику звонил и слезно плакался, как тебя ******и на ван-ту-ване?
ти знову зпиздів :браво:
ніякого вантувана не було, ніхто не дзвонив

Але не ****іти ****абол не може, тому не здивований

А було ось що.
Патрон зкинув текст листа і сказав що якесь ображене опудало засрало всі скриньки компанії цим листом (доречі з купою помилок та маркерів).
Попрохав почистити акк щоб не було зайвих питань, в разі якщо у когось виникне бажання перейти за посиланням від ображенки.

Але ти продовжуй фантазувати :попкорн: можливо до інфаркту себе доведеш. Я аж тут відчуваю як тебе коробить :браво:

Такі люди як ти потрібні в еко системі. Вони дуже показові, і розумні люди сопстерігаючи за тим що ти робиш зможуть зробити виснвоки і не допустити певних помилок. :клас:

А було ось що.
Патрон зкинув текст листа і сказав що якесь ображене опудало засрало всі ящики компанії цим листом.
Попрозав почистити акк щоб не було зайвиз питань.

:браво:
пошли отмазки по чикатиловски :підстолом:
свинья ты тупорылая, все тут прекрасно помнят что было и прекрасно помнят твои испуганные визги и всхрюкивания.. :D обтекай, ****оболище сельское.. :курю:

А було ось що.
Патрон зкинув текст листа і сказав що якесь ображене опудало засрало всі скриньки компанії цим листом (доречі з купою помилок та маркерів).
Попрохав почистити акк щоб не було зайвих питань, в разі якщо у когось виникне бажання перейти за посиланням від ображенки.

Але ти продовжуй фантазувати :попкорн: можливо до інфаркту себе доведеш. Я аж тут відчуваю як тебе коробить :браво:

Такі люди як ти потрібні в еко системі. Вони дуже показові, і розумні люди сопстерігаючи за тим що ти робиш зможуть зробити виснвоки і не допустити певних помилок. :клас:

ты забыл еще указать что это я писал эту писульку :ги:

Назад
Зверху Знизу